petar26
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 27.09.2013
- Poena
- 195
Imam jedan problem ali mislim da nije do ROM-a šta više siguran sam da nije do ROMa mislio sam da će mi ovaj ROM pomoći ali napisaću šta me muči možda možete da mi pomognete ili da ubacim u temu baš za S2 ili battery stats. Naime i na ovom (NeatROM 5.1) i na Stock ROMu mi se dešava problem sa baterijom, kada mi je telefon uključen na struju da se puni, normalno radi zaključava ekran na 30 sec očitava battery stats, kad se napuni telefon i piše charged, i kad ga skinem sa punjača on i dalje očitava da se puni, i tek posle minut dva ugasi ikonicu da je telefon pun i onda kreće zabava, battery stats mi se zakuca na 5 minuta i tako stoji ceo dan, ekran neće da ode u auto lock znači non stop svetli, jedino na dugme mogu da ugasim ekran i da ga zaključam, ako mi neko slučajno pošalje sms ili me nazove a nisam pored telefona, ekran ostaje upaljen i troši naravno struju kao nečitav, za 1 sat potroši 6% baterije. A ukoliko ga skinem sa punjača i telefon mi u tom trenutku zvučnim signalom označi da sam ga isključio sa punjača i ugasi onu ikonicu da je telefon pun tada mi telefon najnormalnije radi, sam gasi ekran na podešenih 30 sec očitava bateriju kako valja, na 10 sati potroši mi svega 2% baterije. Pokušao sam reset gauge chip sa nekim programom, da ispraznim pa da napunim bateriju na 100%, pa vadio bateriju napolje i ne vredi.
p.s.Jel može kratko uputstvo kako da flashnujem samo taj kernel ili link kako se to radi
p.s.Jel može kratko uputstvo kako da flashnujem samo taj kernel ili link kako se to radi