Šta je novo?

Primecoin [XPM]

Realno, dajte meni source i par dana i dobicete GPU miner :) Radim u C++-u od srednje skole a pre par godina sam radio seminarski na temu testiranja prostih brojeva (na CPU-u).

Imas source od wallet-a on u sebi ima miner za CPU pa ga prepravi ;)

Pa ces onda videt u sta si se upustio, i neradi se ovde o prime brojevima vec o prime lancima

Ma nije scam vec je jednostavno zagrizao vise nego sto moze... dosta je da jednu sitnicu GPU odradjuje izuzetno lose i cisto GPU mining pada u vodu... jednostavno GPU nije CPU da moze "sve", po meni kombinacija CPU/GPU bi sigurno radila ali tek to je komplikovano izvesti a i pitanje koliko bi efikasno bilo

dosta ljudi mu je poslalo po 1 BTC: https://blockchain.info/address/1FKf...26nk4K2TNiVJyD

ko zna da li je on uopšte tvorac Reaper-a, il je neki lažnjak.. tehnički odgovori su mu malo jači od kisele vode..

Mikaelh, čovek koji je napravio Hp-ove za XPM, i usavršio YAC GPU mining je DOKTOR za ovog lika

SCAM.. i nadam se da grešim.. al smrdi jako.. mrzelo me je da ranije čitam temu.. uf..:wall:

Od boljeg CPU miner-a od onog u novčaniku, ništa. Za GPU miner, će da vidimo.

To sam rekao za mtrlt-ov CPU miner. Da nije ništa bolji od mikaelh-ov, jer po rečima autora (mtrlt-a), koristi isti source. Uostalom, on je sam to rekao.

Nije prevara Real Solid garantuje za ovog lika! Kaze da ako iko moze to da uradi on ce... Zna ga jako dobro jer mu je i oko menjacnice pomogao. Sta ce da bude od svega toga nemam pojma ako ne bude nista barem da nam vrati pare. Postavio sam pitanje u temi, nadam se da nece biti ignorisano...

Brate naduvate neki lik tamo na forumu kao nismo placali software nego smo donirali za njegov razvoj..... mislim mogli smo da doniramo svi po somica za klopu i pice i bar da se provedemo kako valja :) ovako nekom lelemudu punimo dzepove za bez veze.

Poslednja izmena:
Video sam, polemika je u toku! :d

A dobrodosao si da se i ti ukljucis malo za zajednicki cilj..

Poslednja izmena:
Svakako bih se ukljucio da si u nekom inferiornom polozaju , ali vidim ja da i tebi to dobro ide pa da ne kvarim :) , cudna stvar u svemu je sto ovaj sto je mako pare ne odgovara nista na tvoje pitanje o refundiranju coina.

Ova slika sto sam je gore okacio bice izgleda njegova slika uskoro :d

Kako god bilo mozemo samo da ga pritiskamo da radi i pozuri, druge nam nema...

HP8 izasao... ja jos solujem, i dalje vatam 1 blok/dan :)

Vide li neko ovaj dump!? :d Napokon sam ga uhvatio na 0.0067 sa i istog casa prodao na Cryptsiju za 0.0081, sta je sigurno sigurno... A danas mi bas nije islo i onda bum odjednom. Naravno da ce biti pumpanja ali je pitanje da li ce ljudi imati strpljenja, jer vec polako izlaze iz xpm price, volume je sve manji... U svakom slucaju kada se broj coina smanji dodatno i diff skoci zbog nas buducih gpu minera, cena nema gde nego na gore...

Poslednja izmena:
ma taj sto dumpuje morat ce da pumpa kad tad...

Izašao Quark na Cryptsy-ju u toku noći. Imam negde oko 50K, što je i po trenutnoj ceni solidna zarada od 0,4BTC-a za par dana kopanja (kad već nisam uhvatio par peakova po skoro duplo jačoj ceni). Mada, šta ako ga budu pumpali kao XPM...

ma taj sto dumpuje morat ce da pumpa kad tad...

Nadam se da si u pravu. Kupio sam par komada po cijeni 0.009 kad ono cijena ode dole :S:

Izašao Quark na Cryptsy-ju u toku noći. Imam negde oko 50K, što je i po trenutnoj ceni solidna zarada od 0,4BTC-a za par dana kopanja (kad već nisam uhvatio par peakova po skoro duplo jačoj ceni). Mada, šta ako ga budu pumpali kao XPM...

Ja se sinoc igrao cijenama na coins-e (kupovao 0.00000300 - prodavao 0.00000500) i ostanu mi sell na 500 jutros kad sam vidio odlijepio sam. Sve je otislo jer sam zaboravio da uradim cancel. Sreca pa imam preko 20k u walletu pa sad cekam malo da cijena ode gore :D

Uh fino za quarkcoin. Rudario ga par dana i skupio 100,000. Cekam ga na 0.00003 pa da otplatim i7 za 48h rada. :p

I ja očekujem da mu cena solidno ode gore. Po trenutnom diffu je jako teško bilo šta iskopati, tako da će ponuda sporo rasti.

Uh, zbog ovih coin-a razmisljam uzeti i7 3960X. Vidim baja iskopao pola miliona za manje od 24h. Grabi blokove i kad je diff 500.

Sad kad krene drugi talas ludila za hardverom - kupovina što bržih procesora. :D Onda nećemo sigurno imati bottleneck u igrama, kad sve ovo pukne.

Ma kakva sreca, to je 12 threadova na skoro 5 Ghz. To mora da pronazali punom parom. :)

I ja očekujem da mu cena solidno ode gore. Po trenutnom diffu je jako teško bilo šta iskopati, tako da će ponuda sporo rasti.

eeh kad bi cena uvek pratila porast diff-a, obogatili bi se ;)
u zadnje vreme ovo pravilo kao da ne važi ni za jedan coin više.. damn.

Diff je dobro skocio cijeli dan nista nisam iskopao. Ja cuvam 20 quraca dok cijena jos malo skoci.

Nazad
Vrh Dno