Šta je novo?

Samsung tv F serija 2013.

pre 3-4 nedelje pala plazma 43F4500. Našikao već ~ 150 sati. Neke parametre na 50%. Slika fenomenalna. 51900 na 12 bk rata. verziju sa 51" ekranom nisam pogledao, ali kome treba, nek prvo proveri subjektivni dojam u dućanu. ma, što veće - to bolje ;)
Gde za te pare?

Interesuje me iskustvo nekoga sa ovom plazmom posto postoji mogućnost da zamenim svoj LG LED tv za ovu plazmu. Problem može da bude što tv gledam na rastojanju od oko 2m(plus,minus 20-ak cm) i što nema tako dobru antirefleks zaštitu kao premium plazme. Inače me 3D i smart funkcija ne interesuju ( iz iskustva sa LG-em).

Ima li neko iskustva sa modelom samsung ue40f6400 link
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue40f6400-201305042929.htm
Drugar hoce neki lcd tv u rangu do 600-650 eura.Nasli smo ovaj na kupujem prodajem za 620 eura pa nas interesuje kakav je ovo tv u smislu kvaliteta slike,skaliranja i svega ostalog?Da li opravdava ovu cenu ili za ovu lovu ima nesto bolje?Vidim da ima dva daljinca pa ako moze neko da kaze cemu sluzi onaj drugi daljinac koji cini mi se ima display?
Ako ga neko ima zeleo bih da cujem njegove utiske o ovom televizoru.On je zamena za koji proslogodisnji model?
Ako ima neka bolja preporuka u ovom cenovnom rangu voleo bih da je cujem.Znaci iskljucivo lcd,plazma ga ne interesuje.
Pozdrav.

Jel postoji mogucnost da se proveri koliko je proslo sati razrade putem daljinca za Samsung F4500 kao sto je to slucaj sa Panasonicom? Ili eventualno metodom zapisivanja ili pamcenja koliko je radio tv /pustan video za razradu?

Jel postoji mogucnost da se proveri koliko je proslo sati razrade putem daljinca za Samsung F4500 kao sto je to slucaj sa Panasonicom? Ili eventualno metodom zapisivanja ili pamcenja koliko je radio tv /pustan video za razradu?

TV u Stand-By, na daljincu kombinacija: INFO-MENU-MUTE-POWER. Kad se TV upali, ideš u servisnom meniju na SVC-panel Display Time i pročitaš vreme rada. Izađeš sa Power.
Ovo radiš na sopstvenu odgovornost, tako da pripaziš šta pritišćeš!

Posedujem E seriju ali je verovatno isto i na F,ova tema je kolko tolko aktuelna. Da li je moguce prilikom kucanja kanala izabrati 2 crte umesto 4,mnogo se ceka na prebacivanje. Valjda nije mnogo glupo pitanje:)

I ja imam isto pitanje.smara me da cekam ili kuca 00.. da li i ja moram na modelu 32ef5000 da rzraadjuje ekran ili je to samo za plazmu?

Kako vam radi youtube aplikacija? Meni cesto zvuk ide pre slike. Nekad radi ok, al cesce smara. Desava se i da je zvuk isprekidan.
Kad gledam iz browsera radi sve kako treba. Tv je F6510.

Info za f6400 i dvb-t2 tuner. Ja sam uzeo 40f6400akxxh i u demo modu kao i kad se udje u servisni mod pise da ima dvb-t2 tuner,kod mene dvb-t2 signala nema tako da nisam probao prakticno.

Info za f6400 i dvb-t2 tuner. Ja sam uzeo 40f6400akxxh i u demo modu kao i kad se udje u servisni mod pise da ima dvb-t2 tuner,kod mene dvb-t2 signala nema tako da nisam probao prakticno.
Pošto ne možeš da probaš,što bi izgleda bilo jedino relevantno, opet se javljaju nedoumice. Evo na prvom sajtu koji sam otvorio piše da ima Tuner DVB-T/C DTV.
Kod:
http://www.eurotehna.rs/samsung-ue-40f6400akxxh

Ja nisam primetio da youtube zeza i to na f6400.

ovaj video uvek ima prekide zvuka - https://www.youtube.com/watch?v=TKv7lyIJts0
a raspad zvuka i slike je prilicno random i ne zavisi od konkretnog snimka tj jednom pusti normalno klip drugi put pravi problem.
Video za koji si dao link kod mene u pretrazivacu radi bez problema dok u youtube aplikaciji kao da je usporen,kao da proocesor nema snagu.Da li je u pitanju youtube aplikacija ,neverujem da je do hardvera?

Pošto ne možeš da probaš,što bi izgleda bilo jedino relevantno, opet se javljaju nedoumice. Evo na prvom sajtu koji sam otvorio piše da ima Tuner DVB-T/C DTV.
Kod:
http://www.eurotehna.rs/samsung-ue-40f6400akxxh
Siguran dokaz jedino jeste proba. Nasim sajtovima nebih verovao,za koliko tv su napisali da imaju t2 pa je ispalo da nemaju.Podatke koje sam dao su sa tv koji je kod mene.Jako puno sam proveravao na netu i dosao do zakljucka da oni modeli koj imaju AK u oznaci imaju t2.Samo ostaje da se vidi da li radi sa nasim t2?

Video za koji si dao link kod mene u pretrazivacu radi bez problema dok u youtube aplikaciji kao da je usporen,kao da proocesor nema snagu.Da li je u pitanju youtube aplikacija ,neverujem da je do hardvera?

Da, yt aplikacija je u pitanju. Browser radi sve dobro al mi je aplikacija dosta laksa za koriscenje pa zato pitam. Steta sto je tako neoptimizovana i nefunkcionalna.

Evo problema ima i kod fleš videa u pretraživaču,primer emisija SAT na sajtu RTS-a nekako ide dok nije u full screenu,a kad se pusti u full, slika i ton nemaju veze jedan sa drugim(emisija i nije u nekoj rezoluciji da bi se gledala preko celog ekrana ali tv izgleda nema snagu da se sa njom izbori).

Evo problema ima i kod fleš videa u pretraživaču,primer emisija SAT na sajtu RTS-a nekako ide dok nije u full screenu,a kad se pusti u full, slika i ton nemaju veze jedan sa drugim(emisija i nije u nekoj rezoluciji da bi se gledala preko celog ekrana ali tv izgleda nema snagu da se sa njom izbori).

Jeste, sad sam pogledao. Dal je moguce sa dual core proc iz TVa ne moze da se izbori sa ovakvim snimkom smesne rezolucije

Jos jedno pitanje za korisnike f samsunga: jel mozete da ostanete ulogovani u youtube aplikaciji?
Posle odradjene aktivacije ne mogu da pristupim nijednoj playlisti i mojim snimcima sa yt, stalno izbacuje da sam izlogovan od strane aplikacije.
Takodje jel postoji neki samsungov support (e-mail, forum)koji moze pomoci kod ovakvih pitanja?

Modeli iz 2013. serija 6 i to mislim od 6400 pa navise za evropsko trziste nemaju mogucnost kontrole pokretom uz pomoc naknadno kupljene kamere stc3000, dok za americko,indijsko i druga imaju.Znaci modeli iz serije 6 za evropsko trziste su osakaceni.Srecom radi se o softverskom ogranicenju koje se prevazilazi ulaskom u servisni mod gde se moze ukljuciti i kontrola pokretom,naravno na sopstvenu odgovornost.Ja imam f6400 i kupio sam kameru vg-stc3000/xc i dobio sam i funkciju kontrole pokretom.Kome treba moze slobodno da kupi.

Nazad
Vrh Dno