Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Ja sam je koristio na S i S2, gmail app je tada bila budjava do bola ali posle su je sredili a ja na lite verzijama romova nisam imao samsungovu i obicno me mrzelo da je fleshujem pa sam se potpuno odviko. Sada kad sam procitao tvoj post upalih je da vidim kakva je sada i stvarno je ok ali ko ce sad da se vraca opet.. :)
Btw kakos e bese namesta push? Ranije sam namestao to, nema u opcijama za refresh nego se podesavaju setovanja manuelno i onda radi, potpuno sam zaboravio..

Ja sam nabacio neki GE 4.2.2 sa XDA au al sam progledao sto se baterije tice!!!! AUUUUUUUUUUUUU...ovaj samsungov rom za VIP me ubijao, ujutru od 8 uvece do 8 i mora na punjenje, instalirao sam taj neki GE rom 4.2.2 i ne mogu da verujem koliko traje baterija...

Da li se jos nekome desava da mu se osvetljenje blago smanji nakon otvaranja drugog prozora? Npr. otvorim tapatalk i odem na profil i na trenutak nakon ucitavanja se osvetljenje blago smanji.

Nemam nikakve SS, radim od 9-5 ne stizem da dokumentujem to. Ali reda velicine sad imam 80% baterije a skinuta je s punjaca u 7:30 jutros. Na samsung stock romu juce u ovo vreme je bila na ~40%. Tamo je bilo brdo onih samsungovi aplikacija koje su mi sigurno klale bateriju. Posle istaliranja ovo GE roma istalirao sam iz recovery-a i neki cleaner koji obrise sve one neporebne aplikacije koje su po def na GE romu. Zadovoljan sam romom, samo jos da je aplikacija za kameru kao na stock i to bi bilo to...

Pozz svima,vracam se u svetu androida! Juce sam za rodjendan od moje drage dobio s4 :)

Hvala :thumbup:
A kaži mi još da li je kamera slabija ili samo nema sve one opcije?

Ista je kamera, mislim kvalitet slike, samo nema one neke macroe - ako se to tako zove, ono tipa slika sa kratim zvucnim zapisom, ili slikas 5 slika pa izabere najbolju...ali zato ima SFERA, prejako je...

Kad instaliras rom dobices dve aplikacije za kameru i galery. Obrisi onu aplikaciju za kameru u kojoj je max rezolucija slika 8Mpix, automatski ce ti izbrisati i njen galery, tako da ce ti ostati camera i galery sa 13Mpix...

Sve radi super, ja ne mogu da verujem da je pola 8 uvece ida imam 67% baterije, sad sam igrao i FIFU12...prosto ne mogu da verujem...

market_share_p3.png

Čemu uopšte služi ova Google Play Muzika? Stalno je aktivna. Da li da je zamrzavam ili brišem? :confused:

Čemu uopšte služi ova Google Play Muzika? Stalno je aktivna. Da li da je zamrzavam ili brišem? :confused:

Служи за слушање музике :p и боља је од свих бесплатних апликација на play store-y :)
Наравно ако користш неки други плејер онда обриши.

Јеси пробао да вратиш stock recovery па опет да убациш cwm и root-ујеш?

Samo da se javim da ima jos baterije, malopre sam imao razgovor od 56minuta...baterije ima jos 29%...ovo jos nisam doziveo na android telefonu...nemam reci.

Колико имаш screen on time-a?

Jel ti problem da uslikas "statistiku" baterije iz podesavanja?
I da li je primetno brzi od stock-a

Naravno da je brži od stock Samsunga :D

@kutija, rekoh ti već (možda nisi pročitao), ali probaj sa onim pre-rooted ROM-om ili da ideš na GE, a?

Poslednja izmena:
Kontam i ja da je brzi ali pitam zato jer sam sa stock sasvim zadovoljan, a ge me privlaci dosta :D

Veceras pred spavanje cu da opalim jedan SS i da vam upload na forum, pa vi onda gledajte. Jel dovoljan SS iz battery aplikacije u settings ili mora nesto da skinem?

GE otvara sve u sekundi, a ako cemo relano i samsung rom je...pa 4 jezgra 2 gb rama...sta tu moze da zasecka...Jedino ove senzore nisam izvalio tipa ono mahanje rukama skeniranje ociju...Iskreno to mie ne treba ******ski je mahati rukama ispred touch screen telefona a ovo za oci i tekst mi je tek bespotrebno, a i radilo je samo na default pretrazivacu...

Vrh Dno