Šta je novo?

[VIP] Mobilni internet

Da li su pogodnosti neogranicene ili se trosi memorija iz osnovnog paketa?
I sta se desava kad potrosim MB?Da li nastavljam po smanjenoj brzini ili moram da aktiviram neki dodatak?

Poslednja izmena:
Kad potrosis megabajte nemas internet. Mozes da aktiviras neki od dodataka, sve osim Night jer za njega moras da imas bar 1mb osnovnog neta.

Mislis? Cini mi se da su vise GB davali ranije, jedino je varijanta Dzoker+Night samo uz 0RSD VIP Online paket zgodna opcija.

Jedina manjkavost je sto nema posle paketa onih 64kB neograniceno, mada je to prakticno neupotrebljivo :)

Ako se secam bio je Neograničeni internet 15GB za 2190 din, a sada je 1590din.

Poslednja izmena:
Manjkavost je sto neogranicen saobracaj u dodacima za fb, skype, night itd vazi samo do kraja septembra.

Rekose da ce da vide sta ce sa tim da rade.. Bas da vidimo.

To je bilo u pocetku, sada je vec druga prica :).
Uglavnom, sada licno preferiram mobilni internet uz uslov da je signal dobar na mestu koriscenja usluge.

Ljudi uzeo sam ovaj vip online 3.Potrosio sam 3 gb,ali net jos uvek radi,a nikakv dodak nisam aktivirao.U cemu je stvar?

Sta god da je - ne zaduzujes se, tako da ne moras da brines :).

Jedino ako nisam potrosio sve?Ali kad proverim stanje pise da je preostalo 0 gb.

Imas merenje protoka u Vip mobilni internet aplikaciji i mozes da se orjentises.

Presek ne radi precizno sigurno, nego kad "sistem detektuje" pa moze da se desi da vise potrosis po punoj brzini nego sto "daju".

Danas mi pustili Vip Online 15 paket nakon obnove ugovora. Pre toga sam bio na onom starom Vip Internet 5 i mogu reci da za mobilni internet ovo radi super.

573677080.png

Vec 5 dana mi ne radi provera stanja preko Vip Net Centra. Preko SMS radi.
Jos nekome isto?

U vezi tarifnih dodataka evo najavljenih promena:

L I N K

Promene u okviru Vip Online ponude

Dragi korisniče,

Od 10. oktobra 2013. važiće izmene sadržaja postojećih Vip Online tarifnih dodataka.

Tarifni dodatak Istraživač će sadržati 15GB za gledanje omiljenih video klipova na youtube.com.

Vip Night tarifni dodatak evoluira u dodatak Noćna ptica, koji omogućava 20GB za surf u noćnim satima (23h-07h), bez obzira na iskorišćenost sadržaja u tarifi, uz mesečnu pretplatu od 469 dinara za višekratni dodatak i 499 dinara za jednokratni dodatak.

Tarifni dodatak Džoker će imati mesečnu pretplatu od 299 dinara za višekratnu aktivaciju.

Ukoliko ne želite da nastavite korišćenje pomenutih dodataka po izmenjenim uslovima, molimo Vas da kroz Vip Net centar (www.vipmobile.rs/netcentar) zakažete njegovu deaktivaciju. Deaktivacija višekratnih dodataka će stupiti na snagu na kraju obračunskog perioda u kome je zakazana. Pretplatniku će po deaktivaciji biti naplaćena puna mesečna pretplata za dodatak, prema ceni koja je važila u trenutku aktivacije dodatka.

Vaš Vip

Toliko tome, Night je postao nista posebno sada, a za YT su odlucili da ne moze vise :( Pilicari back to basics :D

Bitno je da se nikad ne potpise ugovor na 2 godine za nesto sto nije garantovano :). Tu je Telenor ipak keva.

Да поделим своје искуство у вези са VIP мобилним интернетом. Користим га нешто мање од месец дана, а стицајем околности био сам принуђен да га узмем. Узео сам пакет 15, брзина 9 М, по промотивној цени од 1300 дин. Ту брзину је могуће видети једино недељом у 8 ујутро, док је углавном око 4,5 М. Ево доказа:wall::
Pogledajte prilog 123427
Иначе живим у центру Новог Београда где је сигнал јак. Дакле, узмите њихов интернет само ако немате више избора.

Prilozi

• 2970427844.png
    2970427844.png
    30.4 KB · Pregleda: 89
Mozda ne vazi i za net pakete, ali da li si probao da izbrises Proxy iz APN-a?

Kod mene na VIP internet paketu siba 9MB/s bez problema. Uvek proverite signal svih operatera tamo gde planirate koriscenje mobile interneta.

Poslednja izmena:
Da li si slucajno probao kako rade igrice preko mobilnog neta kod bilo kog operatera? :D

Ne rabim igranje, ali cenim da nekako moze (za one sa jacim zivcima!) uz ogradu da je za profi gejming ipak FTTH zakon :). Videcemo sta ce doneti LTE. (a to ce ko zna kad kod nas)

Ja zamisljam iskljucivo EU :)

Инсталација, хардвер и остало су у реду. Проблем је до њих, то је као када продаш више карата за аутобус него што има места - настаје загушење. Контактирао сам подршку па чекам. Ево данас је брзина још мања:

2972523999.png

Nazad
Vrh Dno