Šta je novo?

HP Slatebook x2 (Hybrid)

• Začetnik teme Začetnik teme Laki.
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Envy x2 je kod nas 90000, a ovaj bi mogao da bude jeftiniji samo zato sto nema win8 nego android, a tegra 4 je verujem skuplji SoC nego ovaj atom sa powerVR. I da, ovaj ima FHD.

Jeste ali Win uredjaji imaju drugi cenovni rang.. Ae da vidimo, mozda si upravu...

Kod nas cu cene Win8 tableta kao sto je Envy x2 skoro pa duplo skuplje nego u USA. Van pameti...

Poslednja izmena:
Kod nas cu cene Win8 tableta kao sto je Envy x2 skoro pa duplo skuplje nego u USA. Van pameti...

Zbog toga i kazem da je nepotrebno porediti Win & Android, u Amerikama je veca konkurencija medju Win tab letima pa su i cene slicne, dok ovde mrtvo more..

Nešto revieweri nisu oduševljeni. Uglavnom im je zamerka loš ekran, slabo trajanje baterije i bagovi. Pošto sam imao nekad HP telefon, ovo poslednje mi je dovoljan razlog da ga zaobiđem jer update koji ih rešava neće stići nikad.

Ne znam kako mozes uporedjivati HP telefon sa nekim mobilnim os od pre Hrista i tablet sa ozbiljnim hw i androidom, pa dovoljnoje da ukoliko i ima bagova, flesnes drugi rom i gotovo.. A ne verujem da i ima nekih ozbiljnih bagova, mmoguce da su sve to one decje bolesti androida, ekran FHD, nikako ne moze da bude ocajan, mogu mozda uglovi da budu losi, ali treba i to videti..

Nije stvar u OS-u nego u odnosu firme prema svojim proizvodima i korisnicima a HP se tu, što se mene tiče, nije proslavio.

Da bi dobio kvalitetne custom romove, za to treba da se formira jaka zajednica korisnika/hakera, što mi u ovom slučaju ne deluje kao zagarantovana stvar. Flešnuo sam ja drugi rom i na moj mobilni od pre hrista ali je to samo jedan set problema zamenilo drugim.

A ekran... da, kažu da su loši uglovi i da ima neku žućkastu nijansu. Nije sve u FHD rezoluciji.

Nije stvar u OS-u nego u odnosu firme prema svojim proizvodima i korisnicima a HP se tu, što se mene tiče, nije proslavio.

Da bi dobio kvalitetne custom romove, za to treba da se formira jaka zajednica korisnika/hakera, što mi u ovom slučaju ne deluje kao zagarantovana stvar. Flešnuo sam ja drugi rom i na moj mobilni od pre hrista ali je to samo jedan set problema zamenilo drugim.

A ekran... da, kažu da su loši uglovi i da ima neku žućkastu nijansu. Nije sve u FHD rezoluciji.

Naravno da nije sve, zato sam ja napisao i da je pre do uglova nego da je sam ekran ovako kad ga gledas los, mada moguce.. A sto se tice uglova to je vise-manje, dosta subjektivna stvar, pa ne bih donosio zakljucke unapred.. Ljudi iz HP-a, nzm da li smeju sebi posle one smejurije sa HP Touchpad-om da dozvole jos smejurije, pa zbog toga i mislim da su ovi Envy, Splitx2 pa i ovaj interesantni uredjaji.. Steta sto nemaju neki poput Asus sa dual boot-om Android + Win..

Naravno da nije sve, zato sam ja napisao i da je pre do uglova nego da je sam ekran ovako kad ga gledas los, mada moguce.. A sto se tice uglova to je vise-manje, dosta subjektivna stvar, pa ne bih donosio zakljucke unapred.. Ljudi iz HP-a, nzm da li smeju sebi posle one smejurije sa HP Touchpad-om da dozvole jos smejurije, pa zbog toga i mislim da su ovi Envy, Splitx2 pa i ovaj interesantni uredjaji.. Steta sto nemaju neki poput Asus sa dual boot-om Android + Win..

Izasao je i test na benchu, slaba baterija, los ekran i nema gps. Jedina prednost su mu performanse i dock ali to ce sve moci da se dobije od asusa.

cena pala na 40K...razmisljam se i pored slabijih review-a da ga uzmem...

Nazad
Vrh Dno