Šta je novo?

Windows 8 OEM

Sava Ford

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
08.11.2011
Poena
169
Promenio HDD, stavio SSD, HDD prodao I ostao fala bogu bez OEM SL instalacije. Imam product key I juce sam za 10 sati uspeo da nadjem samo spansku verziju Windows 8 OEM 64 bit Single Language koja moze da iscita product key iz BIOS-a. Sta da radim, niko nece da pomogne, jel ima neko link ili bilo sta ka istoj instalaciji samo na ENGLESKOM/SRPSKOM. Hvalaaaa :/

Jesi ti sacuvao key pre nego sto si zamenio HDD?

Jesam brate, imam key ali nemam instalaciju xD ?

Preko Upgrad assistant a nece I nece I nece I nece xD skidao sam 6 windows 8 instalacija I nijedna nece da povuce PRODUCT KEY, jedino prolazi instalacija SINGLE LANGUAGE. ALi nju imam samo na spanskom :/ nznm sta da radim brate :/

Heheh, hvala, probacu sutra ovo :)))))

Mozes to a mozes i bilo koji ISO sa generic/leak-ovanim key-em pa kad se instalira samo aktiviras sa tim svojim...

hmmm, ne razumem to zadnje bas :D..

E ***...
1. Skines 8.1 i nadjes key koji dolazi uz njega (tzv.generic key, koji leak-uje kad i ISO)
2. instaliras 8.1, kad te pita za key kucas taj koji si nasao na net-u, ne svoj OEM
3. kad se zavrsi instalacija, Win nece biti aktiviran (posto je taj key blacklist-ovan). Tu onda ubacis svoj (OEM) key i to je to, win legalan

Promenio HDD, stavio SSD, HDD prodao I ostao fala bogu bez OEM SL instalacije. Imam product key I juce sam za 10 sati uspeo da nadjem samo spansku verziju Windows 8 OEM 64 bit Single Language koja moze da iscita product key iz BIOS-a. Sta da radim, niko nece da pomogne, jel ima neko link ili bilo sta ka istoj instalaciji samo na ENGLESKOM/SRPSKOM. Hvalaaaa :/

Isti problem,OEM ključ prihvata jedino tu špansko-portugalsko verziju.Jedino sam nju uspio naći da je Single Language.

hmm, extreme probacu :) hvala ti punno brrate moj :) uradi I ti ovako kako kaze extreme ;)

Hvala druze do neba ... po ovom linku koji si dao ja resio problem sa mojim y510p posle ubacivanja ssd-a . Skinuo ISO od 8.1 single lenguage, napravio bootable usb stick, instalirao windows sa nekim random kljucom .... kada sam usao u windows prvi put ubacio moj kljuc koji sam prethodno iscitao iz biosa sa "Belarc Advisor" programom i on se automatski konektovao na net i aktivirao. Ovo je odlican guide za nas koji nismo dobili recovery disc uz laptop vec se nalazi na hdd, pa da ne mora da se radi migrate, nego ovako clean install bez gomile bloatware-a ....legao ko budali samar. Hvala jos jednom za link.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno