Nemoj samo molim te pisati kilometarske postove, jedan je dosta što si napisao.
Bolje jedan ''kilometarski'' nego 50 dnevno :d A da ne pominjem one o samsungu/samoledu u temi o kineskim telefonima, 20 u sekundi kako je S2 sa samoledom esencija zivota a to je trajalo jedno 2 nedelje :d Cak si bez bana uspeo jedno par ljudi da oteras sa foruma ali to je njihov problem.
A sad on dolazi i potprcava, što nije u redu... Dao je doprinos ok, svi dajemo doprinos, ali posle banovanja sad treba opet zezati čoveka?
Ok, slazem se ali isto tako imas bahate moderatore a to je jos nebuloznije ali dobro.. nije to tema.
@ Emix
Nisam nesto primetio da te neko tera iz 1020 teme a to sto si banovan.. sta da ti kazem, i ja sam banovan na 2 nedelje zbog ''wareza'' a sada u istoj temi (android games) ''moderator'' koji me banovao (3x3 poena za 3 sekunde i jedini mod koji me banovao za 2 godine jedno 2-3x) pise isto ono sto i ja a i jos vas 10 pa nista. A i ban k'o ban, kao da menja nesto u zivotu (osim ako si postavio oglas bez broja telefona :d)
Ako moji postovi vredjaju neke i pogadjaju pravo u srce zao mi je. Ima ljudi koji su ocigledno emotivno vezani za neke brendove i ne mogu da podnesu kritiku.
Emotivna vezanost za neki brend je losa stvar pa i bolest ali isto tako i mrznja prema nekom logo-u na parcetu plastike/stakla/metala a ja nesto nisam primetio da je ovde neko emotivno vezan vec da ti iz nekog razloga imas periode u kojima mrzis neki brend. To je odavno Sony (a mrzeo si i Samsung, LG, htc a o vezanosti za Nokiu ne bih, to je tvoje pravo) ali je fazon sto ti ne kritikujes sony u ovom slucaju vec uletis i napises nesto cisto tek da bi ishejtovao. A u isto vreme na najmanji znak kritike prema brendu koji gotivis upadas u mini svadje. Znaci ako mrzis Sony kritikuj realno ili zaobilazi teme.. ne volim ni ja zte, kineske telefone pa ne smaram u tim temama kako su djubre i ne pisem to cuveno ''fail' 10x nedeljno.
@ strider
sto se mene tice to udaljava ovaj fon od ozbiljnog kamera smartfona, ok je led ali vise kao lampa, mozda i moze da posluzi nocu zbog 1/2.3'' senzora ali xenon je xenon.