Ja ću sačekati... nisam imao vremena da pitam što se čeka do februara.
Da li su poceli sa prikljucivanjem i u ostalim delovima Srbije, ili samo u Beogradu?
A sto sam ja deda a ti mladic? Samo zato sto razmisljam svojom glavom i nisam napaljeni neargumentovani optimist :smoke:Ne brini deda, nece niko zbog tih rutera da reskira da mu propadnu 40 miliona evra i petogodisnji rad. Ako im proizvodjac ne resi problem u dogovorenom roku, kupice taj deo opreme od drugog proizvodjaca i idemo dalje.
[19:43:22]
Evo ti realan rezultat, a ne speedtest izmedju dva provajdera u BG
http://www.speedtest.net/my-result/3035414451
Paket 30/15
E sad da nam pokazes kako ces nas sve da prepisas, da ti zavidimo na max paketu, svaka cast imas para ali ne razume sta ce ti to kad pises da mozes bez interenta, to je ono da moj dimnjak bude najvisi u selu.Ne treba Bogdane, ja sam dosta para bacio Vektoru, za jedno 12 godina, a sada sam zadovoljan uslugom i cim TT prebrodi ovaj problem koji ima, prelazim na najveci paket. Ne treba mi veca brzina, ali cu da ih castim samo zato sto nisu jajare i ne prodaju nam 80% paketa kao SVI ostali, nego svima daju 110%.
@ mighty78
A odakle ti dovlacis nesto, sa BG servera ili sa stranih servera
Koliko je nerealno ovo BG-BG je da mi je DL 50Mb/s a UL je 20Mb/s a ja cak i nema takav paket.
Da li postoji mogucnost da downgrade-ujem FW?
svaka cast imas para ali ne razume sta ce ti to kad pises da mozes bez interenta, to je ono da moj dimnjak bude najvisi u selu.![]()
Evo resio sam malo da se igram ovih dana,kad ne lezi vraze...pingovi ocaj, gubici paketa nevidjeni.Oni menjaju rute ka serverima iz dana u dan. Put ka nemackim serverima vodi preko Francuske i Svajcarske preko nekih jadnih preopterecenih ruta gde mi pingovi cesto prelaze i po 200ms...Kakvo ruglo od internet provajdera...a busali su se time kako im je opticka mreza strava i td. Ja sta god da igram veci su mi pingovi i losija konekcija nego ljudima sa adsl-om!!! Boze kakav raspad od internet provajdera...razmisljam da prestanem da im placam pa neka me tuze...tuzicu i ja njih za ovaj ocaj od usluge koji dobijam. Jedva cekam da propadnu skroz pa da ih kupi neko drugi. Ja bih voleo da to bude SBB ali verovatno ce biti nesrecni telekom...kako god TARGO= ocaj zivi, barem za mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari