Da koristim komande na raspolaganju u opštem interesu. A sada ti meni kaži kakve su to privilegije i kakve veze imaju sa edukacijom? U kom smislu uslovi života? Čijeg i kakve to veze ima? Da li je poštovanje tuđeg mišljenja, ma kakvo bilo, vrlina i odakle ti ta ideja? Šta je u domenu moderatora?
Zaista ne znam čime se ti baviš u životu.Ali evo da ti pojasnim poentu mog komentara na tvoje postove:
1.Samim tim što koristiš dodatne komande foruma imaš moć da menjaš pravac teme,raspoloženje korisnika ili celog foruma.Samim tim to je velika privilegija u odnosu na mene.I u tom slučaju JESI sudija!
2.Poštovanje tuđeg mišljenja je upućeno na deo gde ti ne skačeš u vatru već uljudno daš do znanja da je tuđe mišljenje primljeno k'znanju MODERATORA.
3.Edukacija(koju ti očigledno nemaš iz moderisanja) bi trebala da te nauči da umesto što zalepiš ban nekome,možeš recimo da probaš da uljudno zamoliš korisnika da se ne koristi nečim zabranjenim a u suprotnom ćeš biti primoran da iskoristiš svoje Božanske privilegije.(bolja stvar od odgovora na pitanje korisnika Što si me banovao...nakon banovanja)
U to se uključuju uslovi života...jer gorepomenuta edukacija ide uz ljude koji žele da napreduju u životu i postigli su neki nivo svesti o tome da se sa lepim rečima i smirenošću više postigne nego li pukim banovanjem i cimanjem korisnika...
Na taj način postižeš da one ''budale'' kako si nazvao nas korisnike,zapitaju sebe da li je ok glupirati se i blamirati ispred čoveka koji je toliko uljudan...
Ako želiš mogu još da elaboriram manjkavosti moderisanja na ovom forumu...opet moram da ponovim ništa nije upereno protiv Vas ili Foruma već je ovo čisto predlog za dalji rad.
P.S. Velika slova nisu vikanje već pomoćni vidovi skretanja pažnje za neupućene