Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Probao sam. Nestalo je očitavanje i u GPU-Z. Sad poku[avam sa reinstalacijom drajvera.
Samo 2 klik na taj programcic i sve ce sam obrisati , posle ide restart i instaliras nove drivere
Jel se desilo nekome da Trixx odjednom izgubi mogućnost podešavanja napona, cela ta linija iz programa je samo nestala, a pre je radilo najnormalnije?
Meni je afterburner izgubio opciju napona, reinstall nije pomogao dok trixx radi, nemam pojma zasto su toliko bagoviti
Mozda je grafika izgubila napon, proveri ti to unimerom :d
@ dade Menjaj bios, stari problem.
@pnsteva Sto se tice onog Raidmax-a gore, ocigledno je da je zestoko opterecen. To napajanje nije ni blizu Silent pro gold po kvalitetu i ocigledno ne moze lepo da pegla napon pod tolikim opterecenjem.
Inace, nije ni na polici stajao pored napajanja od 730W a ne da moze da isporuci toliko. To napajanje je losijeg kvaliteta i moze max da da 48A na 12V granama ili ti oko 576W. S obzirom da gura konfiguraciju, poprilicno naklokovanu 7950 koja trosi tako oko 300W na 1150MHz (mozda i vise, zavisi od napona), plus 6870 sa svojih bar 150W... To napajanje je udarilo u limit i sreca je tvoja sto nisu vrucincine inace sam siguran da nebi izdrzalo.
Imas 3 opcije: da dodaj jos jedno napajanje, stavis jace ili da malo spustis klokove i napon grafikama da bi smanjio potrosnju i rasteretio siroto napajanje. Ti sad vidi sta ti je najpametnije ciniti, ja sam ti rekao kakav problem imas.
Ja na cooler masteru 1000w gold drzim 4x7950 tako da na tom napajanju ne vidim zasto ne bi isla tvoja konfa.
sta boom...ne moze boom ili crkne ili radi
Nije problem da se zica nastavi ukloko se to uradi kako treba. Poenta je samo da kontakt bude dobar.
Rekoh ti ja odmah da su krs osiguraci i da se tu stedelo na svemu. Sve ce to da te kosta ali opet, manje nego da ti gajba izgorela.
I ja sam skoro siguran u to ali sacekacu da vidim kakav je ishod ipak!Pukao osigurac (staklena ampulica), fuse, kako god. I to je to. Meni se to desilo na predhodnom napajanju, ja mislio sve se sprzilo...Kad sam otvorio, nista posebno
Izuzetni seasonic, malo se vise greje ali radi za sve paricemeni jeste jedno crklo ali izgleda je bio fabricki falsh...4 rade besprekorno vec mesec i po, a sada cekam ovo http://www.scan.co.uk/products/1050...0xm-full-modular-80-plus-gold-eps-12v-atx-psu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari