Šta je novo?

Battlefield 4

da li je probao ko ima nvidiu da igra bf4 sa starim drajverima?

Toso skini nove beta drivere i peglaj .

Meni novi driveri gase pale monitor kad ulazim u igre ali posle par gasenja radi. Nisam jos probao bf4....

Ma igranje bete je cisto gubljenje zivaca, nek se nose :D

Bojim se da ne bude ono,kupite ovi novu AMD graficku,i problem je resen.

ocajno radi, treba ovde jos posla, ne izgleda nesto napredno.

Pa ti onda probaj sa tim starim driverima , nista te ne kosta ...

Ja vec mesecima muku mucim sa gtx570, skoro da mi u svakoj rundi zablokiraju drajveri. Odradio sam i reinstal sistema, ubacivao razlicite drajvere i nista. Kao da se sa novijim drajverima smanjilo, ali se opet desava.
I to sve samo na bf3, ostale igrice rade bez problema.

Jesi li probao da je testiras ? Btw ima li neko problema da ne moze da pokrene game i da mu izbacuje error ?

Aha hvala na odg posto vidim drugar mi se muci da pokrene a ja vec mislio da je do konf koju ima GTX 470 i Q8400

Jesi li probao da je testiras ? Btw ima li neko problema da ne moze da pokrene game i da mu izbacuje error ?
Nisam je testirao jer me samo bf3 zezao, al mozda je to najzahtevnija igrica pa zato. Sta predlazes da joj odradim?
Cekao sam da vidim kako se ponasa u bf4, al mislim da mi treba nesto jace.

Jel mi se cini ili su ubacili in game voip? Cujem neke da pricaju. Prvo sam se nesto drao jer me zezala konekcija, kada sam video voip iskljucio sam mikrofon :D Al valjda treba nesto da stisnes da se cuje sta pricas.

Poslednja izmena:
MSI kombustor pa je pretestiraj . Gledaj zauzece GPU i da li trotluje karta ..

Dobro ima li nekom da radi, ja samo da de vratim sa posla i uspavam dete i vratim se sa basketa, znaci oko 23 :)

Poslednji beta Nvidia driveri, probao Conquest Large sa 64 igraca. Podesavanja su sva na High, ugasen AA. Na nekim predelima Shanghaja FPS osetno pada, sto je mozda i ocekivano zbog "velicine" mape i kolicine detalja na otvorenim prostorima. Ako optimizacija ostane na ovom nivou, sumnjam da cu moci igrati High ozbiljnije.

da li moram da kupim bf4 da bi probao betu, posto ne vidim gde mogu da skinem?

ATI juzeri, kako vama radi BF4??

Ja sam samo igrao 10 min pre nego sto sam otisao na posao.

Vracam se oko 7 , i sve sam namestio na ultra nisam stavio FPS da vidim koliko ima ..

Imam najnovije ATI - jeve drajvere i sve klizi bez problema ,)

Posle cu detaljnije probati...

Poslednja izmena:
Ja sam odigrao desetak partija danas. Kada sam podvukao crtu, shvatio sam chemu toliko marketinga za novice igracima. Ovo je ne zavrsen proizvod. Po meni, treba da se pegla barem jos 6. meseci minimalno. Laga ima na sve strane, skakao sam sa zgrade bez padobrana, uskocio sprat ispod u teksture(bagova na sve strane). Sve je toliko neprecizno za razliku od BF2,BF3. Ja cu ipak preskociti ovo dok se ne ispegla. Previshe para za polu dovrsen proizvod i za marketing. :)

Hvala. Dobro, valjda ce je srediti kad izadje finalna verzija...

Igra izgleda uzasno lose, ne znam zasto? Dosta losije od bf3. FPS cesto pada, nije optimizovano uopste. Mapu necu mnogo da komentarisem, ali koliko vidim ceo tim uglavnom kampuje na b objektivi i snajperise odatle ili ceka da neko izadje iz lifta. Sve u svemu za sada srednje zalosno.

dajte neke skrinshotove da vidimo koliko lose izgleda :)

Nazad
Vrh Dno