Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

E vala svaka im cast, promocije odlicne, paketi ok, telefoni relativno povoljni..

Setili su se da malo unormalizuju Ekomotivaciju za skuplje pakete 🙂

Znaci kod VIP-a S4 izadje skoro 10.000 manje sa duplom ekomotivacijom u odnosu na telenorovih -10.000 😀 uz paket 2000 dinara... Da ne pricam da dobijes 400 minuta vise da pricas, mislim to se zna 😀

Kome jos trebaju minuti u paketu i to jos na mobilnom telefonu?! Kada su tu stare, dobre sms poruke! ;-) ;-)

Poslednja izmena:
Uf kako su me uvatili sad 😀
Dobili su Xperia SP, ne znam sad dal njega da uzmem ili Xperia T ? Ista im je cena.

Nesto mi se tu ne slaze... samo 10.000 jeftinije?

Nesto im se zeznuo matematicar 🙂

Uf kako su me uvatili sad 😀
Dobili su Xperia SP, ne znam sad dal njega da uzmem ili Xperia T ? Ista im je cena.

SP, noviji, 0.05" veci ekran, 0.2GHz brzi procesor. Sem ako ti se oblik ekrana T-a vise svidja.

Meni je Xperia SP malo sumnjiv model sto se tice ekrana jer na osnovu podataka sa gsm arena test (ova tabela) izgleda da ima isti onaj ispran displej (tj uzasne uglove gledanja) kao prva serija Xperie Z, znaci strokavi jdc ekran..

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp-review-924p3.php

I iz nekog razloga ima jednu od najlosijih kamera na skupljim Sony telefonima u poslednje vreme.. pogledaj test, imas semplove. Zasto je to tako nemam pojma ali su ispali retardi. Sve ostalo deluje ok, izrada, baterija i fon za svoju rezoluciju ima bas brze cpu/gpu..

Teska je ovo dilema izmedju starijeg XT sa boljom kamerom (verovatno i malo boljim ekranom) i novijeg i brzeg XSP sa boljom baterijom (a i duze ce biti podrzan). Najbolje bi bilo da uporedis ekrane.

SP, noviji, 0.05" veci ekran, 0.2GHz brzi procesor. Sem ako ti se oblik ekrana T-a vise svidja.
Znaci SP. Hvala 😀
Da pitam jos, citao sam na netu da je imao problema sa display-em. Ako znas mozda dal je to reseno ? Znam da ovo nije tema, ali mi je hitno 😀

Ne ocekuj da je reseno, to je "medju" model, tj. nije neki flagship ili juren model da ih brine.

***, šta onda da uzimam ? Ako je lutrija sa tim ekranom pre ću da uzmem Xperia T pa makar bio i slabiji.

Malo sam se bacio na racunicu.
Standard 700, uz njega Alcatel Idol ili LG L7 II koji bi otisli na dobos, uz ove popuste izadje 1000-1100 din mesecno.
Da li se to isplati u odnosu na Telekomov 50% popust na Mix net XL, koji izadje 1000 dindzi?

Mix net XL ti je 1590din uz 50%

Mislio sam na L, lapsus. Xl je isto u racunici da li se isplati za 300 min vise dodati 500,600 din...

***, šta onda da uzimam ? Ako je lutrija sa tim ekranom pre ću da uzmem Xperia T pa makar bio i slabiji.

Pogledaj Xperia SP temu. Ako iz nekog razloga ne mozes da probas oba u vipu (ako nemaju) mozda ja skoknem do vipa u va pa da vidim kakav je displej na XSP i uporedim sa XT (koristio sam vise puta i secam se tj znam o kakvom prikazu se radi). Samo uglovi gledanja mogu da budu problem ali ne svima.

Ako su im isti displeji onda je XSP bolji izbor zbog primetno jace baterije, brzeg cpu/gpu i duze ce biti podrzan. Kamera je trenutno malo losija od XT (verovatno) ali nista sto ne moze da se sredi nekim manjim apdejtom u buducnosti ili nekim custom romom sa xda (a postoji i cybershot mod).

Samo da napomenem da ova nova, dupla Ekomotivacija vazi samo za nove korisnike.
Dakle, kao i do sada, sve operatere boli uvo za stare musterije.

p.s. Razmislicu dobro oko potpisivanja novog ugovora. Bar postoji opcija na prepaidu 🙂

Poslednja izmena:
Znači biće ucenjivanja :-devil-:

Dodaci uz telefon izadju ~260RSD/400 jer je uz njih telefon 7500RSD/15000RSD jeftiniji a placas 500/1000*24 vise tarifu. Znaci 5500/9000 : 24 ispadaju.

Ovo je samo uz telefon inace su skuplji. Jel' vazi 25% popusta na net dodatke eventualno?

