Šta je novo?

Battlefield 4

Najgore je kad igru komentarisu oni koji nemaju jednog minuta u njoj!Sta taj ima da prica?Gledaju YT klipove pa komentarisu?Brate odigraj ti 50-100 sati,pa onda pricaj nesto_Ovako...

Pa neko posle 50h nije video minimapu...

@Boris

BC2 je smeće, samo malo bolje balansirano od BF3/4

Pa neko posle 50h nije video minimapu...

Ha,ha,neznam sta ste se uhvatili te minimape,aj da je neki moj blam pa da me zezate.Ja sam rekao da mini mapu ne koristim,to jest da je ne gledam u igri,i da mogu iskljucio bi je u opcijama.To sam rekao.Tvoj kolega saint moze lako da pronadje taj post,posto voli da trazi postove od pre par godina.Tako da taj tvoj komentar nema veze ni sa cim.To si napisao tek da bi nesto odgovorio,pa makar bilo i glupo.

To da nemam minut u igri nije istina. A to sto je vasa percepcija da igra radi govori dovoljno o vasem visokom poznavanju fps igara. Kad ovi EA botovi pljuju net code onda je sve jasno. Mape idu od odlicnih do uzasnih, nema sredine. Opet rush je totalno nemoguce igrati zbog fantsticnog dice balansiranja i dizajna mapa. Conq moze na nekim mapama da bude fantastican. Sve u svemu polako se tone sve nize. A ovo ko je napisao da je bolje od CoD-a, jadni mi ako je CoD postao merilo kvaliteta, a bogami i bf polako ulazi u isti kos sa CoD-om...

To da nemam minut u igri nije istina. A to sto je vasa percepcija da igra radi govori dovoljno o vasem visokom poznavanju fps igara. Kad ovi EA botovi pljuju net code onda je sve jasno. Mape idu od odlicnih do uzasnih, nema sredine. Opet rush je totalno nemoguce igrati zbog fantsticnog dice balansiranja i dizajna mapa. Conq moze na nekim mapama da bude fantastican. Sve u svemu polako se tone sve nize. A ovo ko je napisao da je bolje od CoD-a, jadni mi ako je CoD postao merilo kvaliteta, a bogami i bf polako ulazi u isti kos sa CoD-om...
Nisam uporedjivao BF sa COD serijalom kao igre nego sam pricao o NETCODE-u citaj malo. Rush je moguce igrati na svim mapama ako imas dobar tim i dobrog komadira, koji ce da pruza podrsku u igri, sto tecie CQ za sad samo Lancang Dam mi je nekako odbojan za CQ. BF3 je po meni imao bolje vanilla mape zbog Caspian, Grand Bazar, i Seine Crossing ali nisu lose ni ove.

Ovde ces da radis appeal ban, ako ne urade sami revoke:
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-dd7e1f7e-vb324945.html

A razmisli kakav dodatni program za tweakovanje bilo cega na kompu koristis, jer je sigurno da ga pb nalazi kao hack.
Recimo:
http://bashandslash.com/boards/viewtopic.php?f=4&t=1429
Koliko sam video, i u RO2 je bilo banova na osnovu istog "broja" sto najverovatnije znaci da je u pitanju false-positive ipak..
http://www.pbbans.com/mbi-viewban-71208602-vb324649.html

Na kraju se ispostavilo da je upitanju BAN koji se preneo sa Battlefield 3 jer sam tamo bio banovan! :trust:
Naravno iznervirao sam se jer koliko je dobra stvar za postene igrace toliko je i losa jer meni je tamo nalog bio banovan jer su me hakovali dok sam bio u inostranstvu par meseci i kada sam se vratio video sam kakav haos su mi priredili.

Naravno kontaktirao sam EA hiljadu puta i stalno prebacuju odgovornost na PunkBuster ovi na EA i tako u krug svi me oladili.

Danas ponovo kontaktiram EA centar i kazu mi da sacekam da provere moj slucaj u istoriji od pocetka do kraja, ja reko koji smaraci al sta me kosta nemam drugog izbora.

Ljudi na kraju ustanove da sam ja hakovan, da nisam igrao igru uopste 4 meseca i da je koristio neko iz Rusije sto je i bio slucaj.
Izvinuli su mi se sto nisam mogao da igram trojku i sto sada imam problem sa cetvorkom.

Napravili mi novi Origin nalog, poklonili su mi Battlefield 4 Digital Deluxe verziju iako sam ja imao kupljenu slabiju varijantu i dali su mi kupon sa 15% popusta za narednu kupovinu preko origin-a.

Konacno su mi resili problem i mogu mirno da igram nadam se, necu ni da probam dok mi se i IP adresa kod SBB-a ne promeni ko zna ludaci da me opet nesto ne zaje*avaju.

