Šta je novo?

[MTS] Neogranicen net u vecini tarifa od 1. decembra 2013!

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
http://www.mts.telekom.rs/index.php/vesti_detaljno/items/novine-u-postpaid-u.html
Obaveštenje za postpaid korisnike

Obaveštavamo korisnike Mix Net i Mega Net tarifa da će od 1. decembra 2013. godine imati neograničen pristup Internetu. Naime, korisnicima ovih tarifa biće omogućeno da, nakon potrošenih MB, odnosno GB iz pretplate, besplatno pristupaju Internetu po smanjenoj brzini protoka do 64/32 Kb/s.

Ukoliko korisnici Mix Net i Mega Net tarifa budu želeli da im Internet do kraja meseca bude dostupan po maksimalnoj brzini protoka do 42/5.7 Mb/s, od navedenog datuma biće im na raspolaganju povoljni tarifni dodaci Net Plus dodaci od 500 MB i 3 GB.

Pored toga, od 1. decembra 2013. godine doći će do promene koja se odnosi na Internet dodatke u okviru Postpaid extra tarifnih dodataka. Korisnicima ostalih postpaid tarifa biće na raspolaganju novi Internet dodaci od 500 MB i 3GB, po ceni od 299,00 dinara, odnosno 999,00 dinara. Postojeći Internet dodaci od 150 MB, 900 MB, 3GB i 9 GB više neće biti u ponudi.
Pored ovih i XFactor tarife imaju vec neogranicen net.

Jedino jos za Prva Droid nisu javili da ce biti neogranicen net.

Tarife koje inace nemaju internet ce izgleda ostati bez te opcije.

Poslednja izmena:
Konacno. Da se korisnici MTS-a konacno rese straha od sok-racuna :). Ostaje jos VIP da ogranici net u Standard paketima.

Ali gde su oni prvo Alfu nazvali da ga obaveste... :d

+1 za konacno

Poslao im sredinom jula molbu sa naslovom "Ucutkajte Stenu85, donosim pivo" :) Samo je trebalo vremena da stigne molba na red :)

Da... trebalo im je samo 3 godine da se nakote para... S....vi.

Čudi me kako se nisu setili da naplate to kao dodatak uz paket.

Da li ce to vaziti i za Box? Na njemu je 1GB neta ukljuceno u cenu.

Ne znamo, jer su samo za MixNet/MegaNet rekli da ce biti - XFactor vec ima, ali nema najave ni za FK ni za Prva Droid.

Da li ce to vaziti i za Box? Na njemu je 1GB neta ukljuceno u cenu.

Da, i na Biznet paketima je 10mb uključeno u cenu, mogli bi i na ovim paketima da aktiviraju "neograničen" internet. Mada u Mts izvedbi sve može da poprimi razmere naučne fantastike pa tako i sve ovo.

Ja bih molio malo vise poverenja u naseg domaceg operatera :).
Salu na stranu, mnoge stvari u MTSu su plod domace pameti i pojedinim stvarima mozemo da se pohvalimo. Tehnika i inzenjerija uopste nisu problem (nikad nisu ni bili), vec organizacija poslovanja koja baci u senku sve sto je na terenu dobro uradjeno.

^^Haha vrlo dobro rečeno.
Istini za volju potpuno si upravu.Pameti nam ne nedostaje ni u kojoj sveri života,ali Je organizacija i egzekucija na najnižem mogućem nivou.Sto opet vodi raspravu u drugom smeru,a to je depolitizacija i dovodjenje stručnog a ne lojajalnog rukovodećeg kadra.
Elem sada kada imamo neograničeno neta u nekim paketima,u mtsu mi 'fali još neki paket tipa "spremi sam",slično kao smart kod vipa,ali sofisticiranije.Recimo da nemaju ograničene pakete smartova, već da ih vrednuju od 1.5-3rsd u zavisnosti od veličine paketa,pa korisnik odabere sem količinu istih,i na osnovu toga sklopi ugovor na dve ili jednu godinu.A da sve opet bude jeftinije 10-ak procenata nego kod vipa.

Oladite bre malo, jos nije ni pusten u rad neogranicen net, vi vec spremili kupone za sladoled :D

MIX2300?
Nema nista?

Ne, obicni Mix paketu nemaju net, i nece imati neogranicen net. Nije mi bas jasno cemu ti paketi vise, nadam se da ce ih ubrzo prevesti u MixNet varijante, i napraviti mnogo bolju i guscu ponudu. Ako ne, verovatno ce ih izbaciti, mala je razlika izmedju Mix i sledeceg Mixnet paketa, u kome se jos dobija i net. Tesko da ce neko koristiti te pakete.

^^^^
Ma ja sam uzeo, prosle godine, kada sam sticajem okolnosti, imao jako puno razgovora, u tom periodu, zbog posla, i cinilo mi se da ce to potrajati, medjutim jok, a paket osta!

Ne, obicni Mix paketu nemaju net, i nece imati neogranicen net. Nije mi bas jasno cemu ti paketi vise
Treba da postoje jer postoje ljudi kojima net nije potreban vec samo voice, i normalno je da se u njima nudi vise minuta nego u Mix paketima. To ovde nije slucaj, ponuda im nije izbalansirana, tj neko ko se u MTSu bavi time se bavi nekim drugim stvarima :)

Nazad
Vrh Dno