Šta je novo?

LG Nexus 4

Jesu izasle gapps za 4.3?

Zasto vise nema opcije camera search? Bila je ta opcija u settings-u google now, i samo je nestala posle nekog update..

pa zar kod konkurencije da tražiš :D

Screenshot_2013-07-24-21-42-15.png

Na kraju morao preko fastboota.. Jer je zip ******..

Obrati pažnju na to koliko će baterije otići u toku ove noći, navodno je standby time dosta poboljšan. Pa nam javi sutra ujutru. :)

I da li baterija stvarno poboljsana uopsteno, tj optimizacija i da li su sredili bug sa notifikacijama tj. push-om...

nisam ga rootovao.. sada je ko da sam odradio ota bez roota :) koliko sam nacuo ovi romovi sto se flesaju preko custom recoverija nemaju novi radio i bootloader u sebi

Jesi li odradio flash preko 4.2.2? Nisi radio wipe?

Preko fastboota i adb se sve samo brise.. Ko da instaliras windows na novi laptop :) pre toga nista nisam imao,jer mi upao u boot lup(ili kako se vec pise) :)

Poslednja izmena:
Uh, kako ću ja onda rutovati moj Gnex :(

ma ovaj lik lose odradio flesabl zip fajl.. sada koliko sam citao je ok :) valjda ce neko da napravi i zip fajl za gnex,mozda je vec napravio...

Poslednja izmena:
Nadam se da će neko do sutra napraviti :D

Jel probao neko preko nekog od onih Toolkitova da flashuje stock 4.3? Jel moze to uopste tako nekako?

Može, skineš onaj factori img, tj. onaj tgz fajl i preko nexus 4 toolkita odradiš.

moze li da se prebaci na fon, taj tgz fajl pa odem u recovery (imam instaliran franco i paranoid), uradim clear cash factory reset (da li ga onda restartujem ili ne) i onda idem install from zip. Ili je to moglo samo na romovima kod s2?

moze li da se prebaci na fon, taj tgz fajl pa odem u recovery (imam instaliran franco i paranoid), uradim clear cash factory reset i onda idem install from zip. Ili je to moglo samo na romovima kod s2?

Za to ti treba flashable zip fajl a ne taj tgz kolko ja znam.

Ne možeš tgz fajl da flešuješ kao zip.
Ili nađi dobar zip ili toolkit pa flešuješ. :p

pa ostavio sam ti link gde sve piše?

Vrh Dno