Šta je novo?

LG G2

Naravno da je tako, kad taj drugi nije zvucnik nego mikrofon :)

Edit: Au ljudi al' ste brzi :)

U VIP-u su zaključani na VIP, da li su u Telenoru isto zaključani?

Kako se pokazao "plutajuci" autofokus na objektima koji se brzo krece?Da li je bas onako dobar kao u reklami koja se vrti ovih dana stalno ili ne?

Nisam testirao, testirao sam brisanje objekata koji upadnu u kadar i to radi kao na reklami.

Optička stabilizacija ***, kakav plutajući fokus :D gde si video kokošku koja pluta :D

Mislim da čovek misli na nešto drugo, video sam to kod Erice u onoj njenoj recenziji od sat vremena - kada snimaš dodirneš neki objekat, telefon to fokusira i drži fokus na njemu iako pomeraš telefon ili se taj objekat pomera. Nešto kao face tracking kod aparata, samo što je ovde to manuelno i radi dok se snima

U pravu si. Moguce da je na to mislio. To radi stabilizacija a ne fokus ako mislimo na istu stvar.

Inace, sada sam primetio da sam postavio pogresne slike :)

Ove sam hteo da postavim:

y9eguner.jpg

jaqe8uqy.jpg

Gde može da se nađe neka kvalitetna folija kod nas, ili da naručujem?

Ima li neka sigurnija zaštita od ovih silikonskih? Sve telefone koje sam imao sam ispuštao, za ovaj bi mi baš bilo žao da ga oštetim.

P.S. Nisam još uzeo telefon, ali da se pripremim polako.:)

Pozdrav svima,

Vlasnik sam G2 vec oko 20-tak dana. Evo sta sam ja primetio za ovo vreme koriscenja, prednosti i mane telefona. Posto imam 32gb verziju ne nedostaje mi micro sd kartica uopste. Mislim da je i verzija od 16gb sasvim dovoljna, ali verovatno nekome treba vise. Ekran je fantastican, odlicne boje, uzivanje je gledati u njega. Baterija odlicna, kao sto vecina clanova kaze, bas drzi dosta. Mnogo vise nego ostali telefoni, a uzimam u obzir one koje sam koristio pre g2 (s2,s3,s4) . Ono sto mi smeta i jako me nervira je kamera. Nocni snimci fotoaparata su dobri kada je upaljen blic. Video je uzas, to je bar moje misljenje. Dok snima kamera svako 2,3 sekunde ukoliko se telefon pomera kao da vrsi neki mali fokus i pomera se napred nazad. Nadam se da ce to resiti skorijim update-om. Zvucnici ok, led indikator odlican. Sto se tice zastite preporucujem vam foliju i obicnu silikonsku futrolu. Ja koristim jekod, kupio sam za 500 dinara sve sa folijom, tvrda silikonska, jako lepo lezi u ruci (providna, beli telefon) . Da nastavim o kameri, imam utisak da je na s3 i s4 nekako bolja kamera tj kvalitet video snimka napolju i unutra.
Imam 3d lg televizor, testirao sam i pregledao snimke sa g2 i s3,s4 i dosta bolje izgledaju, nekako cistije. Opet kazem, nadam se da ce nadogradnjom sve resiti. Da dodam jos, dugmici ispod kamere su strava, odmara ruku i nekako je bolje nego kad su sa strane. Knock on funkcija je odlicna takodje.

Poslednja izmena:
Evo da se nadovežem na komentar o kameri.
Naime, već 10ak dana sam vlasnik G2 - i oduševilo me je sve osim Auto Fokusa na kameri!
Problem je što mu dugo treba i kad uradi objekat (ili objekti) u foskusu su extra, ali ostalo je mutno.
129 - je auto fokus, 130 je manual fokus.

Iskreno se nadam da će sa nekim updateom srediti ovaj problem sa fokusom, a do tada isključivo manual - to je moja preporuka.

P.S. na putu sam uspeo da izvučem 8h Screen On time, doduše u airplane modu :) - gledao sam film i seriju + igrao Tetris Blitz dok smo putovali!

Prilozi

• CAM00129.jpg
    CAM00129.jpg
    1 MB · Pregleda: 314
  • CAM00130.jpg
    CAM00130.jpg
    931.4 KB · Pregleda: 303
Ispraviće, isti problem je imao i 4X HD, pa su to ažuriranjem popravili...
Inače, mislim da je LG ovog puta odradio odličan posao, više forumaša već sad ima G2 nego predhodna dva LG flagšipa zajedno :)

Ispraviće, isti problem je imao i 4X HD, pa su to ažuriranjem popravili...
Inače, mislim da je LG ovog puta odradio odličan posao, više forumaša već sad ima G2 nego predhodna dva LG flagšipa zajedno :)

Još jedan za neki dan. :D

Gde je to najavljeno? Pošto znaš da je ovo LG :D

Ne, kažem za O4X :)
Mada sam i njega kupio tek kad su sredili to (i kad mu je cena pala na 300e), verovatno ću tako i ovaj :D

Čudo da niko od ovih poznatijih nije objavio... Kad vidim to, onda ću poverovati... Ovo je možda ono kao marketinski trik da bi ljudi kupili G2 pre nekog drugog telefona zato što se zna kakav je LG po pitanju update-a...

Mislim 4x je zapostavljen, Optimus G takodje... Napravili opet flagship, odličan, ali ako izostane update i fix za kameru, ako budu kasnili po obicaju... Mislim da će otići u zaborav... Ovo im je poslednja šansa da se pokažu da mogu sve kao Samsung da odrade dva velika update-a za 18 meseci i isprave se greške...

Čudo da niko od ovih poznatijih nije objavio... Kad vidim to, onda ću poverovati... Ovo je možda ono kao marketinski trik da bi ljudi kupili G2 pre nekog drugog telefona zato što se zna kakav je LG po pitanju update-a...

Mislim 4x je zapostavljen, Optimus G takodje... Napravili opet flagship, odličan, ali ako izostane update i fix za kameru, ako budu kasnili po obicaju... Mislim da će otići u zaborav... Ovo im je poslednja šansa da se pokažu da mogu sve kao Samsung da odrade dva velika update-a za 18 meseci i isprave se greške...

Slazem se sa tobom.
Kit-Kat je veliki zalogaj za developere :)
Takodje mislim da je ovo wake up call za LG.

Nazad
Vrh Dno