Šta je novo?

Shadow of the Beast - old time Amiga game coming to PS4!!!

Pa nije ni cudo, Sony Liverpool je nastao od Psygnosisa...

Trailer ne deluje nešto, ali svejedno je ovo VRH za mene , kako god da bude. Sony je vlasnik ip-a, sama ideja da ovo urade me je oduševila.

Inače, teško je pohvatati ko je sve iz pozatvaranih studija gde završio. Svuda ima ljudi iz psygnosis-a i studio liverpool-a.

Tada je mnogo igara u glavama ljudi vezano za psygnosis, koji je zapravo često bio izdavač, a ne developer. Shadow of the Beast je pravio Reflections.

Kako god, uvek je lepo ponovo videti amiga legende...

Poslednja izmena:
Jel mi se cini da ova igra podseca dosta na fenomenalni shadow of colossus ?

Zna neko mozda kakav ce biti gameplay, konkretno mislim da li ce biti nesto u fazonu diablo 3 ili third-person view?

Haha, kad se setim kakve su igre na PCu tada bile :) Pa danas bi tehnoloski bili u 2030. godini da nisu padali kozni koferi po mracnim parkinzima Dellu, Compaqu, Intelu i ostalim Microsoftovim prijateljima, raspad sta prolazi na ovom svetu...

Shadow of the Beast realno nije bio neka IGRA, ali je tehnicki bio savrsen, dizajn, muzika, atmosfera, uh...

Haha, kad se setim kakve su igre na PCu tada bile :) Pa danas bi tehnoloski bili u 2030. godini da nisu padali kozni koferi po mracnim parkinzima Dellu, Compaqu, Intelu i ostalim Microsoftovim prijateljima, raspad sta prolazi na ovom svetu...

Thanks God we have Sony! :)

Poslednje uporishte koje se jos uvek drzi, i kad su preziveli poslednju generaciju konzola, sve ce preziveti :)

Shadow of the Beast realno nije bio neka IGRA, ali je tehnicki bio savrsen, dizajn, muzika, atmosfera, uh...

Kako bre nije, pa koja je igra mogla i da pridje Beastu u tom zanru ? Na automatima koji su uvek bili ispred svega, nije bilo takve igre...

Poslednje uporishte koje se jos uvek drzi, i kad su preziveli poslednju generaciju konzola, sve ce preziveti :)

Kako bre nije, pa koja je igra mogla i da pridje Beastu u tom zanru ? Na automatima koji su uvek bili ispred svega, nije bilo takve igre...

Tehnički da, kažem po mehanici i onome što "radiš" u igri.

A i ja sam je obožavao, sve drugo mi je vrh.

Pa ja ne znam ni mehanicki koja je to igra bila bolje u to vreme, daj hint :)

Pa ako gledamo bas prvi iz '89, onda je sve diskutabilno, a ljudi vole najrazlicitiju mehaniku u igrama, presiroka je to tema. Bilo je svega tada na sve strane, suvise primera. Samo kazem da nije imao neku posebnu mehaniku i game design u tom smislu, a ostao je legendaran zbog atmosfere, muzike i grafike koja je stvarno bila nevidjena tada, a ne zato sto je bio ne znam kakav za "igranje".

Vrh Dno