Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sta si im rekao da bi ti to ponudili?

E da ti kazem iskreno malo sam vise radio na tome sistematski jedno 8 meseci a aktivno 1 mesec saljes mail, i telefonom kako su drugi operateri bolji sa ponudama jos nesto tama baljezgao tako da su mi evo izasli u susret. Znam da je mts bolji jer ovo isto za istu paru 999 din kod mts imas 600 min ali internet nije flat , ne znaci mnogo ali ajde cu izguramo 1 godinu , pa videcemo. Zovi ih nekoliko outa kao nezadovoljan si razmisljas da predjes u drugu mrezu...

Juče sam uz račune dobio da biram ,,pogodnost'' za novi dvogodišnji ugovor:
- 20% popusta na pretplatu
- 1 GB dodatnog prenosa podataka
- 1000 SMS

Kako sam shvatio, mogu da se opredelim za 1 od ove 3 opcije. Da li su svi ovo dobili ili su napravili neku selekciju?
Zna li neko da li to podrazumeva telefon uz ugovor ili ne pošto se aparat ne pominje) ?

Kad ti istice obaveza? Ili je istekla? tj. da li salju unapred, ili cekaju da istekne?

Takođe sam dobio takvo pisamce - ugovor ističe u novembru. I ne, uz takav ugovor nemaš pravo na telefon (ugovorna obaveza 12 meseci).

btw ona informacija da Telenor daje sve i svašta samo popust na telefon nikako - nije u potpunosti tačna.

Pričam juče sa zetom o produžetku ugovora (obojici nam ističe ugovor za mesec i po), i on kaže da će da traži neki dobar popust na telefon.

Kad sam mu rekao da Telenor hoće da da sve OSIM popusta na telefon, on me je pitao kako to da su njegovom kumu dali veliki popust na telefon (mada kumu svaki račun bude 4-5.000).

Poslednja izmena:
Hvala.

Znači, jure unapred, opametili se malo.

Ne brini, pošto imaš 4 broja, pokreni slobodno MNP, videćeš kako će da daju i 50% popusta, a ne samo 25 .... :) :)

to im je verovatno default za sve korisnike.

Čekam da svi ugovori isteknu i da dobijem kodove za otključavanje telefona.
Posle toga prelazim na drugu mrežu, čak i ako mi ponude 50 %. U mom kraju je mreža jako slaba (posebno od kada je postala ,,pametna'') dok je , na primer, MTS bez problema sa signalom. Ostajem na Telenoru jedino ako mi ponude posao ;) .

Uzimati kao kriterijum jacinu signala vaseg operatera tamo gde provodite najvise vremena. Dzaba sve ostalo (servisi, cene, pogodnosti za vernost).

Ja sam im poslao mail pa ćemo da vidimo šta kažu, da li će biti popusta ili ne.

Inače, vidim da je LG g2 sa prenesi i surfuj 1000 - 36500, a S4 55000, delovalo mi neverovatno, mislim da je to best buy trenutno i verovatno ću u tom pravcu da idem.

U Vipu ti je jos jeftiniji, 29500, samo 7000 jeftiniji ;)

Ali skuplja pretplata? Msm, baš sam proveravao. Toliko je uz standard 1000, al ije pretplara skoro 3000, a prenesi i surfuj 1000 je 1800...

Gde vi gledate te cene :), evo gledam Telenor(PiS1000: 36960rsd) i Vip(Standard 700: 37790rsd)

odakle ti da će biti novih telefona? kod telenora ili kod svih?

Kod Telenora ce sigurno biti telefon(i) sa Firefox OS.
Prosle godine su operateri uvodili nove modele bas u decembru, pred praznike. Soping groznica :)

Neki info za N5? Ili je još rano?

Pa mislim da je zte sa ff. A za n5 rano jos,tek stize G2

Fino fino... ZTE Open. Iskreno me poprilicno zanima kako ce nase trziste apsorbovati FirefoxOS telefone. Ako krene iole dobro, verovatno ce kasnije uvesti i LG Fireweb ili Keon+.

Malopre mi stigla uz račun i ova promocija. Iako su me zvali pre par dana za jednu drugu promociju sad su mi ponudili ovu...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383919900453.jpg
    uploadfromtaptalk1383919900453.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 207
Malopre mi stigla uz račun i ova promocija. Iako su me zvali pre par dana za jednu drugu promociju sad su mi ponudili ovu...

Ja se tupan raspisao na topiku o vip-u... Ne moš povatati ove mobilne topike :)

Uglavnom, ako pristaneš na bilo šta od toga, ne možeš da uzmeš telefon, ako sam dobro razumeo mladu djevu iz telenora? Pošto je meni prioritet telefon. Btw, msm da je meni spomenula nešto duplo više svih minuta i svega, to su mi nudili kao pogodnost.

pa preko telefona kada su me zvali onda su mi nudili isto to, više minuta poruka i megabajta a sada mi je uz racun stigla ova promocija. i to mi je devojka iz telenora rekla da Ne mogu uzeti 6 meseci telefon a sada uz ovu promociju ne znam da li važi to isto...

