Šta je novo?

Nov monitor - zaglavljeni piksel

ndjikic

Cenjen
Učlanjen(a)
05.07.2010
Poena
159
Kupio sam danas nov monitor ,viewsonic va2342-led, i imam jedan zeleni zaglavljeni piksel.. probacu sve opcije koje postoje za odglavljivanje, ali me zanima sta ako nista ne uspe, kakve su mi opcije da li mogu da vratim monitor?

Gde si ga kupio? Ne vidim nikakav problem sa vracanjem.

shopping style na vracaru. Citao sam nesto da mora da ih bude vise ili tako nesto.. pa ne znam da li ce mi prihvatiti..
I da li recimo u ovom mom slucaju mogu da vratim monitor i da dobijem pare nazad zbog onog zakona kao da do 14 dana mogu da vratim robu bez objasnjenja?

Da si kupio preko interneta, onda bi važio zakon o kome govoriš. Ovako... mislim da je njihova dobra volja da li ce ti zameniti monitor. Svakako probaj da zameniš, ne verujem da će ti praviti problem. Mada, iskreno, prvi put čujem za tu prodavnicu.

Što se tiče garancije, to zavisi od proizvoðača za koliko mrtvih (svetlih i tamnih) piksela uvažava reklamaciju. Pogledaj na sajtu viewsonica kako stoje stvari sa time, ali sigurno tolerišu jedan mrtac piksel.

Poslednja izmena:
sad videh da Viewsonic ima politku 30 dana 0 tolarencije mrtvih piksela pa ce valjda i po tome da se vode kad trazim zamenu

Kao što su ti već drugi rekli ako su i malo normalni ne bi trebalo da ti prave problem. Ti prvo probaj na fino i verovatno će da upali. Ako su neki d**ili pa neće da ti zamene ti im onda zapreti da ćeš ih ocrniti
na svim mogućim forumima, to im je sigurno veći gubitak nego da ti zamene jedan monitor

Kao što su ti već drugi rekli ako su i malo normalni ne bi trebalo da ti prave problem. Ti prvo probaj na fino i verovatno će da upali. Ako su neki d**ili pa neće da ti zamene ti im onda zapreti da ćeš ih ocrniti
na svim mogućim forumima, to im je sigurno veći gubitak nego da ti zamene jedan monitor

Dzabe i da pretis da ces neke ocrniti, neki su toliko drski da ih nista ne zanima i kad su svesni da je do njih problem nece da ti izadju u susret.....

Vratio sam im monitor jutros prvom prilikom i prihvatili su da ga zamene, tako da su ispali korektni.. sad videcemo.. valjda mi nece zapasti 2 monitora za redom sa losim pikselima :(

Probaj ga na licu mesta pre nego ga preuzmes.

Nazad
Vrh Dno