Šta je novo?

Data Recovery SW?

okmijun

Čuven
Učlanjen(a)
08.09.2004
Poena
755
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7-7940x
Matična ploča
Asus x299 ROG
RAM
128GB DDR4
GPU
Titan X Pascal 12GB
Neka preporuka ya nesto sto ste koristili, a da ima smisla?
Ima I00 aplikacija po netu, da ne isprobavam sve sad.
Ne verujem da je nesto prepisano preko filova, inace.
Unapred hvala
;)

Да не отварам нову тему:
XD меморијска картица (256Mb) из Олимпусовог апарата је форматирана а да претходно нису сачуване фотографије (тачније, приликом пребацивања са апарата дошло је до блокада па је картица пребачена у читач, Виндоуз пријавио да је неисправна и понудио форматирање, лик кликнуо и форматирао). Пробах гомилу програма (и ова два наведена) и ништа нисам спасио.
Има ли некакав софтвер који је баш за дубоко скенирање меморијских картица а који би ми помогао?

Ма, пробао сам и то (иако не пише да подржавају XD картице) и још гомилу таквих програмчића који у два клика нуде решење...

Ма, пробао сам и то (иако не пише да подржавају XD картице) и још гомилу таквих програмчића који у два клика нуде решење...
Ao si probao gomilu programa a da i dalje nefunkcioniše ond abi možda jedino rešenjo bile angažovanje nekog od specijalozovanih servisa za povraćaj podataka iako su oni fiše orijentisani na problem kad je hardverske prirode

Istina, mada ako mu nije previse bitno ja bih to izbegao (cene su paprene)
Btw mene je Recuva spasila mnogo puta.

Slažem se oko nerealno visokih cena

Hirens recovery ima tonu programa za povracaj podataka ... Za povracaj slika/videa/dokumenata topla preporuka ide za photorec ... Sto se ovog ostalog tice GetDataBack narodska verzija lepo radi ... Imajte na umu da je vecina tih programa isto s...e drugo pakovanje ... Sto se Recuva-e tice - nije los, kada nema prepisanih podataka sasvim korektno radi.

Прво што сам пробао је Acronis Boot Disk (Hirens 15) помоћу кога сам до сада спасио бар десетак дискова. Одличан скуп програма, али на жалост картицу нисам могао да решим. Касније сам пробао све остале програме (па и Recuva) али безуспешно. Дигао сам руке, вратио човеку картицу, препоручио му фирму која може да му реши проблем и упозорио га на огромне цене. Учинио сам све што је било у мојој моћи...

Прво што сам пробао је Acronis Boot Disk (Hirens 15) помоћу кога сам до сада спасио бар десетак дискова. Одличан скуп програма, али на жалост картицу нисам могао да решим. Касније сам пробао све остале програме (па и Recuva) али безуспешно. Дигао сам руке, вратио човеку картицу, препоручио му фирму која може да му реши проблем и упозорио га на огромне цене. Учинио сам све што је било у мојој моћи...

da li si mozda posto si u naslovu rekao da ti je pukla particija pa covek uradio format ... Probao partition recovery neki ? Tipa testdisk (ima na hirensu takodje) - meni je svojevremeno pomagao u uspesnom vracanju particija sa raid 0 nizova koji su pukli pa bili napravljeni ponovo ... Moguce da bi odradio posao

Само пробах Acronis. Он има и 'partition recovery' али на картици није успело...

getdataBack? ima ga za Fat i NTFS particije. Ja sam uspešno pre neki dan vratio obrisane slike sa sd kartice fotoaparata.

getdataBack? ima ga za Fat i NTFS particije. Ja sam uspešno pre neki dan vratio obrisane slike sa sd kartice fotoaparata.

И то није помогло... Да не дужимо више, дигао сам руке и вратио човеку картицу...

Nazad
Vrh Dno