Šta je novo?

MSI 7950, ima li neko iskustva?

Chola

Cenjen
Učlanjen(a)
05.10.2012
Poena
160
Moja oprema  
Mobilni telefon
iPhone 12 128GB
Pozdrav,
Planiram za koju nedelju da uzmem ovu graficku http://www.msi.com/product/vga/R7950-3GD5-OC-BE.html
Moje pitanje je ima li neko iskustva sa nojm, kakve temperature da ocekujem i da li je dobar overkloker? 🙂

P.S. razmisljao sam da uzmem i 270x, ali kontam da je ova jaca (384bit>256bit, 3GB>2GB, 830Mhz<1100Mhz)

To mu dodje kao referentno hladjenje tj slicno njemu. Nema li verzija sa tf3 hladjenjem sigurno je bolje?
Mozda i da sacekas da se pojavi r9 280, mislim da ce biti jeftinija nego sto je 7950. Ili dodaj jos par hiljada i kupi 280x 🙂

To mu dodje kao referentno hladjenje tj slicno njemu. Nema li verzija sa tf3 hladjenjem sigurno je bolje?
Mozda i da sacekas da se pojavi r9 280, mislim da ce biti jeftinija nego sto je 7950. Ili dodaj jos par hiljada i kupi 280x 🙂
Pa ova 7950 je trenutno 19.500 dinara (na akciji), a naj jeftinija sa aftermarket kulerom je Sapphire-ova od 27.000. Mislim da je ipak ovo prava stvar 😀

P.S. 21.000 mi je maks budzet :/

Za te pare je verovatno best buy onda. Ako moze na pm gde to ima 🙂

i jos dobijes kod za igre? moze i meni na pm gde ima

Prosledjeno obojici 😀

Jel ima jos negde da si postavio ovo pitanje posto sam video na samo 3 mesta?
Odgovorio sam ti vec u 7950 temi, hladjenje na toj karti OCAJ tako da je cena adekvatna, vise i ne vredi.

Ne, to nisam ja 😀 Ovo je prvi put da pitam 🙂

Uuuups, sorry :d Ma neko je na dva mesta postavio isto pitanje pa sam pomislio da si ti, moja greska.
Karta je jako bucn, uzasno bucna jer je hladjenje ocajno. Retko losa karta ako mene pitas. Bolje daj 10e vise i kupi Vapor-X sa oglasa ili jos bolje 30e vise i neki Asus kad natrci 😉

Nazad
Vrh Dno