pa sad.... nije mi u cilju da se sudim sa vipom zbog promocije, vec da dobijem samo ono sto mi pripada za svoj novacMislim da beše @Masinac koji je uspeo... Verovatno je došao do nekog drugog, a ne neke ćurke koja blage veze nema, ne zanima je ništa (tj stvarno samo novi korisnici dobijaju), ali pošto to reklama ne govori, ti možeš da ih tužiš, jer to nije tako u poslovnici, a reklamiraju drugačije. Opušteno možeš da ih dobiješ na sudu. Tako da...
Sad sam se vratio iz poslovnice o5, napravili smo pismenu zalbu na koju cu dobiti odgovor po hitnom postupku, najkasnije u roku od 24h.Pripreti im prijavom, obmana korisnika preko sredstava javnog informisanja. Poenta je da dignes dreku, preko emaila ili u poslovnici.
Inace, imaju dzukacki odnos prema starim korisnicima. Trebalo bi im dati pedalu, postoje jos 2 operatera.
evo upravo sam i na njihovoj fb stranici objavio sledece:Samo napred.... kasno sam video , vec je dobio cobvek tako, ali mora na snagu....
Realno svako bi trebalo sam sebi da postavi pitanje - da li uopste ostati kod operatera kod koga moras nesto da dobijes "na snagu"?:S: Izes takve odnose gde te hvataju na krivinu.
Sta ce raditi sa tolikim minutima na Telenoru?:d
Zato sto je kod Vipa najisplativije uzeti telefon dok kod:
-Telenora taj isti telefon uz bedni paket koji isto kosta (bedni jer ne daju minute) telefon kosta negde i po 5-10.000 skuplje
-MTS nema bas neki izbor telefona, a i oni su papreni
Bas zbog telefona i hocu da produzim ugovor. Jedini imaju alkatel idol.
Presao bih eventualno u mts,da imaju bar neku ponudu telefona..
ovako sad,nisam pametan.
Eto koliko su Vip-u bitni svoji dugogodisnji korisnici koji im ostavljaju mesecno 2000+ dinara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari