Šta je novo?

Panasonic ST50 serija

Upravo instalirah 1266 verziju sw-a (pre je bila 1263), ali nisam primetio nikakve promene u menijima i slično.

Sva podešavanja su mi ostala netaknuta.

evo imeni sada skida 1266, stara je bila 1263

Upalio tv, konektovao se na wi-fi, krenuo dl, pukao posle 15%, trazio da ugasim rucno tv, upalio i ne mogu nikako da se poveze ponovo na wi-fi. Palim gasim tv ali ne pomaze 😡

Povezi ga kablom, odradi ponovo upgrade fw-a i vidi da li ce onda proraditi.

Nemam dovoljno dugacak lan kabel, a da prebacujem kuciste do tv-a malo je komplikovano. Wi-fi adaper generalno zeza nesto kod ST50, pricali smo i ranije o tome. Ne znam kako je kod drugih ali znam za nas par da smo se zalili pa iz tog razloga niko i ne koristi (bez)korisnu Vieru.

Odradio novi software, ali ne vidim šta smo dobili. Na netu nema ništa na ovu temu.
Meni Viera generalno dobro radi uz Twonky media server. Zna da prekida, ali mi je ruter na drugom kraju strana.

Žena i tašta su preuzeli TV, pa cu pogledati malo detaljnije sutra.

Uradio sam i ja, ali sreća prati glupe 😀

Ti si stvarno faca kad radiš update softvera preko wi fi-ja. Skidam kapu... :d

hmmm... zar ne skine update na neku internu memoriju pa zatim automatski uradi firmware? Ako ide direktno preko wifi-ja onda za****.

--------
edit:
Instalirao sam preko wi-fi-ja. Wifi mi je proradio kada sam ugasio tv, iskljucio ga na dugme, ostavio tako neko vreme (oko 1min), upalio ga i zatim mi je trazio sifru za wifi, uneo i sve je ok. Skinuo update, oko 3min skidanja a zatim instalira gde ne treba nista da se radi i dira nego samo ceka 2,3min i to je to.
Nisam ni ja primetio nista, procackao sam malo meni sa usb diskom, prosao kroz sve opcije, titlovi i ostalo. Apsolutno nikakvih promena. Jedino mozda ako su doterali samu funkcionalnost software-a. Videcu kako ce mi wifi raditi u buduce (mada mi ni ne treba) pa moze biti da su to sredili.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
verovatno ce ubrzo izdati zakrpu 1.267 - some minor grammatical fixes 🙂

I meni se čini da je wifi bolji, odmah mi je prikazao media server i kao da se Internet aplikacije brže otvaraju.

Vaaauuu!!! Wifi mi radio 2x zaredom po paljenju tv-a, naspram svakog 15-20x. Definitivno je izgleda to onda popravljeno.

Ja probao update sinoć i ne nudi mi ništa posle 1.263

+1

mozda su ga povukli? 😀

to za vas u Europu mora da bidne uvek 😛

I meni nije nudio kod system settungs podesavanja, negu u meniju gde se podesava NETWORK... tu je nasao update...

Ali imate opis na onom linku sto sam ranije postavio, mozete skinuti update, raspakovati ga na SD karticu i preko nje uraditi update, i nema pukla veza, ne radi net...

Koristim kao server Universal Media Server i PMS, da li neko ima ideju kako da nateram da kombinacija TV-a i neki od ovih servera pusti FLAC fajlove preko TV-a?

Uglavnom mi da UZVICNIK koa ikonu fajlova, a u transcode folderu pise pise za file type da je LPCM i niti svira niti krene brojac od pesme, doduse ispise duzinu ali ne krene da svira...

Da li je neko pokusavao i uspeo ovo?

Imam gomilu muzike u cue+ape formatu, ni to ne podrzava, ali 'ajde rek'o ako podrzav FLAC onda cu ih prekonvertovayi, medjutim ni ovo ne mogu da pustim, sa filmovima nemam problema sa ovim serverima, ni kod MP3 ne pravi probleme, ali lossless nece pa nece...

BTW TV je povezan opticki na receiver, ali posto receiver ne mogu da vezem na mrezu (stariji je) mislio sam ovako preko TV-a i servera da pristupim muzici...

Da li zezas da zelis tv da koristis za slusanje muzike? Znam da moze iskljuciti ekran ali opet...

Nazad
Vrh Dno