Šta je novo?

Telefon na MixNet L u MTSu

Pittsburgh

Slavan
Učlanjen(a)
01.07.2010
Poena
350
Drugar hoce da uzme telefon u mTS-u na ovaj paket i da da 15ak hiljada (kapiram da par hiljada gore nije problem). Zanima me koja mu je najbolja opcija? I ne verujem da bi uzimao 50% popusta, a telefon preko oglasa jer ima odbojnost prema oglasima.

Koliko vidim na sajtu, uz taj paket (uz ugovor na 24 meseca) i za te pare dobra opcija ne postoji.

Moj savet je da uzme neki paket sa 50% na 12 mes i neki tel preko oglasa....moze da se nadje tel koji je u garanciji 1-2 god + od pretplate ce ustedeti ~100e
...ja sam imao isto odbojnost od oglasa al kad sam nasao tel od mts sa 2 god garancije za 150e jeftinije promenio sam pricu

Moj savet je da uzme neki paket sa 50% na 12 mes i neki tel preko oglasa....moze da se nadje tel koji je u garanciji 1-2 god + od pretplate ce ustedeti ~100e
...ja sam imao isto odbojnost od oglasa al kad sam nasao tel od mts sa 2 god garancije za 150e jeftinije promenio sam pricu

Ja sam prvi za ovu opciju... Ne znam koliko ima kesa sad...

Pa ne znam da li on na to tako gleda, ali 50% popusta na paket od 2000 dinara na 24 meseca je 24 hiljade dinara ustede, na to dodas jos onih 15000 i to je 39000 dinara. Ali on naravno nema te 24 hiljade sada u dzepu.

Druga opcija je da promeni provajdera i predje na Vip posto samo oni nude dobre telefone uz takav paket i do 17000 dinara. Paket je Standard 700 i iako ima 100 minuta vise na raspolaganju, broj poruka i megabajta je prepolovljen. Ali su zato telefoni znatno jeftiniji. Telekom je super ako ne uzimas telefon, ako uzimas oni se ne isplate. Imaju najbolje pakete doduse.

Nazad
Vrh Dno