Šta je novo?

Primecoin [XPM]

od quark-a previse ocekujete, sad ga neko pumpa cim napumpa odma prodajte :)

Pozdrav ljudi. Na mašini na kojoj kopam LTC grafikama sam stavio procesor intel celeron g530. Ima li smisla kopati njime ove primecoine ili sta vec kopate?

To si trebao poceti kada je diff bio mali. Tesko da ces iskopati nesto sada.

Jutros sam precesljao ovu temu i zao mi je sto sam tako kasno video, vidim da ste uzimali i miner al da je covek zaglavio sa pisanjem. Probao sam H8 ali kad u config stavim testnet=1 izbacuje ni out of sync, pretrkeljiso sam kablovski modem THG751 i nema nista trebalo bi da je sve otvoreno, ostaje samo da me zeza Bitdifender, imate li neki savet, masina je sa Sandyjem 2600K, i imali vise smisla kopati

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Na mašini na kojoj kopam LTC grafikama sam stavio procesor intel celeron g530. Ima li smisla kopati njime ove primecoine ili sta vec kopate?

prijateljski savet, zaboravi sa tim XPM sada, kopaj Quark coin.. ja iskopao tri bloka za 24 sata na AthlonX2 340

Ja probao xpm sinoć na laptopu i daje 1330 sa nekom hp verzijom inace je haswell 4700mq ali nisam ostavio da kopam probaću da vidim quark coin

Sta mislite dokle ce XPM da ide dole?

*** dešava se apsudr diff/cena non stop.. diff raste, cena pada, a trebalo bi da cena prati diff..ne stalno, al barem približno.. to više niko ne može predvideti (dešavanja sa altcoinima)..

Informacija koju sam dobio sa McxNow chata direktno od Real Solida je da je GPU miner uskoro gotov. RS se cuo sa Mtrlt-om juce i ovaj mu je rekao da dobro napreduje i ocekuje da je uskoro gotova beta, tipa za par dana...

Kada bi 4Gh/s graficke davale 100 XPM na dan, to bi bilo odlicno.

Eh da, takodje mu je rekao da ce GPU oduvati CPU performanse u svakom smislu! Tako da ce to sto si napisao mozda i biti slucaj...

Samo dok se diff ne adaptira, ali na duze staze cena ide gore...

A znas za to a? :d

Koje? Za GLD? Naravno, kopam od samog početka, mada sam zakasnio na one prve monstruozne blokove. :( Uglavnom sam većinu sve kupovao kad je bilo jeftino, hm i sada je jeftino. Ako ovo što imam bude vredelo deset puta više, nego što sad vredi... :eyebrows:

Kopam od juce ceo dan na 2600K i ni cvonjak il neznam da podesim il je ovo corak u ovom trenutku. Zao mi je sto nisam ranije procitao ovu temu i ja bih ucestvovao sa vama u toj beta verziji

Poslednja izmena:
Naravno ako uspes da skupis 20000 bice ti dobro :d. Ja sam u jednom trenutku imao i 300000gld al ko je mogao znati da ce ovaj matori Microguy da rebne ovaj scam coin ovako.. Da sam ih sacuvao bio bih vrlo srecan sad :D

Kasno marco89 na GLD stiže! :d

Ja nisam zakasnio na prime ali nisam imao srece sa kopanjem. Dok su drugi otvarali blokove ja sam otvarao ciglu :D

334k7c6.png
:D

WOW! Kakav panic super mega giga dump... Nadam se da neko nije izgubio u njemu..

čim BTC malo skače, sve ostale alt valute uglavnom prilično padaju, jer svi prestanu da troše BTC koji će možda razmeniti za preko 100$, pre nego da kupe neki alt..

Hehe zatisje u temi :d Danas je bila loodnica, prvi dump se ne zna ko je uradio i usledio je mali panic sell, a onda je decko prodao xpm da bi verenici kupio prsten od 6000dolara, a nakon toga je usledio masovni panic dump kao da se nebo rusi :d. A decko je lepo na chatu rekao da nece vise dumpovati... Al sto ljudi vole da bacaju pare pa to je cudo jedno... Ovo je odlican test za Hamxtera, jer je ovako slicno i bilo sa originalnim coinom McxNow menjacnice MNC-om, koji se nikad nije oporavio. Ali XPM bi trebalo da je druga prica i mislim da je pravo vreme da se kupi ko nije.

Moguće da će se oporaviti, mada se u poslednje vreme čudne stvari dešavaju sa cenama. Kad se čini da ne može više dole, cena se prepolovi.

Da stvarno se nesto cudno desava sa cijenama. Skoro svim novcicima koje sam kupio u zadnje vrijeme se prepolovila cijena. Nadam se da nece dugo biti.

Vrh Dno