Šta je novo?

XBOX 360 - opšta diskusija i blic pitanja

Daleko lakse reci nego uraditi, mislis da nisam pokusao..

Pojacavam ponudu, platicu rezanje. :d

Isplati li se sada kupovati Xbox 360 konzolu, i sačekati izlazak Xbox One? Pitanje je tajminga, da li sada uzeti neku jtag verziju (Jasper) ili još malo sačekati? Verujem da će pasti cena ali pitanje je koliko..

Isplati li se sada kupovati Xbox 360 konzolu, i sačekati izlazak Xbox One? Pitanje je tajminga, da li sada uzeti neku jtag verziju (Jasper) ili još malo sačekati? Verujem da će pasti cena ali pitanje je koliko..

Dok izadje One pa dok se ispolje bugovi pa dok se patchuje pa mozda promena plocha .. proci ce 2 godine :D Sad za 200-ak eura imas rgh konzole i to nove, polovne jos jeftinije, znaci D3, GTA V for free ... + ...

JTAG-ovana konzola mi je najbolja investicija što se gejmačenja tiče. Samo ubaciš na fleš šta god ti se pika i cepaš, nema više flešovanja, rezanja, grešaka i gluposti.

Dok izadje One pa dok se ispolje bugovi pa dok se patchuje pa mozda promena plocha .. proci ce 2 godine :D Sad za 200-ak eura imas rgh konzole i to nove, polovne jos jeftinije, znaci D3, GTA V for free ... + ...

Pa da nisam ni mislio da uzimam Xbox One skoro, nego sam mislio, kad izađe, pašće cena 360-icama. Tržišna logika ništa specijalno:)

Izgleda da sam neke prodavce/kupce konzola bocnuo u srce pričom o padu cene. Pa neće valjda da ide na gore naravno da će da pada!?!
Početkom god, sam platio Jtag-ovan Jasper 210e 4gb (imao sam već externi hard). Sad vidim da može da se nađe za 180e, a kapiram da kada izađe Xbox One , neko će hteti da se reši konzole pa možda doće i do 150e. U suštini, ne vidim nikakav problem sa padom cena (osim možda za preprodavce).

Ne znam sta si platio 210e i ko ti je to prodao, ali jasper plocu sa 4gb interne memorije nisi dobio.
Pa i ti preprodavci nece placati konzolu 150 a prodavati za 160e. Moraju i oni nesto da zarade.

Hm dal je 4gb ili više intrenog kapciteta ne znam, znam da je morao eksterni disk da bi se usnimile igre. Elem, argument ostaje, nadam se da će Xbox One dodatno oslabiti cene, mada je pitanje kada će on biti "provaljen".

Ne razumem se bas najbolje u konzole,ali sam zbog odredjenih igrica izabrao xbox 360.Pitanje:Da li je ipak pametno kupovati sad 360, a izašao je ONE,a planiram da konzolu koristim 2 godine...?ako se nekim slučaju budem odlucio da uzmem one kad dodje kod nas,znate li koliko ce otprilike trebati vremena da izadje gta5 za one?

Moze li preko interneta da se igraju piratske igre ako je moguce nekim patchevima da se to uradi ?

Moj predlog ti je da uradiš JTAG i da završiš posao. Tako nikad više nećeš morati da flešuješ i nikad nećeš morati da kupuješ diskove i režeš i razmišljaš da li će raditi i gde si pogrešio, nego samo nabaciš igru na USB i cepaš.

Moje pitanje je sledeće. Postoji li negde Kinect da se iznajmi posebno? Voleo bih da se sprdam malo time, ali mi se ne iznajmljuje komplet konzola sa time jer već imam.

Jel tesko formatirati hdd da bude vidjen od strane konzole?

Nije, Fat32 radi ok, kod mene je tako mada imam xbox sa 320gb, samo uradi format hdd sa fat32. Posle udjes u FSD i podesis da scan i odmah prepoznaje. Mislim da moras RGH ako hoces externi hdd.

Poslednja izmena:
Jel zna neko da li se prodaju već flešovane (ili kako se već kaže) konzole? Čuo sam da je recimo Sony prodavao dvojku fabrički čipovanu kad je izašla trojka, pa me interesuje da li je to moguće i sa Xboxom. Ne razumem se u konzole, pa me interesuje pošto bih da kupim jednu od gore pomenutih...

Jel zna neko da li se prodaju već flešovane (ili kako se već kaže) konzole? Čuo sam da je recimo Sony prodavao dvojku fabrički čipovanu kad je izašla trojka, pa me interesuje da li je to moguće i sa Xboxom. Ne razumem se u konzole, pa me interesuje pošto bih da kupim jednu od gore pomenutih...

Ne, moras to da uradis na svoju ruku ili da uzmes " na crno " vec flashovanu ili rgh konzolu.

Od koga si cuo tako nesto? :sceptic:

Poslednja izmena:
@ vkozomar - hvala mnogo na informaciji.

@ Alrad - moj drug radi kao prodavac u jednoj od zvaničnih prodavnica konzola i igara, tako da je to proverena informacija. A i pročitaj malo po netu pre nego što počneš da se smeješ...

Nazad
Vrh Dno