- Učlanjen(a)
- 27.06.2009
- Poena
- 199
Radice sasvim normalno na H61.
Pozdrav svima, pošto je tema jako velika ne znam da li je ovo pitanje već postavljeno, pa se unapred izvinjavam ako jeste.
Zanima me da li 7850 ok radi sa H61 pločama? Takođe da li je neko imao iskustvo sa ovom karticom:
MSI Radeon HD 7850 2GB 256bit - R7850-2GD5/OC
Ne znam koliko je dobro to hlađenje sa samo jednim ventilatorom, pošto vidim da većina drugih modela ima dual? Hvala unapred.
@DzoniAndja
Do monitora je 99.9%
Prosli Dell koji sam imao radio hmdi bios, ovaj novi monitor bios nece.
Neke se stvari jednostavno ne vole.
Kod msi nazalost twin frozer ili nista, ti njihovi hladnjaci jesu mozda bolji od socijalnih saphirovih, ali u poredjenju sa asus dc2 npr ne da su bucni i mnogo losije hlade. Da bi imao pristojno hladjenje i da bi bilo tiho valja uzeti twin frozer.
Pre kupovine sam citao recenzije i svuda su rekli da je hlaðenje vrhunsko i da nije bučna. I nije bučna uopšte, niti "zuji".![]()
Dobra je karta. Ali bolje uzmi msi ili asus zbog tri godine garancije.
Ja sam rabio sapphire 5770 vapor-x (od starta O.C.) tri i po godine. Sada je kod mog druga i dalje je O.C. i dalje radi bez problema. Trenutno teram 7870xt sapphire O.C. na 1200cpu, memorija na 1600 i lepo radi. Mene sapphire lepo služi.
Imam asusovu 7870 i planiram CF, pa me zanima da li moze cf sa r270x serijom posto kapiram iz procitanog da su to iste grafike. Vase misljenje? Da li raditi cf sa 7870 ili r270x?
Malo se igrah overclockovanjem svoje Devil HD7870, bez dizanja napona.
GPU: 1250MHz
Memory: 1350MHz
Kombustor:
![]()
http://www.ozone3d.net/msi_kombustor/score_200.php?id=172097
Catzilla 576p:
![]()
Unigine Heaven Benchmark 4.0
![]()
Da li ima neko 7870XT u cf-u, kako radi, jel sve ok? Razmisljao sam da prodam ili zamenim moju za skuplju karticu, tipa 280x ili 290, ali nesto slaba zainteresovanost, ali cujem da je AMD poceo dosta da popravlja CF, pa ako mi vec ne ide ovako, mogu bar da dokupim jos jednu.
Nikad nisam to radio, ali bih da probam, jer napajanje mi je super, a i sama kartica je odlicna.
P.S. Moze i iskustva sa normalnim 7870, posto nesto nisam siguran da dosta ljudi ima bas XT, i naravno pitanje je za gaming, mining ne radim.
U mogucnosti jesam, sto se novca tice mogu i odmah da kupim 290 za cf, ali realno na 1080p rezoluciji u 60hz jednostavno je nepotreban bas taj CF. Ali uz to, ne bih voleo da kupim novu karticu pre nego sto ovu prodam, jer zasto da mi stoji. Sto se gubitka na prodaji tice, pa ove kartice su retke, kad sam je uzeo bila je oko 25.000, sad ih vise i nema u prodaji sa tahiti cipom, tako da cu i ja tesko da nadjem za CF, jedino polovnu, video sam po koju u oglasima pa cu da pogledam.
U svakom slucaju zanimalo me kako rade, jer vidim nesto pricaju za bolje drajvere pa rekoh da pitam. A imam i Seasonic 850AM, tako da sam sto se toga tice dosta obezbedjen, planirao sam ga za 7970 CF ali eto, mozda ga odmah uposlim sa ovim CF-om.
A i hladjenje nece biti problem , Thermaltake Armor Revo je odlicno kuciste, sve sam fan-ove pokupio a onaj donji i bocni ce taman dobro doci za CF.
Trenutno mi kartica ne prelazi 60-65 stepeni.![]()
Dobri rezultati, samo ukljuci teselaciju i kvalitet stavi na ultra i sve podigni max koliko moze u heavenu. Ja kod mene asus drzim na 1100/1300 za svaki dan, a moze i da ide 1200/1400 preko 1200 puca i preko 1450![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari