Šta je novo?

Nova Motorola - "X phone"

Nexus 4 u Telenoru na paketu Prenesi i surfuj 1000 (1820rsd) je prihvatljivih 23960/rsd

Gnx u mts-u na paketu Mix Net L (1980rsd + 120rsd) je 47.593,22/rsd

DUPLO skuplji,stariji model (id*joti)

Poslednja izmena:
Nexus 4 u Telenoru na paketu Prenesi i surfuj 1000 (1820rsd) je prihvatljivih 23960/rsd

Gnx u mts-u na paketu Mix Net L (1980rsd + 120rsd) je 47.593,22/rsd

DUPLO skuplji,stariji model (id*joti)

Meni obe varijante zvuče neprihvatljivo skupe u odnosu na keš.

Da, to sa Nexusom je bas neprihvatljiva cena i neobjasnjiva situacija.

No, ono na sta sam konkretno mislio je da cim ih nabave provajderi, bice ih na oglasima. U suprotnom, mnogo slabije.

Na onoj slici sa poslednjeg linka ekran izgleda prilično odvratno.

Meni obe varijante zvuče neprihvatljivo skupe u odnosu na keš.

Ako si na manjem paketu i taj ti zadovoljava potrebe,naravno da ti je neprihvatljivo.
Ja sam u sept.2012. uzeo Gnx u tom paketu (PiS1000) za istu sumu (i tada je bilo oko 240e,mislim) dok je u MTSu bila gore navedena cena,koju ni dan danas nisu umanjili.
Neko je tamo gadno zabagovao

Poslednja izmena:
U koliko sati je sutra predstavljanje po našem vremenu i je l' će biti neki steam?

^ Bas htedoh da pitam isto.

Bice stream na GSMAreni.

koji su hajp napravili oko ovog telefona,ne mogu da docekam predstavljanje sutra :D

Надам се да имају још једно изненађење, онако за крај у стилу Стива, one more thing :)

Da odgovorim sam sebi, predstavljanje je u petak između 2 i 7 ujutru po našem vremenu. Mada to uključuje i neku žurku posle, ne verujem da će samo predstavljanje biti duže od sat, sat i po.

Poslednja izmena:
Mislis, noc cetvrtak na petak?

Неће бити живог преноса, то су написали на twitter налогу.

Valjda večeras posle ponoći?

Mislis, 21h. 6h kasnimo za Njujorkom, koliko znam.

Ne znam šta je problem sa nano simom, ta plastika oko kartice ne vrši nikakvu funkciju i čudi me da to još ranije nije izašlo iz upotrebe.
U stvari mnogo me više čudi što se sa mini sima išlo na mikro a ne odmah na nano.

Good for you.

Kaže se cool story bro, ako si već bezobrazan budi bezobrazan kako treba.

Kakav hype D:
Zanimljiva prica o ovim procesorima, bas me zanima kako ce se odraziti na trajanje baterije u normalnom koriscenju.

Video prenosa izgelda nece biti, bice samo liveblogovi. Isto kao i sa Verizon eventom u kojem je Motorola prestavila ona 3 nova Droida. Sutra u 21h.

:D :D

I posle neko kaze da nismo isped amera.. hasanje zlatnim viljuskama na dvorovima i 6-9 cuki u proseku ispred :d

Koliki hype... Mislim da na kraju nece biti nista od ovog telefona. Bice malo jeftiniji ali ce se ulagati dosta u martketing i ciljace Amere.

Takodje ne razumem cemu ovoliki hajp, kao SGS V/Nexus 5 da su u pitanju..

Meni je fon ruzan, nekako me malo podseca na prastare Moto CD920/30 :d Aj to je subjektivno ali realno izgleda da ce kostati kao Nexus 4 a mnogo je slabiji.

Ovo sto pisu za kameru.. aj da ne mracim ali daj boze da bude bolja od htc one.. clear pixel, perfect pixel.. najverovatnije samo marketing i hajp koji moze skupo da ih kosta.

A dostupnost u Evropi.. posebna prica..

Poslednja izmena:
Delimicno se i slazem sa vama da jako rizijuju dizanjem tolike prasine jer nisu oni Apple koji ce imati zagarantovane kupce i u slucaju da fejluju. Kazem delimicno posto sam fan Motorole i malo je i mene zakacio taj hype i jedva cekam da vidim sta su zaista uradili sa telefonom. Na papiru sve to lepo zvuci, a videcemo kako ce se zaista pokazati.

+1

Trenutno sam zadovoljan S2ojkom, ali uvek pratim scenu nadajuci se da ce izaci neki fon za koji cu reci "Ok, kad dodjem do nekih para - moj si!" i u poslednje vreme su me par kandidata bas razocarali, ali Moto X se jos drzi, i u slucaju normalne dostupnosti...

Nazad
Vrh Dno