Šta je novo?

Call of Duty Ghosts

Sve se cini da cu iskulirati i BF4 i Ghosts, smorise sa jednim te istim stvarima, a jos su i na svoju ruku, koga briga jos za igrace, ma da..

Pao je preorder Ghosts-a , doduse na PS3 i uz BF3 na PC-ju , te dve ce se igrati. BF4 caoo :D

Pao je preorder Ghosts-a , doduse na PS3 i uz BF3 na PC-ju , te dve ce se igrati. BF4 caoo :D

Slicna prica, preorder na PCu. Nakon sto sam probao BF4 betu zarekoh se da je necu kupiti cak ni kad bude 15$.
BF3 s' premiumom je kraj sage sto se mene tice.

Zasto necete da igrate BF4 kakvi ste to ljudi... :)

Nvidia izmenila na sajtu min za grafiku, sada je GTX 550 Ti
Ako ce stvatno da bude ova zahtevnost po meni nisu normalni. Ovo ce verovatno biti vestacka zahtevnost, mislim min 6GB rama itd

Nvidia izmenila na sajtu min za grafiku, sada je GTX 550 Ti
Ako ce stvatno da bude ova zahtevnost po meni nisu normalni. Ovo ce verovatno biti vestacka zahtevnost, mislim min 6GB rama itd

U zadnje vrijeme iz serijala preko serijala, zahtijevnost raste ludo, po nekoj logici oni razmisljaju da je normalno svakim serijalom kupovati novu graficku, a plus sad su to malo poremetili pa moram mijenjati citav komp. Iako sam cisti PC gamer, sve se cini da cu se ja cuvati za konzole, nema leba od igranja na PC-ju. :(

Videcemo kada izadje sta ce biti sa zahtevnoscu... Mozda ovo Nvidia "plasi" kako bi povecali svoju prodaju.

Videcemo kada izadje sta ce biti sa zahtevnoscu... Mozda ovo Nvidia "plasi" kako bi povecali svoju prodaju.

http://www.ign.com/wikis/call-of-duty-ghosts/PC_System_Requirements
http://games.benchmark.rs/games_vesti/da_li_vas_racunar_moze_da_pokrene_call_of_duty_ghosts
Niko tu nikog neplasi!
Infinity Ward je danas potvrdio zvanične sistemske zahteve za svoju predstojeću hit igru Call of Duty Ghosts. Moramo istaći da se one ne razlikuju mnogo od onog što je Nvidia predvidela početkom meseca. Međutim, ono što je ipak pomalo problem je što su objavljeni samo minimalni sistemski zahtevi za igranje ove igre, a ne i preporučeni. Pa tako, ako je u pitanju operativni sistem Call of Duty Ghosts zahteva Windows 7 64Bit ili Windows 8 64Bit. Kada su u pitanju hardverske specifikacije potreban vam je ili Intel Core 2 Duo E8200 2,66 GHZ ili AMD Phenom X3 8750 2,4 GHZ procesor, 6 GB RAM memorije, 40 GB prostora na hard disku kao i Nvidia GeForce GTS 450 ili ATI Radeon HD 5870 grafička kartica.

Poslednja izmena:
This game will unlock in approximately 1 week, 2 days and 0 hours

Meni nesto ne deluje mnogo bolje u odnosu na BO2, obzirom da je engine 'poliran' ne bi trebalo da je nesto zahtevniji,
a na i7 2600, 8GB i 6850 1gb meni BO2 radi savrseno sa svim na max - 1920.
Ocekujem da i Ghosts radi dobro, makar na 1650xxx

Ja ne verujem da ce biti neka prevelika zahtevnost. Ja sam ga preorderovao jos pre mesec mesec ipo, valjda ce da radi kako valja. :D

Ja ne verujem da ce biti neka prevelika zahtevnost. Ja sam ga preorderovao jos pre mesec mesec ipo, valjda ce da radi kako valja. :D

Pa na toj konfi i rezi 1680x1050 ima da ti leti. Ova moja 7790 ima da se ugusi, a Athlon da crkne, plus 1920*1080, kako stvari stoje, bice "veselo"..

Dok ne izadje mozemo nagadjati. Videcemo :)
Inace monitor 16x10 menjam vec par meseci a nikako da se odlucim na potez :D

Losa kopija crysisa..
:d

Opet CoD mi je otisao opet predaleko u buducnost, ovo neki Zombie Warfare i iskreno mi se ne svidja nesto kao Resident Evil rokas se sa nekim zombijima ali cu ipak da skinem zbog grafike :) Meni ovi ratovi buducnosti se uopste ne svidjaju, imam osecaj kao da igram Crysis.

Nikad mi nije bilo jasno cemu ove munje i fore sa zombijima i sl. u CoD-u. Probao par puta i svaki put odusta posle min-dva igranja. Kontam da misle kako sa tim mogu da privuku pride i ljude koji gotive horor igre sa zombijima, gde pripadam i ja, al ovo njihovo nikad nisam uspeo progutam i odigram.

Bolje da odrade nesto kao MW3 i dodaju zombie mod. Mislim kad su vec zapeli za zombije toliko...

Zombiji su i ok nakon ovog sto sam video u klipu iznad.
Ne kazem da nece valjati, zabava mozda bude na nivou, ali da od cod-a docekam fear pa i dead space ne bi verovao.

Kakav buckuris svega i svacega, stvarno ga preterase....

У следећим серијалима можемо очекивати како Пера којот гања калашњиковим Птицу тркачицу.

Ne sledeci deo je rat sa dubstep oruzjem 2 zaracene dubstep civilizacije + dubstep zombiji i hipster alieni
:d

Ovo nije trailer za kampanju ovo je trailer za MP Co-OP.

Nazad
Vrh Dno