Šta je novo?

LN575S

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
825
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 1600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
Iz koje godine je LG LN575S i ako je iz 2012 ili stariji koji model je njegov naslednik u 2013?

Model koji si naveo je aktuelni model , onosno model za 2013 godinu.

Zar nisu modeli iz 2013 sa oznakom LA, a pršlogodišnji LN?

Uglavnom, ima par modela sa ln oznakom za 2013tu godinu.

E pa to me je zbunilo... Znam da su proslogodisnji modeli imali LN oznaku... A bese model iz 2012. je imao LS oznaku?

Kupio sam ovaj 39LN575s i izuzetno sam zadovoljan sa TV-om, sliku sam podesio na cinema režim, pratim TV program putem digitalne kablovske i sa udaljenosti od nekih 2-3 metra, pa je slika sasvim OK, povezan je bežično na kućnu mrežu, putem Nero media home strimujem svu multimediju sa kompa na TV bez problema, od prijatelja sam dobio savjet da isprobam i plex, moja jedina zamjerka je kvalitet zvuka, zato sam naručio optički audio kabel sa kojim ću povezati TV na kućno kino, odlična stvar je i HDMI simplink preko koga sam povezao TV i kućno kino (takođe LG) pa je dovoljan samo daljinski od TV-a za upravljanje sa oba uređaja...sve u svemu ja zadovoljan, inače kupljen u Banjaluci, cijena bila 899 KM (oko 450 evra)

I ja kupio ovaj model, 32", 360evra.
Prezadovoljan sam tv-om, takodje sam odmah stavio na cinema mod i iskljucio ona motion smaranja jer mi slika s tim deluje ubrzano i dosta mi ometa gledanje.
U odnosu na primarni tv koji imam (samsung 46f6510) meniji i sama smart platforma mi se vise svidjaju na LG-u. Plex radi ko sat, a remote control aplikacija za ipad je bolja u odnosu na samsungovu.

Slikom sam zadovoljan, nisam dovoljno strucan za bolji opis. potrebno je manje dodatnog podesavanja u odnosu na samsung I njegove vristece boje.

Mislim u odnosu na Samsung, jel je primetna razlika ili su nijanse u pitanju?

Pre bih rekao da su nijanse nego neka uocljivija razlika.

Dobro je rekao Caramba, ako volis vristuce boje onda definitivno Samsung. LG ima mirnije prirodnije boje.

PITANJE!!!! Pomoc ljudi. Dolazi mi do problema da mi se navedeni TV konstantno restartuje!!! Tj. u toku gledaja po 5 ili 10 puta se za redom upali u ugasi. Pa bi zeleo da znam da li je neko imao slicno iskustvo i da li postoji mogucnost da sam otklonim problem.

Znam da je starija tema i izvinjavam se sto je podizem opet ovako , ali zeleo bih da kupim ovaj televizor, sa ekranom velicine 39"...
E sad me zanima sta konkretno znaci da ovaj tv nema sirok ugao gledanja kako je napisano na prethodnim stranama ...posto nisam bas dovoljno strucan oko tv-a.
I od ovih sto ga imaju kakvi su utisci za sada ?

Nazad
Vrh Dno