Nikad ove turbine nisu mogle da ohlade karte, tako da cekamo neref. siguran sam da je temp na firu tacna, nadam se da nece da stavljaju ove tanusne kao na 280X. Mnogo ih volim sto su stavili ne jedan nego dva stikera na srafove za kuler da se ne skida i menja pasta ili ne daj boze potopi
Sto toliko prasine oko 280x cist rebrand 7970-ke... cekajte 290x
Zbog cene.
hd 6670 (7730) + 5 do 10 procenta bolja.AMD Radeon R7 250 koju graficku menja iz 7-serije???
70 stepeni u metrou je ok za referentno hladjnje![]()
Bitne su performanse/cjena izace karte od asusa, MSI giga i drugi partnera sa boljim hladjenjima bitno je sta karta moze na polju performansi i kolika ce cjena biti.
Pogledajte prilog 125915
Pogledajte prilog 125916
Ne vjerujem da ovo Titan moze sustici na zraku.
Ako su rezultati vjerodostojni ovo je TITAN KILER :d
Hm..necu reci da je test fejkcina ali nesto mi ovde smrdi, tacnije CPU score mi ne stima, po CPU-Z testirano je na [email protected]. Pitanje: a otkud mrtvom haswell-u physix score od 12171? Mnogo je kume![]()
Ja ne mogu izvuci ni 10k i to sa memorijom na 2400, na 4.4GHz izvlacim sa hasetom tacno 9876:
Pogledajte prilog 125950
Ne kazem da je test za grafiku kesa, ali ako je friziran skor za CPU, ja bih sa rezervom uzeo i isti za GPU.
Da sacekamo mi lepo prave testove ipak.
Pa ocigledno je da su cilj visoke rezolucije jer niko vise i ne testira 1080p ( a trebalo bi jer je najzastupljenija rez ) medjutim, nema svrhe testirati na manjim jer su overkill i AMD i nVidia flagship karte, nema svrhe![]()
R9 290X nece biti overkill cim stignu nextgen multiplatform igre. For a while dobijacemo currentgen up-portove kojima je nazad posveceno malo paznje zbog nextgen verzija igre.
au,solidna(najblaze receno) potrosnja....koliko sam shvatio,ostale komponente se ne racunaju u tom testu.....
verovatno misle na PRAVIH 500-550W.....sto znaci,neophodno je imati neko napajanje sa SRPSKOG trzista koje je deklarisano bar na 600-700W.....mislim,ko hoce da je siguran i da ne rizkuje sa nekim,manje ili vise,kung-fu napajanjem...
au,solidna(najblaze receno) potrosnja....koliko sam shvatio,ostale komponente se ne racunaju u tom testu.....
verovatno misle na PRAVIH 500-550W.....sto znaci,neophodno je imati neko napajanje sa SRPSKOG trzista koje je deklarisano bar na 600-700W.....mislim,ko hoce da je siguran i da ne rizkuje sa nekim,manje ili vise,kung-fu napajanjem...
Naravno da se računaju ostale komponente, to je potrošnja celog sistema sa tom kartom unutra.
Po http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_r7_260x_r9_270x_280x_review_benchmarks,10.html za 270x 500w, a za 280x 550w.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari