Šta je novo?

LG 42LA740S

david2006

Cenjen
Učlanjen(a)
16.09.2013
Poena
170
Kupio sam ovaj model pre tri dana i isto toliko dana se mucim da ga spojim sa lap topom, naravno bezicno. Internet na samom modelu odlicno radi, samsung galaxy 3 takodjer, sve ostalo sam uspeo koliko toliko da regulisem ali zato postoji ovo ali zar ne.Pokusao sam sa plex serverom sa kojim sam se sreo po prvi put i nije mi poslo za rukom, probao sam i nesto samostalno laicki sto bi se reklo i corak. Sto se tice plexa samo ikona se pojavi na televizoru ali kad kliknem pise da je folder prazan a u samom plexy da nisam konektovan na server? Da li zna neko kako resiti problem i gde gresim?

hvala unapred.

Inace ovaj model tv je vise nego fantastican, daljinac perfektan,slika na hd i filmskim kanalima je zaista odlicna, aplikacije pa standard reklo bi se, ima tu za svakog po nesto.

Poslednja izmena:
Sto se tice plexa samo ikona se pojavi na televizoru ali kad kliknem pise da je folder prazan a u samom plexy da nisam konektovan na server? Da li zna neko kako resiti problem i gde gresim?
Pa trebaš imati Plex Server, logično. Skini sa Plex sajta Plex Server i instaliraj na laptopu, onda konfiguriši Plex server tako da zna koji sadržaj sa laptopa deliš i onda će se na TV pojaviti taj sadržaj.

Hvala kolega na brzom odgovoru, upravo se bavim plexom i stalno mi prijavljuje ovo na my plex..
myplex could not reach your server? neki tutorial ako postoji neki link ili nesto slicno? verujem da sam jako blizu cim mi na tv pokazuje plex ikonu ali :)

Hvala kolega na brzom odgovoru, upravo se bavim plexom i stalno mi prijavljuje ovo na my plex..
myplex could not reach your server? neki tutorial ako postoji neki link ili nesto slicno? verujem da sam jako blizu cim mi na tv pokazuje plex ikonu ali :)
Na TV ti prikazuje ikonu jer je to integrisani Plex klijent koji postoji na LG televizorima. Znači TV je klijent a laptop je server i moraju da budu u istoj lokalnoj mreži tj da ti je i TV i laptop u "kućnoj mreži", žičanoj, bežičnoj ili kombinaciji.

Probaj u pretraživaču laptopa da ukucaš http://localhost:32400/web trebalo bi da ti izbaci Plex stranu sa deljenim sadržajem.

Poslednja izmena:
KooRaRoo Media GUI ili Servio rade savrseno na LG televizorima.Licno sam isprobao a malu prednost dajem KooRaRoo Media jer stabilnije radi.

KooRaRoo Media GUI ili Servio rade savrseno na LG televizorima.Licno sam isprobao a malu prednost dajem KooRaRoo Media jer stabilnije radi.
Probacu i ovo kolega, hvala na pomoci narode...

Upravo isprobao i KooRaRoo i prvi utisci takodjer dobri, ali opet hvali subtitle? skinuo sam trail verziju nazalost, mada verujem da mogu dozi do one druge..

Poslednja izmena:
Radi subtitle sa njim savrseno,samo nesto nisi dobro odradio.Imas i full verziju na netu.Ako nece da pusti titl uradi sledece:ime titla mora biti kao i ime filma ili idi desnim klikom na film (u desnom prozoru) pa zatim na properities i tu imas opciju subtitle,kad kliknes na to idi reload i videces da povuce automatski titl i onda na update.Film i titl uvek moraju biti u istom folderu i titl mora biti srt ekstenzija.Vidi na slikama dole.

1.jpg 2.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno