Šta je novo?

Kurs engleskog jezika

vladimir.m

Slavan
Učlanjen(a)
10.03.2009
Poena
301
Da li neko zna gde ima free download kursa za ucenje engleskog jezika

pogledaj da nadjes preko torrenta ili preko foruma(ne ovog naravno :D ) rapid, megaupload linkove za rossetu stone ili tell me more perfomance 10 levels...dobri su...a imas i domace: pons audio kurseve od narodne knjige mozes naci i assimil paralelno srpsko engleske prevode...

Poslednja izmena:
nikako mi nije jasno kako nauci neko tako sam. ja volim da smaram profu sa pitanjima i volim tako ''ziv'' cas. ali me smara put do skole :D zato sam ja nasao online verziju casa. neka skola iz bgd, britanicca. ja i profesorka preko skajpa i ubio sam zenu sa pitanjima haha. ali vredelo je, ja dobio znanje koje sam trazio

Iako poznajem engleski, slabije gramatiku za to ti treba amerikanka za vežbanje. Probao sam ja i tu rosetu ali mi je to tako haotično napravljeno da sam odustao. Nema šanse da naučiš američki odatle. Najbolja je knjiga od Aleksandra Vidakovića Engleski u 100 lekcija. Tu te knjiga vodi od početka pa do kraja ali ti za gramatiku treba vežbanje inače zaboraviš ima puno finese u vremenima. Lično, naučio sam engleski čitajući help dokumentaciju za win xp i rečnik dok nije proradio ovaj google-ov prevodioc pa koju reč neznaš on ti nađe, sada praktično čitam skoro sve na engleškom najčešće programing literaturu. Naravno za različite stvari koje nisu vezane za određenu struku trebaće ti učenje terminologije a za to treba vremena i gramatika tu ništa ne pomaže. Sve zavisi zašta ti engleski treba? Jer na mahove razumevanje teksta može biti veoma komplikovano.

au bas je konfuzno, i meni je nekako tesko bez profesora da se smaram sam i da ucim. kapiram da je mnogo bolje uz nekog profesora. ja ni ne mogu da se nakanim da sam sednem i iscitavam lekcije i radim vezbanja. ja bih hteo da odem u neku skolu eventualno da upisem kurs. a i ti online casovi, mislim da je jos bolje resenje. sve ti govore sta treba da radis vidis profesora, vidi on tebe a sedis kuci u treger majici i gacama i ne vozis se gradskim saobracajem, nego sve na gotovo. ma idealno.

imas na youtube dosta stvari za download ja tako ucim najvise. a bio sam na ovom online kursu u lugat skoli i poludeo sam. vidim da se ovde pominju online uzivo casovi, a ja sam isao na neke snimljene casove. samo ide traka ko na youtube. em sam dao pare em nista nisam mogao da pitam. pa neki slajdovi, pa kao nesto ti prica a ono katastrofa. dobro se raspitajte kad idete u skolu engleskog ja sam se za*ebao.

a ja sam isao na neke snimljene casove. samo ide traka ko na youtube. em sam dao pare em nista nisam mogao da pitam. pa neki slajdovi, pa kao nesto ti prica a ono katastrofa. dobro se raspitajte kad idete u skolu engleskog ja sam se za*ebao.

:d

Izvini ali morao sam.

Tako što nećeš ništa naučiti pa ćeš doći kod njh tako što će time povećati broj posetilaca, seo itd. A posle odlaska od njih ponovo si na istom:d

Skola jezika je najbolje resenje za ucenje jezika online varijante mislim da su slabe

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno