Šta je novo?

Intel DZ87KLT-75K

Silversurfer

Čuven
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
609
Pozdrav!
Ima li gde kod nas da se kupi Intel DZ87KLT-75K ploca?
Moze i ponuda na PP...

Sto bas hoces Intel plocu, ako nije tajna?

A zasto da ne? :d
Nema nikakve tajne-promene radi,a izgleda kvalitetno odradjena,sem sitnice oko jeftinijih kondenzatora koju je Intel uglavio na plocu,ali dobro-niko nije savrsen! :S:

Sitnica oko jeftinih kondezatora?
ja bih to zaobisao u sirokom luku,(jedino ako zelis da sekiras sve po forumu) :d

A zasto da ne? :d
Nema nikakve tajne-promene radi,a izgleda kvalitetno odradjena,sem sitnice oko jeftinijih kondenzatora koju je Intel uglavio na plocu,ali dobro-niko nije savrsen! :S:

Intel pravi savrsene ploce ako neces OC, od svih njihovih ploca Bad Axe/BadAxe 2 su ostale najvise zapazene, prva najvise, sto je rev.304, koju sam ja nekim cudom imao, mogla da primi prvi C2Q, tj Kentsfiled.
E sad, opet sam uzeo Intela jer je bio najjeftiniji u to vreme, DX79TO, da je bila DX79SI, tako bih slatko doplatio 60-70e za nju.
...
Jeftiniji kondenzatori bi ti trebali da budu kljucni da je ne uzmes, od toga ti zavisi maltene sve, ne bih voleo da vidis to, tipa da nece da upali, pa do krupnijih bugova, drugo to je poslednja ploca koju oni prave, i ja bih je ipak zaobisao.
Ne volim ni ja kad me neko odgovara od necega sto sam vec nakanio, al nek ti prenoci jos malo, pa odluci.
Si gledao PCBerzu.rs?

Nazad
Vrh Dno