Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Neko resenje za free sim unlock? Treba da otkljucam jedan sa TMobile USA.

Poslednja izmena:
The Stig je nesto bio postavljao, par strana unazad, pa vidi to ili vidi sa njim kako je to odradio, ako je i uopste otkljucao.

Neko resenje za free sim unlock? Treba da otkljucam jedan sa TMobile USA.

Jesi siguran da ce to uopste da radi? T-mobile koristi 1700+2100 za 3G, ne samo jedan - ako ne moze da se flesne neki evropski ROM, mislim da neces postici ista.
Ako vec nisi, proveri na T-Mobile S4 sekciji na XDA, sigurno je jos neko hteo sa T-mobile da koristi S4 van USA.

Pa mi isto koristimo 2100 uz 1900... E sad ne znam da li to može da bude problem ako nema i 1900...

Prihvata karticu ali izgleda da ima problema sa internetom, nije mi bas najjasnije sta se desava.

A pa to ti pricam :D T-Mobile koristi GSM frekvenciju za 3G zbog mogucnosti SAD trzista. I jos koristi frekvenciju koju nemaju drugi S4 (1700).
Ako nisi nasao da je neko vec uspeo da baci neki evropski ROM (ili mozda cak korejski recimo, jer znam da sadasnji su slicniji nego za S3) na XDA, mislim da ti 3G nece raditi.

Mislim da bejahu ovako frekv: T-Mobile koristi 1700 I 2100 (obe u isto vreme) za 3G a ponegde samo koristi 1900 i to iz svog GSM (2G) spektra. Medjutim verovatno registruje da postoji 2100 band kod nas aktivan i onda pokusava da koristi 1700+2100 koji je default.
Sta ti pise u About->Status kad je aktivan 3G? (tj. kad je aktivan Data Traffic). Probaj i kako radi kad se selektuje WCDMA only ako to uopste postoji na TM ROM-u.

Mislim da samo taj S4 i ima! Ako ga ima.
Ako je neko kupio One ili Z od njega neka se javi.

Ovo su klasicni obaraci cena!

Nije tema ali posto ste zapenili... u Srbiji nema para u privatnom sektoru i svi se "prebijaju" robom. Covek je lepo napisao kako je dosao do telefona (kompenzacija jelte). Po cenama telefona se jasno vidi da njega ne zanima koliko je S4 bolji od XZ i da li je uopste. Hoce covek da robu pretvori u pare i ide nisko cenom da bi to sto pre ostvario. Ne vidim kako je to protiv pravila, ima korisnika sa 70 postova koji to rade na nedeljnoj bazi svih ovih godina.

Sramota, da nisam na moru ponudio bih 450e i licno bih otisao i oplevio malo....

Keyboard warrior... izacicemo na sajt, jel ce i onda tako da budes opasan? Kada procitam ovakve pretnje dodje mi da lobiram za naloge vezane za drustvene mreze pa onda budi baja kada svi znaju kako se zoves i izgledas.

@ djilkos

To je taj nacin sastavljanja oglasa sa KP, Limunda, Kupinda, Malinda itd. NAJACI TELEFON NA SVETU, ZVER SA 4 JEZGRA NA 2 GIGAHERCA ZNACI RADI NA 8 GIGAHERCA UKUPNO, KAMERA NAJBOLJA CAK 8 MEGAPIKSELA, 1 GIGABAJT RAMA! TO JE KAO PC KOMPJUTER MOG SURAKA, ANDROID CETVORKA, BLUTUT I GARANCIJA CAK 6 MESECI!!! NE PROPUSTITE OVU ZVER!

itd.

:d

Ja kada cujem reci vrh, u fullu, extra (sa sve onim seljackim naglaskom), dodje mi da

FUL PAKOVANJE, PUNJAC, KNJIZICA, KUTIJA, GARANCIJA U FULU 6 MESECI!!!

caps lock i znak uzvika su, pored ''ful-ova'' pravilo broj 1 :)

Poslednja izmena:
Ja kada cujem reci vrh, u fullu, extra (sa sve onim seljackim naglaskom), dodje mi da :vomit:

@ djilkos

To je taj nacin sastavljanja oglasa sa KP, Limunda, Kupinda, Malinda itd. NAJACI TELEFON NA SVETU, ZVER SA 4 JEZGRA NA 2 GIGAHERCA ZNACI RADI NA 8 GIGAHERCA UKUPNO, KAMERA NAJBOLJA CAK 8 MEGAPIKSELA, 1 GIGABAJT RAMA! TO JE KAO PC KOMPJUTER MOG SURAKA, ANDROID CETVORKA, BLUTUT I GARANCIJA CAK 6 MESECI!!! NE PROPUSTITE OVU ZVER!

itd.

:d

FUL PAKOVANJE, PUNJAC, KNJIZICA, KUTIJA, GARANCIJA U FULU 6 MESECI!!!

caps lock i znak uzvika su, pored ''ful-ova'' pravilo broj 1 :)

a IGO navigacija?

^To posebno naplaćuje :d

Kakva deb.ilna reklama. Po prvi put to moram da kazem :D

Ali tek aludiranje na "Jabuku" :D

Ladno si okacio :D Nisam video majke mi... To je sve zbog onog S4 koji razvaljuje i VRTI sve igre :D

Ma znam nego vidim da puno ljudi naručuje sa ovog sajta pa reko da pitam

Ja sam kupio vrhunski s view cover, doduše deset dolara... Ne razlikuje se od originala (koji takođe imam)... Za Ali je potrebno iskustvo... Generalno, mnogo su bolji i brži od DX-a Imam preko dvadeset kupovina - dve loše. Jedan prevarant - jeftina roba koja nema veze sa ponudom sa sajta, drugu čekam više od četrdeset dana. Ostalo je sve stiglo za dvadesetak dana i bilo daleko bolje nego što sam očekivao...

Sliku sa tonom poslala na drugi S4 preko whatsapp-a i stigla je samo slika :confused: Sa kim i kako mogu deliti tu sliku, a da naravno stigne u kompletu sa tonom???

Verovatno WhatsApp ne podržava to...

Posle S3, Note2 i ja upadoh u S4 mafiju od sinoc. :) Sad cekam jos i Sale da kupi s4 pa da budzimo romove. :d

Da li je neko probao S4 mini ? Ovde u Nemačkoj već se poijavio u prodaji i košta PRETERANIH 440 evra...ali baš lepo izgleda i lepo su ga napravili. Više me je inpresionirao nego originalni S4.

Nazad
Vrh Dno