Isplati li se sada kupovati Xbox 360 konzolu, i sačekati izlazak Xbox One? Pitanje je tajminga, da li sada uzeti neku jtag verziju (Jasper) ili još malo sačekati? Verujem da će pasti cena ali pitanje je koliko..
Dok izadje One pa dok se ispolje bugovi pa dok se patchuje pa mozda promena plocha .. proci ce 2 godineSad za 200-ak eura imas rgh konzole i to nove, polovne jos jeftinije, znaci D3, GTA V for free ... + ...
Pa da nisam ni mislio da uzimam Xbox One skoro, nego sam mislio, kad izađe, pašće cena 360-icama. Tržišna logika ništa specijalno![]()
Video sam ga al' mnogo mi je 3000 za koriscen rezac, nisam toliki gamer da mi se isplati.A i za malo vise love mogu RGH da zavrsim..
Jel tesko formatirati hdd da bude vidjen od strane konzole?
Jel zna neko da li se prodaju već flešovane (ili kako se već kaže) konzole? Čuo sam da je recimo Sony prodavao dvojku fabrički čipovanu kad je izašla trojka, pa me interesuje da li je to moguće i sa Xboxom. Ne razumem se u konzole, pa me interesuje pošto bih da kupim jednu od gore pomenutih...
Jel zna neko da li se prodaju već flešovane (ili kako se već kaže) konzole? Čuo sam da je recimo Sony prodavao dvojku fabrički čipovanu kad je izašla trojka, pa me interesuje da li je to moguće i sa Xboxom. Ne razumem se u konzole, pa me interesuje pošto bih da kupim jednu od gore pomenutih...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari