Naravno da ne zamisljam tako IT forum, nijedan pa svakako ni ovaj. Ni ti ni ja nismo na tom nivou, ne znam onda zasto mi stavljas reci u usta kad je ocigledno da to ne mislim. Ja neke stvari znam, neke stvari uopste ne znam, dodjem pitam itd. Kritike primam (ne u temi o filmovima :d), mogu argumentovano da se izjasnjavam itd. Pricam ti o clanovima koji bukvalno
nicemu ne sluze na ovom forumu. Niti je on doprineo icemu ovde, niti su njemu doprineli drugi jer odbija. Uzevsi to u obzir dodje ti da se zapitas koja je svrha takvog clana, da kuka kad mu se nudi pomoc i da deli svoje slike i iskustva iz zivota koje ili ne zanimaju druge clanove (mene), ili im se smeju, hvataju screenshotove i kace po biserima, slicicama itd, i photoshoppuju. JA to ne shvatam kao uvredu, shvatam kao salu, meni iskreno nije zanimljiva, nekome jeste, ali OBJEKTIVNO to je jadno. U istom kosu kao i kacenje Yt klipova sa mainpage-a, kacenje slika sa frontpage-a imgura, necesto bez obaveznog konteksta koji ide uz sliku, i bez koje nema poente okaciti (poolmaker obozava ovo da radi, smesne su mu slike jer je on to procitao, onda okaci ovde sliku i misli da se podrazumeva da svi imaju njegovo znanje o slici koje je procitao kod izvorne slike).
To da je produktivno odvaliti, pa bas i nije. Mene su tako *****ali na SK forumu, i to zesce, jer sam bio klinac i glup. Druga stvar, pitao sam ovde za android za slusanje muzike, bilo je u fazonu "sve ti je to isto sine". Pitao sam iskljucivo za slusanje muzike, posle poziva i poruka, i dobio preporuku LG, Huawei, Alcatel (koji sam uzeo) i jos neke. Ja kupio, razocarao se, otvorio temu pitao sta je problem, odjednom likovi potezu temu o wolfsonu, Apple-u, DAC-evima itd. Naravno nisu isti ljudi u pitanju. Da nisam dobio potvrdan odgovor, sam bi se ubio od trazenja, cak i da ne nadjem nista, ne bih rizikovao nego ne bih ni kupio nista. To sto je tog clana uk*njalo da je driver dosao da te ispravi ne znaci nista, lik bi te verovatno poslusao i prevario se pri kupovini. U ovome se apsolutno ne slazem sa tobom.
Evo ti jos i ovo, iz ove teme, da quotujem drugog clana jer bi napisao isto:
Daj bre kosta. Kakva pravda, kakve nezavisne istrage šta pričaš čoveče? Evo bez vređanja ti kažem da se zaista nekad ponašaš kao neko dete. Prozivan si na foto forumu sa razlogom, sećam se dobro. Slikate neke totalne gluposti na nivou deteta od 5 godina, a 100 puta vam se reklo da makar pročitate najosnovnije stvari. Kad okačiš sliku budi spreman i na negativne komentare, šta kukaš tu kao mala devojčica ajde molim te uozbilji se. Deliš ljudima savete šta da kupe, svojim (ne)znanjem zasnovanim na gledao sam u Austriji u radnji maltane im izbijaš pare iz džepa.
Zaista čoveče slušaš li ti sebe, pišeš Peci jer te "neko dira na forumu", krst i andjeli...
Ne mogu stvarno da se raspravljam oko ovoga, nije na meni da pozivam na ban nekog usera, valjda ima razlog zasto neki useri nisu banovani, nadam se da ima razlog. Samo delim svoje irelevantno misljenje kao i svi drugi u ovoj temi

.
@ turok i hsv
"vlada.j011"