Šta je novo?

BBS - Better Battery Stats **OBAVEZNO pročitati prvi post**

Ako ne koristis stalno lokacije iskljuci u google settings-u lokacije i u settings>location pogasi one tri stavke. Mada ni ovo nije nesto kriticno lose.

Koristim ih povremeno, tj. stalno je iskljuceno pa po potrebi ih ukljucim... Verovatno je slucajno ostalo ukljuceno. Pratim bobdoblo-ov guide i trudim se da ispostujem sve sto je tamo naveo. E sad, ne znam da li bi jos nesto moglo da se sredi ili da ostavim ovako? :)

Ma kakvi, sve je u redu. To je to ;)

Djilke evo i ja uradio ovo da vidim sta mi vuce. Ispostovao sam pravila, samo sam ga ostavio preko noci, pa nije 4 neko jace od 7h, ne znam da li to remeti nesto. Ako vidis nesto alarmantno, javi da ubijamo, ja ovde nista ne razumem. xD

Prilozi

• BetterBatteryStats-2013-11-06_071728585.txt
    14.7 KB · Pregleda: 550
Ne remeti nista, sto vise to bolje ;)

Lokacije, sjajni i neprevazidjeni NLP wakelock. Ako ne koristis cesto, izgasi sve, pa pali po potrebi, a ako koristis, onda *** ;)

Malo ti i mreza povukla, izgleda da nije bas sjajan signal, pa ume da varira. Tu nema pomoci.

Ostalo je sasvim ok. Mislim tako oko 1.0% do ajde da kazemo 1.5% (naravno zavisi od toga sta sve radi u pozadini) je ok.

Poslednja izmena:
Koristim ponekad, pa mi cim da ukljucim-islkjucim, ostane verovatno ukljuceno.
Hvala Djilke, dobar si torima! ;)

Lokacije, sjajni i neprevazidjeni NLP wakelock.

Disable service i resava nlp problem zauvijek.

Juce kad sam instalirao CM, doj nije dosao update Play Store Service-a sve je bilo u redu (citav dan sam koristio telefon i nije se ni pojavio nlp).

Istog momenta kad je update-ovan pss pojavio se i nlp.

Inace, kad odete u Apps/Running/Play Store Service, taj NLPCollector non stop radi.

ma kakav problem, to đilke voli da drami, na 7.5h čovek ima 1min nlp i on mu kaže "mogao bi da gasiš lokaciju" :D
pa najbolje da ništa ne radi u pozadini i telefon da bude kao 3310 :D

Bolje spreciti nego leciti, jel? :)

Ne znam da li je bilo, ali da pitam .... Aktivirao sam aplikaciju prema uputstvu sa prve strane i oko 7 ističe ta 4 sata mirovanja. Imam samo par pitanja, da li treba da se aktivira i wi fi i data internet ili je samo wi fi dovoljno? Kad istekne predviđena 4 sata, šta tačno treba da uradim? U napred hvala.

ako si na wifiju data se svakako gasi tako da ti je svejedno da li si ga uključio ili ne

klikneš na share, čekiraš text dumpfile i ideš save ili share to... dropbox, kako ti je već lakše posle da uploaduješ txt fajl ovde

Treba da "isceniras" tvoj normalni deep sleep... Znaci kad si na poslu ili kad si kod kuce, jel ti ukljucen wifi, jel ukljucen 3G, jel su ukljucene sinhronizacije. Znaci ne treba vi sad sve da palite nego u kakvom vam je stanju telefon tako ga i ostavite. Znaci ako vam nikad nije wifi, nemojte stavljati dumpfile sa wifi-em, jer onda nece se videti sta je problem... Mozda na wifi-u nece curiti ili ako drzite wifi, a stavite na 3G mozda nesto drugo bude.

Znaci da ponovim, pravite deep sleep kakav bi vam i bio, ne ukljucujete nista vise, a ni manje.

Prvo, pa musko :d Ne valja. Treba da ostavis telefon da radi, a ne kad ga napunis odmah da skines sa punjaca i odradis bbs dump. Napisao sam tamo sve u prvom postu.

Ne računa se vreme na punjaču ako si tako merio

Slab signal mreze i wifi ti onako cede bateriju + Google lokacije.

Ђилке ајде ако имаш времена да бациш око на мој рапорт нешто ме зеза. https://db.tt/rtch4cBX

Nije dobar dump. Mislim ovo kad pogledam, sve je u redu... Koristio si fon i ne mogu da vidim. Daj mi idle 4 sata dump

Ма кориштен за пар порука јутрос то је све. Једино што је wifi био укључен нон стоп. Ајде ставићу други вечерас.

No te procupes, sve je u redu ;)

Кад ми падне на 15% после тога истече за пар минута. Ал ме зајеб... Излупаћу га хехе. Хвала мајсторе.

Кад ми падне на 15% после тога истече за пар минута. Ал ме зајеб... Излупаћу га хехе. Хвала мајсторе.
Mozda ti je i oslabila malo baterija... A i kod mene na poslednjih 15% znaci samo nestane baterija :)
https://app.box.com/s/v4rm8v1rpw4nwsaaa6oc trošio mi je po 15% na sat vremena i više čak, sad kad sam se spremio da ga satrem on se popravi i potroši 10% za 5 sati -_- aj molim te đilke vidi dal se ovde nešto ističe jer kakav sam baksuz odmah sutra će mi cepnuti bateriju.

Hmmm dosta je visok, alarm manager, ali to moze biti mnogo stvari, a da odradis FR ili nesto ne znam da li bi pomoglo, mozda je bag u ROM-u. Mozes pokusati.

Evo moj pogledaj ako mozes

Prilozi

• BetterBatteryStats-2013-11-17_184957159.txt
    12.8 KB · Pregleda: 327
Nazad
Vrh Dno