Šta je novo?

Project --Monochromatic 2013-- (Worklog)

Ma bezite bre,necu nikakvu rdju!:d

E drugari....samo da javim da je "operacija" 90% uspela onih 10% se odnosi na ponovno farbanje stranica,posto su na par mesta ostale neke gromuljice,***,nismo dobro procedili farbu pre sipanja u pistolj.....sve u svemu,danas cemo malo samo preci vodenom smirglom,lepo procediti farbu,pa ponoviti postupak,sve u svemu,bice extra,ja sam svakako prezadovoljan!Par fotkica da se vidi bar nesto od rada,a ostatak sutra,kad stranice pristignu

img5659copy.jpg
img5660copy.jpg

img5661copy.jpg
img5662copy.jpg

Obecava :), lepo je, nadjite gustu zensku carapu bez rupa, da se lepo procedi farba ;)

Sinda, super je ispalo.

Evo i nemas problem sa rdom 1.jpg :D
Mozda malo sa moljcima ali potrajace dok ovo pojedu.

Poslednja izmena:
taman nece da se cuju kuleri i ventilatori od rendanja sipaca, jedino da ne pomisli da poceo hard disk da mu drljavi :D

Mrzim te Sinda!
/probaj nekako da resis na prednju stranu brendiranje. Po mom misljenju, bio bi originalan.

malo gita preko, ali to je trebao pre paintjob :)

on da je hteo da ga skine, skinuo bi ga, msm da bi bilo previse golo bez logoa...

Nista se ne sekirajte,custom logo je u izradi ;)

hoce ici na crni grill ili? sad kad si pomenuo, nemoj da nas uskratis za full info :p

Ostavicu ovaj gril,ovakav kakav jeste,samo ce na prednji gril da legne jedan jednostavan custom logo,koji ce (ja verujem) podici ceo utisak bar 50% ;) a i dati neki licni pecet celoj stvari,kako bi i trebalo....sve u svemu,ja sam odusevljen kako kuciste izgleda sad u ovom izdanju,prosto mi je bila potrebna ovakva promena!

Pozdrav drugari....imam jednu tuznu vest....zbog finansijskih poteskoca,prinudjen sam da oktazem Monochromatic 2013 MOD,trenutno su mi iskrsle neke mnogo bitnije stvari u zivotu,pa sam prinudjen da obustavim mod,nazalost Ako se nekada stvori finansijskog "prostora" bice mi drago da dovrsim ovaj mod koji sam toliko zeleo,ali do tad ga stavljam na "stand by"....Hvala svima koji su pratili moj rad,podrzavali me u svemu,nadam se da ce doci neka bolja vremena pa cemo se opet videti u ovoj temi,do tad,moderatori mogu da je stave pod "LOCK"

Pozzz!

Drš' se Sinda. Biće vremena da dovršiš ovo, rešavaj bitnije stvari pa se vidimo uskoro ovde opet.

Sve najbolje!cheers

Pozdrav drugari....imam jednu tuznu vest....zbog finansijskih poteskoca,prinudjen sam da oktazem Monochromatic 2013 MOD,trenutno su mi iskrsle neke mnogo bitnije stvari u zivotu,pa sam prinudjen da obustavim mod,nazalost Ako se nekada stvori finansijskog "prostora" bice mi drago da dovrsim ovaj mod koji sam toliko zeleo,ali do tad ga stavljam na "stand by"....Hvala svima koji su pratili moj rad,podrzavali me u svemu,nadam se da ce doci neka bolja vremena pa cemo se opet videti u ovoj temi,do tad,moderatori mogu da je stave pod "LOCK"

Pozzz!

Ugasio si nas sa ovim postom sada :D Pratim temu na 9 strana i ovo sada na kraju :) Salim se, kapiram za finansije, to je samo hobi i nista vise.

Show must go on!!!! ;)

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Prilozi

• IMG_6555 (Copy).JPG
    IMG_6555 (Copy).JPG
    124.4 KB · Pregleda: 272
  • IMG_6556 (Copy).JPG
    IMG_6556 (Copy).JPG
    102.5 KB · Pregleda: 269
  • IMG_6558 (Copy).JPG
    IMG_6558 (Copy).JPG
    128.1 KB · Pregleda: 267
  • IMG_6567 (Copy).JPG
    IMG_6567 (Copy).JPG
    181.9 KB · Pregleda: 271
.....

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eto,pristiglo je nesto novog hardvera,pa je vreme da se krene dalje sa modom,posle duze pauze:banana: Dosta je izmena bilo na samoj prvobitnoj ideji,ali prosto jaci hardver je bio neophodan,prvenstveno se odnosi na grafiku i na procesor,a samim tim prelaskom sa 3570k na 3770k morao sam ici i na jace hladjenje,te je izbor pao na H100i. Sto se tice kucista,kolor shema ce ostati onako kako je ofarbano,ali cu jos neke prepravke morati odraditi unutar samog kucista,zbog dual radijatora na H100i,vec sam krenuo sa seckanjem,bice fotkica dosta ovih dana,a uskoro stize i MDPC SLEEVE ;)

:wave:

Prilozi

• IMG_6569 (Copy).JPG
    IMG_6569 (Copy).JPG
    223.4 KB · Pregleda: 265
  • IMG_6571 (Copy).JPG
    IMG_6571 (Copy).JPG
    158.2 KB · Pregleda: 271
  • IMG_6573 (Copy).JPG
    IMG_6573 (Copy).JPG
    132.5 KB · Pregleda: 268
  • IMG_6574 (Copy).JPG
    IMG_6574 (Copy).JPG
    225 KB · Pregleda: 268
  • IMG_6587 (Copy).JPG
    IMG_6587 (Copy).JPG
    163.9 KB · Pregleda: 281
bravo Sinda! samo przi, fotke su ti ubedljivo najbolje, hw takodje a posebno hladjenje :D

Fyeah!

sastruzi to crveno :)

^ Bolje da ga prefarba. :p

Sinda lep hw, ovo ce biti opaka masina. :)
Jel radis u trecoj smeni? :D

Extra moram priznati :) Hoces zavrsiti projekat pre zavrsetka nadvoznjaka na ulazu u NS ? :D ( mada to nece biti tesko jer nadvoznjak ce biti gotov ko zna kad :D )

Extra moram priznati :) Hoces zavrsiti projekat pre zavrsetka nadvoznjaka na ulazu u NS ? :D ( mada to nece biti tesko jer nadvoznjak ce biti gotov ko zna kad :D )

Hahaha,bice do nove godine,ja se nadam ;)

Svaka cast matori :) Fotke su vrh !
Bas mi je drago da sam pomogao ;)

Vrh Dno