Ja se tupan raspisao na topiku o vip-u... Ne moš povatati ove mobilne topike :)

Uglavnom, ako pristaneš na bilo šta od toga, ne možeš da uzmeš telefon, ako sam dobro razumeo mladu djevu iz telenora? Pošto je meni prioritet telefon. Btw, msm da je meni spomenula nešto duplo više svih minuta i svega, to su mi nudili kao pogodnost.

Meni su nudili telefonom ovako nesto (samo bez poruka, tj megabajte ili 20% popusta) u septembru ja mislim.
Uslovi su bili (pretpostavljam da je i ovde isto/slicno):
Potpisuje se aneks ugovora na 1 godinu.
Povoljnosti vaze 2 godine.
Ugovor mene obavezuje da ostanem na mrezi 1 godinu, tj mogu da menjam tarife kako zelim, nema minimuma.
Ugovor se moze zameniti ugovorom sa telefonom kad zelim, s tim da mi od tog trenutka prestaju da vaze ove pogodnosti.

Poslednja izmena:
Ljudi, moram ozbiljno da pitam i molio bih iskren odgovor onih koji su na Telenoru, bez nekog flame-a.
Da li je vama normalno da ovoliko treba da se cimate, racunate, cenkate se, shvatatajuci da vas i uz sve to, definitivno deru vise od ostalih operatera? Jedino razumem one koji nemaju ni VIP ni MTS signal, ili kojima treba telefon a nemaju VIP signal (posto MTS otpada u telefon varijanti).
Ali uz prilican broj ljudi koji bi samo da produze ugovor, bez telefona, da li je vama normalno da se prema vama ovako ponasaju (kao na pijaci)? Umesto da imate crno na belo "ovo moze, tacka" i mozete za 3 minuta da se odlucite, umesto cenkanja, cekanja, smaranja?

Ljudi, moram ozbiljno da pitam i molio bih iskren odgovor onih koji su na Telenoru, bez nekog flame-a.
Da li je vama normalno da ovoliko treba da se cimate, racunate, cenkate se, shvatatajuci da vas i uz sve to, definitivno deru vise od ostalih operatera? Jedino razumem one koji nemaju ni VIP ni MTS signal, ili kojima treba telefon a nemaju VIP signal (posto MTS otpada u telefon varijanti).
Ali uz prilican broj ljudi koji bi samo da produze ugovor, bez telefona, da li je vama normalno da se prema vama ovako ponasaju (kao na pijaci)? Umesto da imate crno na belo "ovo moze, tacka" i mozete za 3 minuta da se odlucite, umesto cenkanja, cekanja, smaranja?

U pravu si - smaraju sa cenjkanjem (iz licnog iskustva).
Ali ako to posmatras drugacije ima smisla. Mislim na to da se formira ujednaceno trziste usluga provajdera mobilne telefonije - trzisna utakmica. Tada ce sitnice odlucivati (vreme cekanja na operatera da ti se javi i da li ti to naplacuju, bolji aparat, kvalitetniji korisnicki servis i odnos prema klijentima,...)
Gledaj banke - i pored visokih marzi ipak se mora priznati da ulazu napore da privuku klijente.
U tom smislu se treba radovati svakom novom igracu (ovde mislim na SBB).

Pa ja sam preneo broj iz MTS-a, kad je bila ona akcija sa velikim popustom na telefon u martu/aprilu. Kad istekne ugovor idem na tada najbolje što pronađem. Nisam nešto emotivno vezan za operatera. :-D

Mene nema sanse vise da me zadrze na njihovoj "pametnoj" :mad: mrezi na kojoj su izgleda minuti kao od "zlata" posto ih daju na kasicicu... Istice mi ugovor za koji dan i definitivno prenosim broj u mts (koji je iskreno sve bolji i bolji). Pre 2 godine sam i pristao na Telenorovih 50% popusta koje sam dobio tek posle ucene tj. tek kada sam pokrenuo prenos broja a ove necu pa makar mi nudili S4, jer toliko me iznerviralo ovo uz racun gde mi nude "citavih" 20% popusta. Pa cemo da vidimo ko koga j..e! Necu ni da cekam decembar jer me uopste ne interesuje njihova novogodisnja ponuda (zato sto ne zelim vise nista da imam sa njima), a za rukavice cu se nekako snaci! :D

Fino fino... ZTE Open. Iskreno me poprilicno zanima kako ce nase trziste apsorbovati FirefoxOS telefone. Ako krene iole dobro, verovatno ce kasnije uvesti i LG Fireweb ili Keon+.

ZTE Open i Fireweb (ukoliko izadje) ce mozda da izadju u telenoru, Keon ne verujem jer ce oni nesto misliti nije poznata marka nece niko da kupi :)

Nazad
Vrh Dno