Šta je novo?

Pomoc oko odabira tableta

undeR.

Cenjen
Učlanjen(a)
23.12.2010
Poena
159
Sacekaj Asus Memo Pad HD7... Poz

Od ponuđenih, ja bi preporučio Nexus 7. Kakve veze ima koliko keša imaš, da li je ono što ostane posle kupovine tableta nagrada za preporuku? :D

Kad izlazi Asus memo pad?

Da..da..vodim te na pivo. :D

A treba valjda sad da izadje i ja ga cekam... Isto sam se dvoumio oko Nexus-a, Acer Iconia A1 810 i Asus HD7 i ovaj poslednji mi nekako najbolji...

Nije tema ali moram da pitam... Za Asus znam da nece imati HDMI ali da li mogu preko Mobile High-Definition Link-a (ulaz je USB pa na to nastaviti HDMI) da isti prikljucim na tv?

Ovo je dobar vic ima 30 a zanima me tablet od 20 hiljada :D Bolje da si pitao za savet gde da potrosis onih 10 viska :D Stize i novi Nexus od Asusa , bolji od ovoga memopad pa mozda ti zatreba 30 :)

Poslednja izmena:
Bajato ti je ovo za avgust. Asus je objavio da će izaći u julu dok je u temi na forumu pod nazivom "Asus MemoPad HD / i HD 10" već rečeno da su 24. juna bili na carini :) Ma ako će do avgusta da se akaju onda cu batalim...

Pa ne znam onda da li da sacekam ili ne. Uglavnom, Nexus 7 je dobar tablet?

Pa ne znam onda da li da sacekam ili ne. Uglavnom, Nexus 7 je dobar tablet?

Odličan, apsolutna preporuka. Samo zbog nedostatka micro sd , uzmi verziju sa dovoljno interne, koliko već tebi treba...Ja sam uzeo polovan od 32GB za relativno male pare...

Prema nekim navodima na ovom forumu ti takvi tableti bez obzira šta kaže papir (čitaj karakteristike) i dobru cenu uvek kao kopija imaju neku manu koja baci u zasenak sve ostalo. MAda tek masovnije korišćenje takvih uređaja daje validan zaključak o istim

Nema ga vise u prodaji, sve sam obisao, ima samo 32 gb ali 28000. Zvao sam nekog i kaze poslednja cena 20.000 i pocne sa pricom da ima garanciju 1 god i da nije repariran, da je kao super i sve to. Kaze da su svi reparirani i stavljeni u prodaju, sad ja ne znam koliko je to tacna i ne znam da li da cekam da izadje opet ili da uzmem taj?

Pa da su reparirani svi u radnjama to stoji pa odatle idu u oglase takvi. Ne reparirani su blizu 30 hiljada. Ako imas pare uzmi, jer je i asus zvanicno rekao da ij nece uvozito vise, samo reparirane.

Apsolutna preporuka za Nexsus 7 ,imam N7 32GB i 3g mogu ti reci da je fenomenalan,svaka preporuka neces se pokajati....Imaju ovde po mojoj firmi razne tablete i jeftinije i Samsungove skuplje i mogu ti reci da mu nijedan nemoze da pridje ni blizu.

Nazad
Vrh Dno