Jedini problem je sto sad igram od nule a imao sam level 10 ali dobro sta da se radi.

Poslednja izmena:
Ma i ja kazem, banovao bi ih svuda, problem je sto eto neko neduzan kao ja moze da nastrada ali stvarno moj problem je specifican.
Svako koga hakuju relativno brzo to skapira pa moze da reaguje a ja nisam bio pored igre 4 meseca pa nisam mogao da odreagujem na vreme.

Problem je sto i dalje ti citeri raspali mogu samo eto ispostavi se da naprave novi Origin i kada kupe igru zaobidju taj ban koji im se odnosio na predhodnu igru ali sta sad bolje i tako nego nikako...

Meni je to ok, dobiješ ban, kupiš ponovo igru, opet dobiješ ban, pa tako nekoliko puta, valjda ćeš na kraju da odustaneš, mada ta klasična varanja je lako provaliti.
Problem su sad ovi novi vidovi pomagala u obliku macro skripti, evo sad i ovaj to radi fabrički, jer mislim da nema načina da se to provali niti da se spreči

ovde možete da vidite kako radi

na 1:38 počinje demonstaracija varanja

.... i jos 20 za otključavanje trećeg jezgra?

nisam razumeo ovaj deo, troll ili ?

Poslednja izmena:

Dovoljno je videti opise igre od nekih ljudi i shvatiti da je CoD postao merilo_Ovo je jedan od retkih postova koji se ticu dizajna mapa i kvaliteta igranja rush&cq modova(ostale ne racunam).To bi valjda trebalo da bude najbitnije a ne dzidzabidze i jelkice na oruzju sa sve paintjob-ovima,broj animacija klanja i ostala nebitna muziciranja ganglijama.

Ovo sa ovim misem nisam ni znao, pa ne mogu da verujem, i sta sad kao treba da se "takmicimo" sprdnja...

To postoji odavno... lol pa svaki "pro" igrač je to koristio (bar u BF3). Posebno ovi naši.

Poslednja izmena:
ovo je skoro ko u LAN-u... ^

Kazem ja da sljaka, i to do ja*a..

ovo je skoro ko u LAN-u... ^

Stvarno ne znam koja je poenta tvog obitavanja po temama koje nisu RO2 (lol) i BF1942? Da, MENI radi bas onako kako ocekujem da radi jedan online shooter, nijednom jos nisam istresao u nekog vise od 4, 5 metaka a da nije umro. Nikad to nece biti kao LAN i ne znam sta trolujete vise? Odavno ste presli onu granicu gotivnog trolovanja.. Ovo bre nije kompetetivna igra kakvu vi zelite, za tako nesto igrajte CS na pro turnirima ili sta vam je vec omiljena zanimacija. Poenta Battlefielda je da se casual sjajno zabavis nekih pola sata, sat dnevno kad ugrabis vremena i taj posao vrhunski i bolje odradjuje od bilo koje druge, ni nema konkurenta realno.. Jurite servere u vama omiljenim pucacinama i ne smarajte ovu temu vise za nas koji nasednemo svake 2 godine..

Poslednja izmena:
Koliko kosta onaj mis? :d

Javim ti kad stigne :d

****te, eto objašnjenja za mnogo toga šta je mene bunilo

11/7/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/6/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/5/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/4/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/3/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/3/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/2/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/1/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
11/1/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
10/31/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
10/31/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
10/30/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
10/29/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3 US $ 20
10/29/2013 Bloody2-Ultra core3activate codeB2-3

Dovoljno jedan od ovih crva da ti se padne što bacaju 20usd-a na ovo đubre da te iznervira.

Jedna od prednosti konzola.. kolena bi im lomio, a i ovima sto su ga napravili.

sto se tice CoD vs BF4 diskusije, zna se oduvek kakva je situacija, DICE zna da napravi engine, a Infinity Ward zna da napravi igru...
kad bi se spojili, pa DICE ponudio engine, a Infinity Ward napravio igru od njega, onda bi mogli nesto da pricamo... ovako su oboje polovicni...

Jedna od prednosti konzola.. kolena bi im lomio, a i ovima sto su ga napravili.

Hah, definitivno nisi skoro igrao konzole i mp na njima :D

Te slične frajere samo na konzolama bih ja mučio večno... Kada mi lik u GeoW Judgment-u ima skor 45:3 i niko ne može da ga ubijea on sve cilja u glavu.. I wonder.

Infinity Ward je znao pre nekih 5-6 godina da napravi igru. Sada zna samo jednu te istu da reciklira i nista vise.

Nazad
Vrh Dno