Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Wau i ovde je najveca razlika izmedju leve i desne strane IGN logo. :D Ja ovde sem osvetljenja i boja nevidim ama ich neku drugu razliku, isto ko i za BF4.

Crysis iz 2007. godine izglead isto kao i ovaj COD, a predpostavljam da je i fizika naprednija jer ne vjerujem da u ovom COD-u mogu da se onako ruse kucice i cepka drvece.

^ a isti taj crysis iz 2007 radi na max/4XAA sa 40 fps prosekom na c2d 3Ghz, 2Gb rama i 6870 npr :)

Ovo je klasicno prodavanje magle.

I sta sad, ja sa phenomom II 955 ne mogu da pokrenem zbog nebuloznog ogranicenja?

Poslednja izmena:
Prva Kriza je bio i osta pojam za sve, imala je enormu hardversku zahtevnost, ali je brate i izgledala za tu zahtevnost, pride cepkanje drveca na sitne komadice, rusenje brvnara, zagadjivanje vode koje kakvim glupostima od kojih sta je trebalo da pluta, plutalo je, sta je trebalo da potone, zavrsilo je na dnu itd. Ovo danas nevidim nikakve posebne novotarije, jos manje nesto revolucionarno ili uopste inventivno, a zahtevnost ide nebu pod oblake. Da nekazem da vecina jos uvek nije ni na nivou prve Krize.

11 sati skidanja 50% ima tek sutra da ga igram jos ako padne uplo:mad:

Crysis 1 2007 izasao a tadasnje konzole (PS3 i Xbox) su se pojavile godinu dana ranije ili ti 2006te.

Tako da i sada ocekujem da tek sledece godine mozemo da ocekujemo neki pravi next gen naslov, za sada samo nam prodaju maglu...

Nekako mi je zao Crytek sto ih je EA prisvojio, ali oni su te 2007. godine pokazali koliko je PC mocan i superioran u odnosu na tadasnje "next gen" konzole. To nije bila lazna zahtjevnost kao u ovom slucaju sa COD-om i vecinom danasnjih "nextgen" igara, vec je ta zahtjevnost bila opravdana.

Evo pogledajte ovaj nezaboravni trejler, pa sve ove pucacine sto reklamiraju danas kao "nexgen" su zapravo na ovom nivou koji je Crysis postavio 2007. godine.

Untitled.png
nema recomended :D samo minimum minimum :D

@ronin nemoj zaboraviti i modove za Skyrim koji izgledaju da ti podju bale na usta :)

Poslednja izmena:
Quake 3 engine :D

IW ima da pocne da zaposljava ljude sa nexusa za sledeci CoD, jeftinija radna snaga. :)

Gledam bas ovaj current gen vs next gen... I ima razlike, texture nisu tako zamuljane, HD rez. i osvetljenje su mnogo bolje i sve u svemu cistija je slika... Od svih verzija najgore ubedljivo je ova za PS3, ocajno izgleda

Mene steam zeza ponovo mi skida 24gb multiplejera jel ima neko slicno iskustvo?

Pa nema kad su obe igre na istom engine-u. A activision nalupao zahteve zbog njihovih memory leak-ova sa kojima se mlate jos od BO1.

I meni radi lepo ultra settings 1080p ali dzabe kad je igra dresh. Odigracu je na silu i onda shift+delete.

Kakav god da je sp tesko da moze da bude gori od bf4..

Većina igrača ostala je u šoku nakon što je Activision objavio kako Call of Duty: Ghost neće raditi bez 6GB RAM memorije, ali hakeri su pronašli način da to ograničenje uklone.

Skup fajlova pod nazivom Call of Duty: Ghosts RAMFix možete lako izguglati (Rar je “težak” tek 4.17 megabajta) i iskopirati ga u direktorijum sa igrom, pa će ona proraditi i na sistemima sa 4GB memorije. Vodite računa o tome da ovo rešenje samo snižava granicu na 4GB RAM, odnosno ne uklanja je u potpunosti. Ukoliko imate recimo 3GB RAM, i dalje nećete moći da startujete ovaj naslov! Ono što nikome nije jasno jeste zbog čega Activision uopšte insistira na ovolikoj zahtevnosti kad je RAM u pitanju, jer su testiranja pokazala da mu ovolika količina memorije nije potrebna.

http://www.bravo.rs/screenfun/izasa...ra-pokrene-na-racunarima-sa-manje-od-6gb-ram/

Cekajte bre, jel moze ovo cudo da se pokrene na 32bit windowsu sa 4GB RAM-a?

@amdpower
Danas ljudi javljaju da neke Singleplayer misije zauzimaju 5.7 GB RAM-a.

@bukkake_bob Kakav fps imas sa 6850?

Ne znam za FPS, ne merim, ali radi lose. Mnogo losije od Bo2.
Prvo sam mislio da kupim R9 280 ali...igra je toliko losa sama po sebi da mi je svejedno kako radi. Igram na 1400x900 na nekim srednjim/visim podesavanjima, posle 15 min. izgubim zelju da ikad upalim ponovo.
Nextgen je tuga.

jel zna nekako kako da od onog preloada ili retail napravim da igra radi? ili moram opet da skidam... :(

ima li neko sa GTX660Ti ili slicnom od atija da igrana max details? Ili su je nakucali da ne radi cak ni na ovom gpu ili je lag ili ne znam ni sta josh moze biti... meni ide fps 60 ali laguje boze ne daj...

iw6sp64_ship 2013-11-06 00-22-32-72.jpgAko ne izbace neki pathi da srede ovo njesra bice cupavo...

6850 klokovana zesce i 4GB RAM-a sa onim fix-om upali se igra, ali texture od medium navise nece ni da mrdnu, da bi se igra upalila mora da je pokrenem u administrator modu, a da ne bi pucala non stop, onda cim se upali postavim joj process priority na normal, a onda, kada napokon krene da radi, kvalitet grafike je, sa texturama na normal/medium kako god hocete, na nivou CS-a 1.6 :)

Mislim stvarno...(ostala podesavanja su uglavnom ukljucena)

ima li neko sa GTX660Ti ili slicnom od atija da igrana max details? Ili su je nakucali da ne radi cak ni na ovom gpu ili je lag ili ne znam ni sta josh moze biti... meni ide fps 60 ali laguje boze ne daj...

Ja imam 7870XT, i lag nema veze sa grafikom, čekamo lag fix. I možda još malo optimizacije.

Meni solidno radi na masini iz potpisa, na maksimumu 2xMSAA, zavisno od misije u nekim delovima i losije radi. Izgleda bolje nego Black Ops 2 ali je neopravdano zahtevna, ne izgleda bas toliko bolje. Engine je isti onaj stari CoD engine ali su ga nabudzili poprilicno, modeli likova su dosta bolji nego ranije, mnoge teksture su veoma detaljne, ali nasuprot njima naidje se i na neke poprilicno lose, osvetljenje i pojedini efekti su isto bolji nego u prethodnim delovima (konkretno vatra bolje izgleda, eksplozije, destrukcija (mada je skriptovana uglavnom).

Ne radi lepo ni na dva Titana a kamoli na necemu slabijem...

Isto probao par nivoa i radi mi isto kao solidno sto kaze TheBear, grafika jedva primetno bolja, mozda ajde uz onu "pixarovu teselaciju" na oruzjima i malcice veci polycount. Osvetljenje je i dalje bezveze, mada ima delova kada igra lepo izgleda, recimo onaj Gravitiy 3D nivo. Za gejplej nema sta da se kaze jer je svakako isti kao i gomila prethodnih, jedino uz ovu glupost sa kerom.

Nazad
Vrh Dno