Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

flash je zvanicno izbacen sa android platformi tj. adobe ga vise ne razvija, barem ne zvanicno. pojedine starije verzije "kao" rade, ali je jako cudno sta pod odredjenim okolnostima radi flash a pod drugim NE RADI.. cak varira i od stranice do stranice (govorim o www)...

zvanicna google politika je da je flash mrtav i da treba koristiti html5 ali to u praksi jos nije zazivelo 100% tako da... :)

sale, si nasao neko bolje resenje za flash od onog sto smo zajedno konstatovali pre par meseci?
onaj flash sto sam ti dao link je radio neko vreme na tvom zadnjem "leaked" 4.2.2 romu, a onda je prestao da radi (????)

otkad sam presao na CM 4.3 (radi sve osim mhl/hdmi, za to nemaju drivere) ne radi mi NIJEDAN FLASH .. pa gledam kako bi mozda mogao to da resim... kako stoji stvar sa google chrome browserom.. za pc / windows je, koliko znam, flash UGRADJEN u browser... da li je ista prica ili slicna kod chrome-a za android???

Na Androidu je totalno suprotno - ne podržava flash uopšte

sale, si nasao neko bolje resenje za flash od onog sto smo zajedno konstatovali pre par meseci?
onaj flash sto sam ti dao link je radio neko vreme na tvom zadnjem "leaked" 4.2.2 romu, a onda je prestao da radi (????)

otkad sam presao na CM 4.3 (radi sve osim mhl/hdmi, za to nemaju drivere) ne radi mi NIJEDAN FLASH .. pa gledam kako bi mozda mogao to da resim... kako stoji stvar sa google chrome browserom.. za pc / windows je, koliko znam, flash UGRADJEN u browser... da li je ista prica ili slicna kod chrome-a za android???

Iskreno nisam se bavio tom tematikom. Samo sam čuo da Dolphin podržava

Ko se nije do sada snasao za originalni drzac telefona u autu - Ima u Tehnoludilo (2.500RSD, narucuje se, besplatna isporuka) i Dupla pobeda (2.300RSD preko neta + dostava; 2.550RSD u prodavnici).

Radi se o ECS K200BEGSTD, univerzalnom za Samsung telefone dijagonala 4"-5.5"

Isti taj držač je i u tempo trgovačkim lancima...

Probao sam u stock i u Firefoxu i radi!

a ja imam instaliran 4.1.2 verziju sa NeatROM_Lite_v4.7 i Aroma_Mods_v4.7a !!!

Juce stigao izvestaj iz servisa, sa obrazlozenjem da garanciju ne priznaju jer je telefon otvaran, WTF!!!!
Telefonu nije skidana zadnja maska ok kako je kupljen, baterija nije skidana, a oni tako da odogovore.
Mogu mi zameniti plocu koja kosta 20k rsd. :mad:
Sta mi je ciniti, neka zalba, hvatati nekoga za vrat, zaljenje agenciji za potrosace?

Za gusu :D Nista drugo ne preostaje.

Hmmm znas sta je sad tricky one? Zato sto su oni otvarali telefon i ako se budu trazili dokazi oni ce pokazati da je otvaran telefon (a oni su kao pogledali telefon i nisu otvarali i kao odmah uocili da je otvaran telefon ili uzeli jedan sraf i tako ti vratili telefon itd, svasta mogu da napakuju) i sve ti pada u vodu. Jednostavno najbolje je kad se donese telefon u servis da se napravi zapisnik, sve uslika i snimi, potpis servisera koji je primio, tvoj potpis itd. Pa kad se lepo utvrdi da nema ogrebotina i da je otvaran telefon i sve, ne mogu da kazu nista, naravno uvek mogu da kapnu jednu dve kapi na plocu i da kazu da je telefon bio u dodiru sa vodom. Ti ne mozes da dokazes (jer bi morao otvarati telefon i to da uslikas, a cim si otvorio telefon, pada garancija)

Jedino neku vezu da imas, ostalo ces tesko bilo sta uraditi...

Poslednja izmena:
Za vodu postoji ono ***** ispod baterije tako da se to vidi bez otvaranja telefona, naravno treba sve da se slika pre servisa, i ovo sto djilkos kaze, trebao si da teras servisera da potpise da nije otvaran, sad k****.

Kakvi su to prevaranti, to je cudo, kao da njima iz dzepa ide to sto ce mi zameniti plocu, mislim na tog sle-pca koji je primio tel na servis.

Pazi mozda zaradio je mozda 20k... Trazio je novu plocu za tebe od Samsunga, tebi odbili garanciju, sledeci put kad neko bude dosao da menja plocu i da plati, stavice pare u dzep...

Pisi direkt samsungu eu. Imao sam ja vise situacija gde je lokalni servis svirao k za garanciju pa sam pisao predstavnistvu za evropu i resio se muka u roku od 20 dana. Lopovi jedni...

pozovi ponovo taj servis i onako strogim glasom trazi da razgovaras sa vlasnikom (odgovornim licem).. ili jos bolje odi licno tamo sa jos nekim ortakom (onako vecim, namrgodjenim)...
zapretite im krivicnom prijavom, inspekcijom.. pozovite se na zakon o zastiti potrosaca...

u 90% (ako si siguran da si ti u pravu a ne da hoces da ih prevaris, a vrlo dobro znas da nisi "cist") slucajeva, promene polocu kad im zapretis.. sve je to bagra - navikla da zaradjuje na mufte, ti/mi kao potrosaci za njih smo samo ovce za sisanje. ako ne pokazes zube, pokazace oni

ili jos bolji uradi kombinaciju mog predloga i mikijevog.... pritisni ove nase, ali paralelno sa tim stupi u kontakt sa samsungom EU, iznesi svoj problem, imas serijski broj telefona, mozes ga i slikati.. sve... i PRIJAVI ove bitange iz srbije sto te *****avaju (kompletne podatke, ko su, kako se zove serviser, vlasnik, naziv, broj telefona, adresa..) kad izgube licencu razmislice dobro da li ce jos nekog prevariti i gurnuti 200e za plocu u dzep "na mufte"

Poslednja izmena:
Ma moze da se slika sad... Oni su uradili sta su uradili i to je to. Bagra je to posebna. Kako za otvaranje telefona, tako i za kapljice vode na ploci. Ajde dokazi nekako?

Nemas slike, jer da imas, znaci da si otvarao telefon... Nije potpisano nista, da nema ostecenja, nema nikakav zapisnik, da je sve u redu bilo sa telefonom i da nije on fizicki ili nekako drugacije onesposobio telefon... Oni su mogli da skinu jedan sraf i da se prave ludi, a ti ne mozes da dokazes da je tu bio sraf, jer nije uslikao... Nema dokaza nikakvog...

Ne znam, nek uradi ovo sto Miki kaze, pa nek vidi sta moze da ucini...

Kakvi smo mi ciganija od drzave da je to strasno :mad::mad:
+1

Zapravo ja se uvek zacudim kad nekome poprave telefon (bio to Samsung ili HTC ili LG ili Sony) prsto je navika vec postala da odbijaju garanciju... Mislim cemu sluzi onda ta garancija? Nicemu ocigledno...

Poslednja izmena:
Pazi mozda zaradio je mozda 20k... Trazio je novu plocu za tebe od Samsunga, tebi odbili garanciju, sledeci put kad neko bude dosao da menja plocu i da plati, stavice pare u dzep...

Neće da može tako pošto čim se zameni ploča, pokvarena se šalje nazad za fabriku a ako nosiš na servis bez garancije i zamene ti plocu u obavezi su da ti vrate i staru neispravnu.

Nisam spomenuo (mozda je sam ranije) tel je uzet u Telenor-u.
Tako da je njihov ovlasceni servis odbio garanciju.

Evo npr, za to da moraju da ti vrate staru neispravnu ni ja nisam znao, koliko to ljudi zna?

a da nisi ti jedan od tih "postenih" srpskih servisera? :) Sumnjivo mi nesto, previse se dobro razumes u njihove tehnike sisanja vune sa ovaca i nacine uklanjanja dokaza? ts ts ts ts :)

Ma moze da se slika sad... Oni su uradili sta su uradili i to je to. Bagra je to posebna. Kako za otvaranje telefona, tako i za kapljice vode na ploci. Ajde dokazi nekako?

Nemas slike, jer da imas, znaci da si otvarao telefon... Nije potpisano nista, da nema ostecenja, nema nikakav zapisnik, da je sve u redu bilo sa telefonom i da nije on fizicki ili nekako drugacije onesposobio telefon... Oni su mogli da skinu jedan sraf i da se prave ludi, a ti ne mozes da dokazes da je tu bio sraf, jer nije uslikao... Nema dokaza nikakvog...

Ne znam, nek uradi ovo sto Miki kaze, pa nek vidi sta moze da ucini...

+1

Zapravo ja se uvek zacudim kad nekome poprave telefon (bio to Samsung ili HTC ili LG ili Sony) prsto je navika vec postala da odbijaju garanciju... Mislim cemu sluzi onda ta garancija? Nicemu ocigledno...

Evo npr, za to da moraju da ti vrate staru neispravnu ni ja nisam znao, koliko to ljudi zna?
0.0000001% ? :)
a da nisi ti jedan od tih "postenih" srpskih servisera? :) Sumnjivo mi nesto, previse se dobro razumes u njihove tehnike sisanja vune sa ovaca i nacine uklanjanja dokaza? ts ts ts ts :)

***, 2 godine cuvam tajnu i ti me provalis! Strasno. Znas kako mora se zaraditi za Note 3 :p

ma sta ce ti note3.. sad je fora kupiti telefon (TABLET, JOS BOLJE ZBOG VECEG EKRANA) SA snapdragon s800 SOC-om .....i to onaj na 2.3ghz :) :) ustvari, i note3 ce imati taj procesor, ali ce drugi modeli biti jeftiniji... samsung sad kad zna da je prvi na trzistu, pumpace cene samo tako

p.s.
ustvari, imam dilemu oko tableta? sta je bolje tegra4 ili s800 ... koji da jurim? ima li toga u srbiji vec (zna li neko?) ili mora jos da se ceka?

Poslednja izmena:
Pa video sam cenu i ista je cena i kad je izasao Note 2, a i S4, iPhone 5s. 650e. Tako da nije napumpana cena. Padace to dosta, posle 2-3 meseca kao sto je i uvek tako kad se pojavi kod sva tri operatera. Znaci kod operatera za moju tarifu ocekujem oko 35-40k.

aha, znaci jedan note3 = 2 i9300 ploce na mufte :p . dobra je to racunica, dobra!

Pa video sam cenu i ista je cena i kad je izasao Note 2, a i S4, iPhone 5s. 650e. Tako da nije napumpana cena. Padace to dosta, posle 2-3 meseca kao sto je i uvek tako kad se pojavi kod sva tri operatera. Znaci kod operatera za moju tarifu ocekujem oko 35-40k.

Nazad
Vrh Dno