Šta je novo?

HTC One

Sad sam probao na mom i isto to se čuje. Ne bih ni primetio da nisi rekao :)
Mislim da je to normalno.

Sad sam probao na mom i isto to se čuje. Ne bih ni primetio da nisi rekao :)
Mislim da je to normalno.

Sad mi je laknulo ! :) I mozes da mi pomognes da instaliram tapatalk 4? Moze i krekovan kako god.

Poslednja izmena:
1.To "cak" na zvucniku je normalna stvar za sve zvucnike (kada se ugasi cuje se to).

2.Nije bas preporucljivo lepiti mat foliju na ekrane velike rezolucije jer prekrivaju veliki broj piksela (uzmi providnu varijantu ako zelis da uzivas potpuno u ekranu)

3.za nove baterije jedino je toplota neprijatelj, pa je fakticki "zdravije" puniti fon kad god stignes nego da cekas da se isprazni svaki put do kraja (pun cilus punjenja/praznjenja se preporucuje samo jednom mesecno). Dakle, punjenje preko usba ne treba da te plasi.

Poslednja izmena:
Isključi Touch sounds.

Iskljucio sam touchsounds i vibracije kada se nesto pritiska, znaci bez dodatnih zvukova ili bilo cega. Jel trosi mnogo bateriju ukljucena lokacija? Ocu da je drzim zbog prognoze, i lepse pise kada je ukljucena. Provalio sam da onaj mod stednje baterije bas stedi.

CIm dodjem do para kupujem obicnu foliju.

I hvala za informaciju o bateriji.

Poslednja izmena:
Vibracije možeš da uključiš. Samo ugasi click zvuk kada se dodirne ekran... Settings / Sound / Touch sound.

Vibracije možeš da uključiš. Samo ugasi click zvuk kada se dodirne ekran... Settings / Sound / Touch sound.

Jesam ja jedini ovde koji koristi fon na srpskom? :D Ne znam sto ali stavio sam na srpski(engleski znam isto odlocno). Ali ne cuju se nikakvi zvukovi kada pritiskam, to sam odmah izbacio, kao i vibracije.

Meni je ta opcija pravila probleme kada slušam muziku i nešto radim na telefonu.
Telefone oduvek koristim na engleskom jeziku i kada uzmem telefon na srpskom jedva se snalazim.

Nikad nisam imao android fon pa teko da naviknem od pocetka na srpskom. Meni ne pravi probleme.

[YOUTUBE]vPkZ2xhFEdM[/YOUTUBE]

Kako je lepa plava :O !!
Edit: ja samo znam da nikads vise necu izgubiti daljinac :-D namestio sam na fonu i radi kao lud xD

Poslednja izmena:
Namestio Tapatalk :)

Realno kada bi mogao da kupim crveni za oko 400e ne bi razmisljao ni sekund.. Ne mora ni da ima kameru pozadi :)

Pa pazi, sumnjam da je kamera na N4 nesto mnogo bolja, bar na osnovu ovoga sto sam video a One ima kamkorder sa dobrom stabilizacijom i zvukom. Kome vrhunske fotografije nisu bitne a hoce alu fon nema razloga da ne kupi One.

Pa pazi, sumnjam da je kamera na N4 nesto mnogo bolja, bar na osnovu ovoga sto sam video a One ima kamkorder sa dobrom stabilizacijom i zvukom. Kome vrhunske fotografije nisu bitne a hoce alu fon nema razloga da ne kupi One.

Ja ne znam sta kukaju, za sada mi je kamera odlicna, mrak da ne pricam kako slika, a i preko dana je do jaja. Za moje potrebe vrh, a prednja isto, hvata neverovatan prostor, kao necije zadnje.

Btw ako nisi jos uvek procesljao one mozes moj ako hoces da procackas :D

Za bateriju sam bio skeptican, evo danas sam ga drndao i u skoli i kuci i evo 74% skinuo ga jutros u pola 9.

Pa to i jeste sustina, da je za vecinu korisnika one kamera dobra, posebno za drustvene mreze koje koristi mnogo ljudi :) Kamkorder je dosta dobar zbog stabilizacije i solidnog zvuka koji snima (nisam pratio da li je ostao problem sa niskim fps nocu?)

Probao sam One, nisam nesto mnogo maltretirao fon ali i nema potrebe jer se odavno vec sve zna, najvise su me zanimali zvucnici, ekran i sama izrada i sve je to odlicno i onako kako ja zamisljam premium fon. Sa druge strane ne bih mogao da predjem preko kamere. Da li ima gap-ove nisam proveravao jer mi je bilo glupo (poslacu ti pp)

Realno, svi dobro izgledaju, pa i plavi/crveni mada bih ja kupio sivi ili crni.

Silver_Black_Red_Blank_Social_White.png

Poslednja izmena:
Ja sam provalio jedan sitan gap, dole pored tastera za home, skroz u uglu sa strane ima malo prostora i tu izbija svetlo kada si u mraku je vidis, a danju ne. ALi to je bas sitno, a i nekako uvek drzim ruke tu i ne primecujem, nego sam ***** pa volim sve da zagledam xD Sad mozda ima jos neki, ali to je sve sitno i neprimetno, stvarno je fon premium, svi se oduseve kada ga uzmu u ruke.

Da da slabo, ja moj nexus jutros u 9 skinuo sa punjača i ispraznio se do 16 i evo sad imam 80% ;-)

25% za citav dan? Nisi ti to fino drndao :p:p

Pa i nisam, usao 3 puta na fejs, 1 na twitter, 4 puta na instagram, malo dok sam ins tapatalk, drndao daljinski dok sam gledao tv, 5 poziva, 10 poruka, benchmark 7 puta i jedno 5,6 slika slikao i uploadovao na fejs i instagram. Eto moje istorije za danas :D

Edit: doduse bio mi je na stednji baterije dok sam vozio motor jedno 2h-2,5h...

Poslednja izmena:
Meni je PowerSaver na hi-end telefonima totalna glupost. Kupis tel quadcore, odlican HW i na kraju sve vreme ga koristis sa oborenim taktovima. Koja je svrha tog hardvera ako je uvek downclocked. Glupa opcija skroz

Obara taktove kada ga ne koristiš. Npr. obori takt na najniži dok ne dodirnes ekran. Onda podigne takt da bi obezbedio bolji odziv.

Pa to tako treba da radi i bez power savera?

Power saver obori takt i gasi ti automatski prenose podataka i to kada je fon zakljican.

Ako je max takt 1.7ghz, kad je power saver ON, max takt bude 1.4-1.5ghz ako ne manje...lupam,ali znam da obori. Zasto sam kupio top model ako mu ne dam da bude top...to mi nije jasno. Zato baterija,baterija i samo baterija da moze da se uziva bez glupog power saver-a

Moze, ali ako ga ne koristis mnogo nego ti stoji u dzepu i cekas poruku onda ukljucis da ti duze potraje baterija..

Kad ugasis ekran (takozvani deep sleep), nema veze jel u save modu-u ili ne. Taktovi se obaraju na 200mhz ili koliko je vec postavljeno u podesavanjima u kernelu.

^
U DeepSleep-u procesor ne radi odnosno isključen je.

Na minimalnu frekvenciju se procesor setuje kad je telefon na punjacu a kad se ne koristi.

Poslednja izmena:
Pa za sta mu onda sluzi ovaj power saver mod? Po vama ne sluzi nicemu.

Vrh Dno