Šta je novo?

Sta uradi glupi Gmail vise? (UI)

alfaunits

Znamenit
Učlanjen(a)
24.06.2006
Poena
1,385
Otvaram danas Compose u Gmailu... imam sta da vidim :( Vise nema onaj OK stari UI, nego mi izbaci prozorce...
Prozorce u kome ne mogu da vidim nista osim Recepient i Subjhect line!

IE, OPERA (jedini browser koji mi inace dobro prikazuje sve sajtove sem novog Compose Gmaila), FFox, Chrome...

Koj je vise ******skim dizajnerima koji uopste ne pogledaju kako ce nesto izgledati van njihovog j***nog 3000x2000 desktopa sa Micro fontovima?
Necu da mi "ne zauzima ceo ekran", hocu da mogu da vidim content :D Zbog ovoga mi dodje da uzmem iPhone i kazem MARS google-u ;)

Opera je cak gora od IE, kao i Chrome.

Prilozi

• Clipboard01.jpg
    Clipboard01.jpg
    216.2 KB · Pregleda: 350
Bolje uzmi 3000x2000 desktop :D

Pa kad zumiras sve 167%, nije ni cudo sto se ne vidi. :)

Ako zumiram ispod 164% ne mogu da citam :(

Odavno se ne vodi racuna o specijalnim potrebama, ovo prelazi granicu prosecne povrsine. Kao da hoce da guraju 4K televizore od 500 incha ;)

Nekad se vodilo računa i o specijalnim potrebama kada su se dizajnirali interfejsi.

Ne branim to sto rade, ali je ekstremna manjina onih koji uopste optimizuju dizajn za vise od 125%, a u danasnje vreme hiperinflacije sajtova, sumnjam da iko zeli i da trosi "previse" para (ne pricam o Google-u). Makar postoje third party programi da pomognu pri takvim stvarima.

Poslednja izmena:
Trosice more ove smizle... inace nema Gmaila za nas, nema ni reklama za njih, tj. revenue ;)

Preporučio bih ti outlook mejl, jer je sve krupno i pregledno ali... Microsoft je zeznuo stvar i outlook možeš pregledati samo putem webmaila ili iz windows mail na osmici ili punog outlooka. Third party aplikacije ne mogu da proverevaju outlook mejl. Što se tiče ostatka konkurencije, yahoo je rupa već duže vreme a ostali servisi su pod prismotrom jer su sumnjivi da vrše enkripciju što je merika zabranila...

meni je super gmail mnogo je bolji od yahoo i hotmaila. mislim da za sada drzi konkurenciju.

Nije fora da bude bolji vec da bude dobar. Ovaj novi "dizajn" je neupotrebljiv. Bez ikakvih harikiranja i preterivanja, meni je bas neupotrebljiv.

Nije fora da bude bolji vec da bude dobar. Ovaj novi "dizajn" je neupotrebljiv. Bez ikakvih harikiranja i preterivanja, meni je bas neupotrebljiv.

Ne znam šta da ti kažem - kao što je neko rekao, spadaš u ekstremnu manjinu i ne možeš da očekuješ da Gmail radi pod uslovima koje ti koristiš. Razmisli o prelasku na desktop klijent, eventualno.

Gledam na GOogle forumima, nisam manjima za ovo.
A taman sam poceo pre koji mesec da koristim Google da forwadujem sve mailove jer im antispam filter radi super :( Ovako, cao!

Vrh Dno