Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Dajte neke predloge za xposed installer module....Transparent status bar bih probao recimo.

Moja preporuka Samsung keyboard short delay. Mnogo znači da ne čekaš kad držiš taster.

Imam na SwiftKey-u long press delay ako na to mislis... Samsung kb ne koristim uopste.

Mislim da cemo mi da izvisimo za 4.2.2 apdejt
novembru izlazi 4.3 ,iako sa 4.2.2 i ne dobijamo nista epohalno,bilo bi dobro da malo pozure sa tim 4.3 kad su vec zeznuli stvar sa Key Lime Pie

Poslednja izmena:
Da bacim koji comment što se tiče black clippinga: nije tačno da ne postoji na Note dvojci. Sad na stock kernelu je prisutan u dobroj meri. Mogu da kažem da nije toliko izražen kao na kecu ali je i dalje prisutan.

Šta sa tim? Kod crne vidim sve brojeve, kod ostalih negde do sredine.

Sve od keca vidis? Nemoguce :D

Šta sa tim? Kod crne vidim sve brojeve, kod ostalih negde do sredine.

Ahahahhaa
Ma Lazo pusti ljude da uzivaju
Znas da moraju se bave necim kad postenog apdejta nema odavno
Kad dodje 4.3 prebacice se oni na nesto drugo ,dotle neka uzivaju
Meni kod ovoga telefona ama bas nista ne fali

Ajde ne smaraj. Uzivaj u svom telefonu koristeci dialer i messaging i znam, dosta ti je.

Mala ispravka, kod crne vidim sve brojeve desno tj od 11 kod drugih boja od 15. Nisam ni znao da postoji i leva kolona. i dalje niko nije objasnio šta je dobro.

Djilkosu, imas li jos neki link?

Preko edge-a sam, otvara mi samo 4 znaka za sliku...

Moras otvoriti slike, to su 4 slike a kad ih otvoris videces sve. Male su slike, pa ih mozes skinuti. Par kilobajta.

Uf, jedva otvorih. Uzas net.

21-11 vidim na dvije slike, 21-14 na druge dvije.

Probacu kasnije opet.

Ovo je iz browsera bilo.

Edit:
Ispravka:
Na plavoj vidim do 14,druge dvije do 11,na cetvrtoj ne vidim nista :p

Iz galerije sam gledao sad.

Poslednja izmena:
Najbolje je po noci to da vidis, posto je dan i ubije ekran. To ce biti onda realno stanje black clippinga. Cisto da se ne jedis :D

Pa nista, veceras cu u mrklom mraku da pogledam i okacicu scr shot. Koje osvetljenje treba sa bude? Auto ili na max?

Evo shotova, ne znam sta mozete da vidite i koliko.

uploadfromtaptalk1374257178750.jpguploadfromtaptalk1374257199218.jpguploadfromtaptalk1374257212654.jpguploadfromtaptalk1374257230467.jpg

Potpuni mrak u prostoriji, osvetljenje na max.

Sta znace ove brojke?
Nema sanse da otvorim video iz prethodnog posta.

Nemoj kačiti screenshot. Slikaj fotoaparatom pošto nije važno kakvu informaciju gpu salje ekranu nego je važno to što ti vidiš.

Ne mora da slika *** verovaće mu se na reč :D ne radi za keš to :D

Pa zar ti neces vidjeti isto na scr shotu?

Ne. Posto GPU salje pravilno balansirane boje ali ekran ne moze da ih prikaze. Zato ima black clippinga. A ti kad uradis ss mislim da hvatas onu informaciju sto gpu salje ekranu. Barem je tako na kompu.

Evo ocitavanja onda:

Plava:
21-2
Zelena:
21-2(1)
Crvena:
21-4
Crna
21-2(1)

Jel ovo dobro ili ne?

*U zagradama su vrijednosti koje su na granici vidljivosti

Poslednja izmena:
Da, da super je. Minimalan je black clipping. Kad budeš mogao videćeš kako to izgleda na S3 kad uporedjuje :D

Sutra bih konacno trebao da uzmem telefon pa da se pripremim na vreme. :D
Koju metodu da koristim za root i koji Rom?

Teško će ti neko dati odgovor. Ja sam pitao za root ali niko nije odgovorio. Dobro jeste moje pitanje je bilo specifično ali ipak...

Ja sam root odradio preko Toolkita, imaš na xda a taj thread je stavljen u sticky.

ROM još nisam zamenio pošto je neko napisao da ima problema sa žiroskopom na Omega romu a svi ga furaju.

Resio sam problem sa ziroskopom
Morao sam da odradim kompletno brisanje interne memorije
Zatim udjem u recovery odradim factory reset onda naravno kompletan cash brisanje i preko toga tek instal rom,naravno preko odina
Pre toga konstatno zezanje sa rotacijom non stop je kocio i sem restarta nista nije pomagalo to sve posle instaliranja Omega roma
Rom je odlican zaista ali me to zezanje sa rotacijom izuzetno nerviralo
Tako da za sada oficijalni rom i to najnoviji apdejt je po meni najbolje resenje

Nazad
Vrh Dno