Šta je novo?

FIFA 14 na dva dela?

• Začetnik teme Začetnik teme Xantor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Xantor

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.10.2008
Poena
154
S obzirom na to da smo u globalu piratska zemlja, nisam imao prilike da kupujem igre, međutim kako vreme ide tako se stvari menjaju i u tom smeru. Da ne dužim, kupio bih FIFA 14 ali mi se baš ne daju 6000din. Ja i drug bi hteli da podelimo novac i da koristimo istu igru (svako na svom računaru naravno).
E sad, svestan sam da pod jednom šifrom ne možemo obojica zbog NET-a ali da li bi mogli "offline" ili LAN tj. peer-to-peer da igramo?

Da li je uopšte izvodljivo i isplativo deliti igru sa nekim?

A što lepo ne bi kupio igru preko interneta umesto u kutiji? Pritom ne mislim na EA Origin prodavnicu nego na alternativne gde ima povoljnije.

Uz malo gimnastike, možeš uzeti FIFA14 na brazilskom Nuuvemu doduše bez ikakvog popusta za 61 brazilski real tj. 28 američkih dolara tj. 2350 srpskih dinara. Samo ne znam da li ima neke regionalne restrikcije FIFA14, to će morati neko drugi da ti kaže.

A možda ima i za manje para na nekoj akciji.

Nema restrikcija, world wide je.JA sam tako uzimao i 13 (4€ 😀) i 14.

Ako uzmete istu zaboravi na online play. I peer to peer je online, ali koliko znam, tako nešto ne bi ni mogli.
I zašto si otvorio novu temu, više ljudi bi ti u onoj pomoglo?

Kao da je problem naci za 3000 dinara jednu kopiju, platite origin kljuc i mirni. Kome jos kutije trebaju?

Ja sam poslednje dve uzeo preko cjs cd keys, mislim da je sad oko 30e. Sve gotovo za 5min

Da li je uopšte izvodljivo i isplativo deliti igru sa nekim?

Ne bas, i ne svakako.

Ja sam kupio igru preko nekog brazilskog Nuvema, za 20e, kao i mnogi drugi na forumu. GoW, nema nikakvih restrikcija, igram je uveliko. Ima da se nadje na "standardnim" cd key sajtovima za 30e. Svakako je bolje da obojica kupite svoju igru, pre ili kasnije, zelecete da igrate online, zbog fenomenalnog Ultimate Team moda. LAN i Peer to peer su odavno prevazidjeni. Kada si online, ne zavis od tog jednog prijatelja, ako se njemu cefne da odustane od igre jer mu se nesto ne svidja, ispali te za igru jer ima obaveze, devojku i real life 🙂 Dodas nas sve sa foruma, poredimo timove, skorove i igramo se!

Treba ti samo kreditna kartica, naravno. Posto vidim da nemas mnogo iskustva, jedna dobra vest: originalni cd key-jevi za PC su vrlo ekonomicna varijanta, ako malo pratis sezonske steam i amazon rasprodaje, akcije i promocije. Mnogo pomaze tema na bench forumu o tome, cim se pojavi nesto vredno negde, forumasi rastrube o tome 🙂

Poslednja izmena:
Posto sam paor za ove stvari... moze li neko da mi objasni sta radim sa kljucem: Odakle pokrecem instalaciju ? Da li mi treba neciji original - pa da tokom instalacije ukucam svoj kljuc ?

Poslednja izmena:
Skines pitata sa neta-torrenta (full igru, nekrekovanu), al ne instaliras krek, pokrenes instalaciju i ukucas kljuc.

A ako imas kljuc preko Steama / Origina onda tamo kucas kljuc pa downloadujes.

Posto sam paor za ove stvari... moze li neko da mi objasni sta radim sa kljucem: Odakle pokrecem instalaciju ? Da li mi treba neciji original - pa da tokom instalacije ukucam svoj kljuc ?

Instaliras origin i pronacices opciju Redeem product code. Tu uneses kljuc i igra ce ti se pojaviti na My Games listi

Pa ovi na Amazonu prodaju kljuceve samo USA kupcima... kako sam se zeznuo sa registracijom:S:
Ima li neki normalan site da prodaje povoljno...?

Pa ako imas origin kljuc, skines origin client, pokrenes ga, Redeem u meniju (imas opciju), uneses kod, igra se pojavi u listi, tu je nadjes i prvo je skines, instaliras, a zatim pokrenes i to je to. Nema nikakav CD nista..

Mi svi kupujemo na Amazonu, kao punopravni građani SAD 🙂

Ako ti to ne predstavlja problem u moralnom, političkom ili bilo kom drugom smislu sve što treba da uradiš jeste da izguglaš neki random adresu sa Aljaske i upišeš tamo. Ime i sve ostalo osim lokacije može biti pravo, to ne predstavlja problem.

FIFA14 je najpovoljnija na Nuuvem ali ti za to treba brazilski IP tj. neophodno je koristiti proxy pri kupovini.

Normalni sajtovi osim GMG ne prodaju povoljno, čak i kada su akcije.

Može i argentinski ip, brazilski mi nije radio kada sam kupovao na nuuvem.

Nuuvem je trenutno najpovoljniji za FIFA14. Prekjuče sam pazario. Paypal mi je izračunao u RSD 2400 i neki dinar. Koristio sam neki BRA proxy prilikom dodavanja u "carinho", bez problema je prošlo.

Ja još nisam dobio odgovor. Možemo li ja i drug da na odvojenim račinarima, sa istim aktivacionim kodom, da igramo FIFA14 u offline modu (znači bez neta, lige, prijateljske, karijera i sl.)

Naravno da mozete. Jedan moze da igra Online a drugi offline.

Ali ne jedan protiv drugog. To ti je valjda jasno?

Nazad
Vrh Dno