Šta je novo?

[Stara Konfa] Koje Igrice ?

Kissme1

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2010
Poena
200
Zdravo forumasi ,

Slabo se petljam u igrice pa i samim tim malo i znam o njima, uglavnom interesuje me sta bi moglo da se instalira na ovu malo slabiju konfu a da kazes da vredi odigrati da je dobra igrica , mashina ovako i nije toliko extremno losa koliko te AGP kartice ustvari podrzavaju samo stari sreder ..

Konfa:

Intel 3.0 HT
2gb DDR1
7600gt
HDD sata 1 80gb

Instalirao sam NFS MW i sa time sam zadovoljan jako lepo radi nesecka i izgleda extra , ukoliko jos neko moze da mi predlozi nesto slicno !

Pozdrav

Mogao si makar navesti koji zanrovi te zanimaju.

Evo par mojih preporuka:

- Star Wars Knights of The Old Republic I i II
- Mafia I
- Morrowind
- Thief Deadly Shadows
- Max Payne 1 i Max Payne 2

Mozes mnogo vise od toga,i novije igre cak do 2011.
Mafia2,call of duty 3,call of duty 4,crysis,crysis2,Far Cry2
Bulletstorm,Elder Scrolls V Skyrim,Arma2,Left 4 Dead 2
Dead Island,STALKER ,Test Drive Unlimited,DIRT,(GTA 4 sve na minimum)
i jos mnogo toga...

Bas me zanima kako bi mu radila ARMA 2 kada meni koci na mojoj konfiguraciji. Takodje Mafia 2, GTA 4, Crysis ( bilo koji ), Stalker - svi ce raditi, ali kao usporeni snimak.

+1 za Mafia 1, Max Payne 1 i 2 i Morrowind
mozes jos i recimo
CMR 3 i 4
Portal 1 i 2 obavezno ako nisi probao

Bas me zanima kako bi mu radila ARMA 2 kada meni koci na mojoj konfiguraciji. Takodje Mafia 2, GTA 4, Crysis ( bilo koji ), Stalker - svi ce raditi, ali kao usporeni snimak.
Nesto to onda nije uredu kod tebe,sa tom konfiguracijom bi trebalo
opusteno da da igras Armu 2 sve na max.

Obavezno Bioshock 1! Mozes i Half Life 2, Half Life Episode 1,2... Neki Call Of Duty, tipa COD 2, mozes i 4... Sve ovo sto sam naveo ces bez frke terati na HIGH... I kao sto rece subaru300hp, Portal, 1 i 2 :) mada ja sam samo igrao 2 :)

Gears of War, Age of Empires 3, NFS Underground 2 :D

Stronghlod, Oblivion, Freelancer, Age of Mythology, RTW...

Obavezno Bioshock 1! Mozes i Half Life 2, Half Life Episode 1,2... Neki Call Of Duty, tipa COD 2, mozes i 4... Sve ovo sto sam naveo ces bez frke terati na HIGH... I kao sto rece subaru300hp, Portal, 1 i 2 :) mada ja sam samo igrao 2 :)

Zaboravih na HL2 i epizode skroz, a pominjem Portal. Odigraj Portal keca, ja sam odigrao dvojku pa keca za redom i mogu ti reci nista mi nije smetalo, cak sta vise kecu moras da pridjes sa malo drugacijim pristupom. Btw free je na steamu.

- Half Life 1, 2, epizode i Black Mesa
- Portal 1 i 2
- Return to Castle Wolfenstein
- Star Wars: Republic Commando
- Star Wars: Jedi Academy
- Neverwinter nights (1, ne 2.)
- Knights of the Old Republic (1, ne 2.)
- Mafia
- Silent Hill 3
- Need for Speed Underground 1 i 2
- Sacrifice
- American McGee's Alice
- Warcraft 3
- Age of Empires 1 i 2
- Vampire: The Masquerade: Bloodlines
- Prince of Persia: Sands of Time
- Prince of Persia: Warrior Within

Brate kako se ljudi sprdaju (GTA 4, Mafia2) Moze da pokrene naravno ali da igra NO WAY ili da moze SLO MO... :-D

Nije tacno moze da igra sve sto sam naveo
naravno ne u nekoj velikoj rezoluciji i nece imati 30fps
vec kako sta izmedu 12-18fps.
Moj drugar ima gotovo indenticnu masinu igra sve ovo.
ne kazem da ce da igrati na ful detaljima ali bice koliko toliko igrivo.
game booster za gasenje nepotrebnih procesa i maximalno rastereti
hard znaci oslobodi prostor,OC koliko ide i igrace.

7600gt tu negdje sa mojom starom x1600, koja nije mogla prici GTA cetvorci. Ne mogu tu pomoci ni 12 apostola, a kamo li game booster i raja.

Nije tacno moze da igra sve sto sam naveo
naravno ne u nekoj velikoj rezoluciji i nece imati 30fps
vec kako sta izmedu 12-18fps.
Moj drugar ima gotovo indenticnu masinu igra sve ovo.
ne kazem da ce da igrati na ful detaljima ali bice koliko toliko igrivo.
game booster za gasenje nepotrebnih procesa i maximalno rastereti
hard znaci oslobodi prostor,OC koliko ide i igrace.

Ne bulazni.
Ladno covek napisa 12-18 fps, eej.

OFF
Kad covek pogleda sve ove spiskove, kakve su to sve bile ekstra kvalitetne igre.
Neka mi neko nadje dve dobre igre u poslednje 2-3 godine, na nivou ovih nabrojanih.

12fps hahahahahaha pa mozda mislis da ce mafia 2 imati 1,8fps a GTA 4 1.2 Fps hahah

OFF
Kad covek pogleda sve ove spiskove, kakve su to sve bile ekstra kvalitetne igre.
Neka mi neko nadje dve dobre igre u poslednje 2-3 godine, na nivou ovih nabrojanih.

Sem Red Dead Redemtiona nepada mi napamet nista drugo pametno sto bi moglo da se svrsta u kos sa vecinom pomenutih ovde, a i jedva da ispunjava normu posto vec lagano prebacuje tri godine kako je izasao i nazalost nema za PC.

on topic: Resident Evil 4 bi isto vredelo odigrati. Ako si oldschool fan moze da prodje iako je igra malovise namenjena za sire narodne mase za razliku od predhodnika, a ako nisi jos jedan idealan naslov za tebe.

Ne bulazni.
Ladno covek napisa 12-18 fps, eej.

OFF

Dishonored
The Walking Dead [Telltale]
Deus Ex Human Revolution

Eto ti tri :)

Nah, Deus Ex nije onaj punokrvni.
WD je ipak zasnovan na seriji i vise se tretira kao dodatak, zasebna igra.
Dishonored nisam probao, al gledajuci na YT mi ne izgleda da mnogo propustam ?!

RDR imam na PS3, znam da treba dosta vremena da se odigra valjano, pa nikako da se nakanim :).

Sta fali sto je mator i spor komp kada su stare igre bile mnogo zanimljivije i bolje.

Predlazem sve colin mcrae rally naslove (cmr 2-5), pa i Dirt1 na low/medium ali obavezno uz pec koji poboljsava optimizaciju (uglavnom je deo ''paketa'' iz raznih ''zaliva). Pa onda NFW Most Wanted, Carbon..
Generals/Zero Hour, Stronghold..
Sve Serious Sam (do trojke iz 2011 mada mozda moze i taj na low da se igra), COD 2, COD 4 (Modern Warfare), COD 5 (World at War), Far Cry I, Crysis/Warhead mogu na low da se igraju, mozda i medium, Mafia I, GTA Vice City.. Nisam igrao ali citam da su stari Splinter Cell naslovi odlicni. Imas jos razne ski skokove, lov (Trophy Hunter 2004+). Mozda i PES 2006 uz neki najnoviji pec ako ima:d

I za kraj, ako hoces da se se zezas ili iskalis bes ako te neko iznervira - tu je Postal 2 :d

Poslednja izmena:
Portal 2 takodje, igrao sam na jos slabijoj masini, ne bas na najboljoj grafici ali ok je.

Nah, Deus Ex nije onaj punokrvni.
WD je ipak zasnovan na seriji i vise se tretira kao dodatak, zasebna igra.
Dishonored nisam probao, al gledajuci na YT mi ne izgleda da mnogo propustam ?!

RDR imam na PS3, znam da treba dosta vremena da se odigra valjano, pa nikako da se nakanim :).

Dishonored je isto nah, nesto mi je nedostajala igri, pride mislim da joj vise prilici da bude 3rd person, licno misljenje.
Nakani se veruj mi, da ne zavrsis ko ja. Razvlacio sam je, igrao na tenane, prelazio druge igre (MGS 4, GoW 3, AC Brotherhood, GT 5) picio fudbal, basket i box sa drustvom, PS3 prodat i sad zalim sto ne zavrsi posto sam prosao veci deo price. Igra je po meni top3 za sony, a spadam u grupu ljudi koja negotivi vesterne i pogotovu igre sa pucanjem na konzoli.

Nisam igrao ali citam da su stari Splinter Cell naslovi odlicni. Imas jos razne ski skokove.

Splinter Cell: Chaos Theory i Double Agent su jako dobri, trebalo bi da moze oba da potera. Gde se seti ski skokova, nikad gora zaraza, kad gledas i probas kao "ma daj sta je ovo, ko to jos igra" a kad te ubrzo uhvati pod svoje gore nego na dop da se navuces. :D

Pa na ski skokove nas kao klince navukao lik koji je drzao igraonicu u kraju, mislim da je po 8 ljudi igralo u mrezi :d Zato su svi misevi crkli posle 7 dana :d

Pa na ski skokove nas kao klince navukao lik koji je drzao igraonicu u kraju, mislim da je po 8 ljudi igralo u mrezi :d Zato su svi misevi crkli posle 7 dana :d

Haha, sad me podsjeti, ali ne pada mi na pamet da ih skinem, sjecam se, dodje mi 10 jarana kuci i igramo.

Takodje i flat out 2, imas ono kao izbacujes covjeka iz auta, pa trebas da pogodis kos, slobodnjak u fudbalu, bull u pikadu i to. Kad se samo sjetim toga, pa cirkus najblazee receno.

Evo i video za one koji ne znaju ovo epsko sra*je..

Poslednja izmena:
Vrh Dno