Šta je novo?

Mobilni mod 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borise tebi je od danas zabranjeno da poštuješ u ovoj temi :D

Gibo izvoli.

uha6ujup.jpg

Si siguran da neces Nexus-ov wall? ;)

Хвала! :)

Jeste, pa da nam unistava ovu lepu temu 3 godine (ili koliko je vec furao WF) sa kockicama :D

hahahahaha ,ajd' stavi smajli sledeci put,ovako kontamo da si to ozbiljno mislio :D :)

Možda je čovek ozbiljan :D

Dosta sto me google spijunira, ne treba jos i ceo bench da zna moje planove. :d

Nije loše ;)

Da li ima nekog ko bi hteo da poeli samnom svoju odabranu kolekciju WidgetLocker skinova? Svoju sam, zahvaljuci sopstvenoj gluposti, izgubio sa prethodnim telefonom :(

Ne mogu sad da se setim, dosle su mi sa temom (koristim MIUI ROM). Mislim da su illeus tako nesto...

P.S. Edituj tvoj post, nemoj da citiras sa slikama :)

Da li ima nekog ko bi hteo da poeli samnom svoju odabranu kolekciju WidgetLocker skinova? Svoju sam, zahvaljuci sopstvenoj gluposti, izgubio sa prethodnim telefonom :(

Evo šta se zateklo kod mene na kartici. Btw. Izašao je danas značajan update za WL, pa ako niste, update-ujte.

Prilozi

• Files_downloaded_by_AirDroid.zip
    573.2 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Hvala :)

@Zeko & ostatak ekipe

Kako radi WL sada? Imam ga plaćenog ali ga nisam koristio nekih godinu dana sigurno jer je uzasno bagovao tada...

Elem, da li postoji neki icon pack koji omogucava pretragu ikonica po nazivu ili necem slicnom....?
Juce sam mijenjao ikonice i 5 sati se gnjavio sa miui v5 packom i beskonacnim skrolovanjem :(:(

Meni WL radi jako dobro, nemam nikakvih problema niti se tripuje. Probaj ga, trebalo bi da bude ok.

I kod mene radi dobro (cm10). Što se tiče ikonica, od launchera koliko znam, Nova (koju inače i koristim) ima podršku za tako sređene icon packove - dakle treba naći sređene ikonice. Od ovih što ja imam, na taj način su sređene click ui i minimal ui.

@Djilkosh_Ns Aj kazi mi koji je to Locker sa tim venecijanerima ? :)

Za to ti treba MIUI ROM :) Skinuta tema sa neta, da ga hebes ne mogu da se setim, ali ako imas MIUI mogu da potrazim. Ako nemas nista ti ne znaci.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno