Šta je novo?

Battlefield 4

Snimio malo sa helijem, sad kad gledam ovako, ovo osetno losije izgeda od BF3, vecina stvari na High, effects i mesh na Low. Ove zgrade koje nisu u sklopu mape su boze sacuvaj, a i kolorit mi je cudan..

Dobro vozis, oces kod mene u klan?

Nisam ti ja bas za klan :) Al sto da ne.. Inace voznju sam koliko toliko savladao ali ginem na glupostima, volim da se spustim nisko i blejim lagano, a to bas nije pametno :)

Odlicno, sa tobom ce nas biti dvojica :p

Moze li da mi bude fullscreen kad stavim 1280x720? Imam crno sa svih strana..

Igram kao pro dok ne sjedem u neko vozilo, tada izgledam kao najveci noob.

Stiklirao u Properties (Digital Flat Panel), opet isto.

Nego ti Borise obrati paznju na malog od palube kad ti popravlja tenk:D.Ne stajes kao da imas Tojotine papucice za gas.Jurio sam te pola mape da 'opravim,ne znam da l' da te sam dignem u vazduh ili da pustim tenkove.Sreca tvoja nije bilo HC:d.

Poslednja izmena:
Za Full screen :Open Catalyst, drop down graphics and select ‘Desktop & Displays’. Then right click on the small screen at the bottom and click configure. Enable GPU scaling, then click on the ‘Scaling Options’ tab and set underscan to 0%. Click apply. Don’t close the window.

Ovo obavezno uradite:Now right click on the windows desktop. Select screen resolution and advanced settings. Select monitor and change the refresh rate to all the different rates. For each one, apply, then go back into catalyst and set the underscan setting to 0% again. Repeat for all desired combinations of resolution and refresh rate.

Now the borders should have gone.

Poslednja izmena:
O boze dal je moguce da su tako napravili? Jesam ja lud ili to nikad nije bilo tako ranije, mislim nisam sigurno uvek igrao igre u nativnim rezolucijama.. Ja nemam to "desktop and displays" to sve kao da je izvuceno od pre par godina, sve drugacije kod mene.

@ Mandrak

Sorry :D Bas zato sto je raspali normal ne znam sto juris da popravis, ovo je komicno, samo par sekundi sacekam i ko nov..

Btw meni mapa i grafika izgledaju duplo bolje kad se srusi zgrada, nekad mi deluje skroz fotorealisticno..

Poslednja izmena:
@Boris Ovo se dešava samo kad ideš preko HDMI kabla na ATI ima neki bag,treba samo da podesiš refresh rate,otvoriš scaling options i onda menjaš refresh jedan po jedan ,npr klikneš na 50 pa samo onu skalu svučeš na 0% u drajverima sačuvaš i miran si posle za sve igre...

Poslednja izmena:
Hvala ti, mozda sam ja umoran ali nista mi nije jasno :D Na koliko refresh, sta "all the different refresh rates". U svakom slucaju kad ukljucim GPU scaling kao da mi 'secka' u Windowsu, nesto ne bude kako treba..

Otvori u drajverima Scaling options nemoj da zatvaraš to do kraja ,sada na desktopu desni klik pa screen resolution_advanced options_monitor e tu imaš opciju da biraš refresh rate kreni od 60 pa do najnižeg broja,kako pomeraš ove brojke tako za svaki pojedinačno menjaj onu skalu na 0% u scaling o. Sačuvaj sve to i gotovo.I da na kraju vrati na 60hz da bude default

Poslednja izmena:
To da radim za svoju nativnu ili 1280x720 koju zelim u igri?

Ona podešavnaja su za nativnu rez.ali će raditi i za ostale bar bi trebalo samo ti uradi onako.Ako ne samo ponovi za 1280x720

Cool, probacu sutra..

Otvori u drajverima Scaling options nemoj da zatvaraš to do kraja ,sada na desktopu desni klik pa screen resolution_advanced options_monitor e tu imaš opciju da biraš refresh rate kreni od 60 pa do najnižeg broja,kako pomeraš ove brojke tako za svaki pojedinačno menjaj onu skalu na 0% u scaling o. Sačuvaj sve to i gotovo.I da na kraju vrati na 60hz da bude default

ja samo ovo ukljucim i siri sliku i na ostalim rezama:

1.jpg

Poslednja izmena:
^Probao sam i ja to ali u nekim igrama neće da radi (La Noire ,Crysis 2...) pa zato mora ovo sa refresh rate-om i onda nema problema.

Definitivno necu kupiti ovo smecje od igre dok ne bude tipa 5 dolara.. Pucam u lika sa rpg-om na C kada je zgrada ******a i ostane mu 20hp i daje mi head ?! toliko od mene pozz

Definitivno necu kupiti ovo smecje od igre dok ne bude tipa 5 dolara.. Pucam u lika sa rpg-om na C kada je zgrada ******a i ostane mu 20hp i daje mi head ?! toliko od mene pozz

Da li ti rec "bug" znaci nesto?

Smesni su :p Levolution moj qr... pad jedne zgrade i nasukavanje broda i to sve skriptovano. :D

Sto nije Apache i jos neki dobar ko u BC2 tipa ruski Hind. Sad kad umem da vozim oni stavljaju kineski helish i vajpera opet..

Nazad
Vrh Dno