Poslednja izmena:
Dodaci uz telefon izadju ~260RSD/400 jer je uz njih telefon 7500RSD/15000RSD jeftiniji a placas 500/1000*24 vise tarifu. Znaci 5500/9000 : 24 ispadaju.

Ovo je samo uz telefon inace su skuplji. Jel' vazi 25% popusta na net dodatke eventualno?
5000/24=208 manje, regularno 508-208=300... za 1 gb placas

Poslednja izmena:
Zdravo imam par pitanja nadam se da mi neko od vas moze pomoci.
Otac i ja imamo smo na VIP postpaid-u. Njemu ugovor istice za par meseci a meni nece jos dugo 🙂

Ja bih da predjem na MTS postpaid jer daju 50% popusta na postpaid pakete , ali bih da mi ostane moj (VIP) broj koji je pod ugovorom ako i da mom ocu ostane njegov broj. Interesuje me da li je moguce prebaciti /promeniti brojeve u toku trajanja ugovora.
Znaci da oslobodim moj broj tako sto cu nastaviti ugovornu obavezu / prebaciti ugovor na oca i njegov broj koji ce biti slobodan za par meseci.
Da li bi onda ja mogao da predjem na MTS postpaid

Poslednja izmena:
Hteo sam ja pocetkom godine da prebacim ugovor na drugi broj, nije moglo 🙂

Ne znam zasto bi sad tek presao u MTS, ta ponuda je postojala vec neke 2 godine a paketi im se nisu menjali na bolje (osim KT nisu ni na gore)

Poslednja izmena:
Pre 2 godine sam hteo da ustupim ugovor, mislim da je moglo samo sve skupa sa brojem.
Najbolje da pozoves 1234 ili napises molbu.

@drobed
Ne očekuj da ti VIP na bilo koji način izađe u susret, sem da ti naplate sve pretplate do kraja ugovorne obaveze kako bi te pustili "ranije"...

Strašno koliko se razlikuju uslovi prema novim klijentima (ugovorima) u odnosu na stare. Broju koji imam kod njih (na mene se vodi, majka koristi, jako mali potrošač) je istekla ug. obaveza u maju. Pre par dana sam otišao do njih da uzmem neki telefon i produžim ugovor. Tek na prodajnom mestu saznajem da Ekomotivacija važi samo za pakete Smart 700/Standard 350 i jače. Odem do Ha*dy radnje pored, da pogledam njihovu ponudu telefona uz VIP ugovore, nađem telefon koji mi se dopao i da ga uzmem - "Ponuda važi samo za nove korisnike. Možete da raskinete postojeći ugovor i uzmete novi broj uz novi ugovor da bi ste mogli da uzmete ovaj telefon." (neki Prestigio dinaroid, nebitno). Samo sam se vratio u VIP i prebacio broj na prepaid 😡

"na VIP-u " sam zbog boljeg telefona koji su nudili uz postpaid tarifu. Mada sad mi telefon uopste nije bitan, svi su na istu foru, bitno mi je da ima whatsapp, viber i tako te aplkacije

smart400 za 990 dinara je puno.
evo u MTS-u bi za 1140 din (i na to 50% popusta) dobio 300 minuta, 600 poruka i 600 MB...

Sad sam se nesto ubedacio zbog ovog VIP-a...
dodje mi da raskinem ugovor? postoji li neka caka za raskid ugovora ali bez placanja penala, do 90 dana ili tako nesto?

Tek na prodajnom mestu saznajem da Ekomotivacija važi samo za pakete Smart 700/Standard 350 i jače.

ja imam flajer gde pise da vazi i za nize pakete!?

Za mesec dana mi istice ugovor, a stigla mi je poruka na mob od vipa da imaju specijalnu ponudu za mene. Da li je nekome vec stizala poruka? Meni je stigla prvi put iako sam vec 4 god kod njih.
Javi sta ti nude, pretpostavljam da ti ponude Ekomotivaciju ili 6 meseci popust 🙂. Ako ponude nesto drugo bice to pravo iznenadjenje posto jos nisam cuo da je neko dobio personalizovanu ponudu.

Poslednja izmena:
@drobed
U VIP-u uvek treba cekati promocije i cak preskakati ove koje izgledaju sitno (Ekomotivacija kad je bila jedina promocija, nije vredela na vece pakete).
Ali sam si odabrao taj paket u to vreme 🙁

Poslednja izmena:
Javi sta ti nude, pretpostavljam da ti ponude Ekomotivaciju ili 6 meseci popust 🙂. Ako ponude nesto drugo bice to pravo iznenadjenje posto jos nisam cuo da je neko dobio personalizovanu ponudu.

Jedan mesec je bio racun 18000 zbog neta, pa nesto kontam da nije zbog toga ta ponuda?
Videcu sta je, jer taj broj koristi devojka. Javicu sta je bilo.

Nazad
Vrh Dno