Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Drugar je u maju 2012. kupio s3. nakon mesec dana mu je ispao i puklo mu je staklo. zvao je 4-5 servisa i svi su tražili između 320 i 350e. Mora i staklo i tač da se menjaju. ne znam da li su zalepljeni ali se tako prodaju tj. u paketu. Tako da ne vidim da biti moglo ispasti jeftinije. S obzirom na takvu cenu ja ne bih znao šta činiti.

I ja sam danas posle malo peripetija postao vlasnik ovog telefona. Dosao je sa XXUAME2 firmverom, jel postoji neki noviji i bolji?

Moj je sa Telenora, kupljen 14.06. i dosao je sa XXUAMDM...

Meni stigla nadogradnja od nekih 350mb. Sad je... MEA. Na telenor mreži sam

tačnije 365.84 mb. Ja sam na vip-u

Jedina razlika posle ove nadogradnje (sad je XXUBMEA) da je ja vidim je da ikonica opcije "o uređaju" ili "About phone/device" (kako je već ne engleskom) više nije plava nego je narandžasta. Ako neko vidi još nešto neka kaže.

Poslednja izmena:
19300 je u bg eletronik.. kakvih 300+e ne mogu da traze da im das ceo jedan novi telefon

I ja sam danas posle malo peripetija postao vlasnik ovog telefona. Dosao je sa XXUAME2 firmverom, jel postoji neki noviji i bolji?

Ti uzeo ovo? Nemoguce :D

Ajde posle par dana reci mi kako radi telefon i kako je odradjeno sve, da cujem bar od ovih koji poznaju materiju. :)

Jel moze neko da preporuci pouzdan root metod? Vidim da je Chainfire izbacio svoj autoroot ali ne dolazi sa custom recovery. Takodje vidim da postoji neki drugi koji dolazi sa CWM ali nisam uveren bar da radi posao.

Ti uzeo ovo? Nemoguce :D

Ajde posle par dana reci mi kako radi telefon i kako je odradjeno sve, da cujem bar od ovih koji poznaju materiju. :)

Jesam, Nexus je otisao programerima zarad razvoja aplikacija, a meni je trebao normalan telefon.

Dakle CF Root pa onda ovo za custom recovery. Cemo probamo, fala :)

A kako ide update, jel radi onda oficijelni ili mora da se flesuje neki rom?

Јел апдејт за обе верзије?

If you don't live in South Korea, there is no need for jealousy. The Samsung Galaxy S4 LTE-A will be launched internationally in the months ahead.

au sta uradi samsung.. popisali su se sebi u usta..

If you don't live in South Korea, there is no need for jealousy. The Samsung Galaxy S4 LTE-A will be launched internationally in the months ahead.

au sta uradi samsung.. popisali su se sebi u usta..

To se dalo za pretpostaviti. LTE i LTE-A po svetu je svejedno. Ali Snaprdagin 800 je to što se izdvaja, a pošto će konkurencija sa nadolazećim modelima koristi ovaj prcesor, neće ni Samsung da bude najgori od sve dece. Dakle, svi vi koij ste požurili da kupite S4 ispali ste budale, ali znate kako profit je profit. Ovo je verovatno moj poslednji Samsung telefon.

kao razmažena deca ste. zašto biste ispali budale? imate najbolji telefon današnjice, umesto da uživate u njemu vi kukate što će (i to ne sad nego u "months ahead") biti izbačena pojačana verzija. otišao svet u k definitivno.

+1

Ovaj telefon je i onako prejak za sve potrebe.

E sad jos da mts dobije update firmware-a i :beer:

Što da ne? :) kao kad bi rekli i5 je dovoljan, i7 je overkill... Nek se stavlja, ako već košta isto, što da ne...

Meni ne uspeva flash iz Odina 3.07. Prebacim telefon u Download mode, zakacim ga, Odin ga prepozna, dodam TAR fajl kao PDA i trazi PIT fajl. Dodam mu PIT fajl i kaze write failed :\

Da odgovorim samom sebi - fleshovanje i, generalno, koriscenje telefona kao storage uredjaja je ocigledno moguce samo ako se koristi USB kabl koji dolazi sa telefonom. Iako imam nekoliko mUSB kablova, samo onaj koji je dosao sa telefonom je resio moj problem sa Odinom ali i prijavljivanjem telefona u Kies (tacnije, bez njega Windows/Mac uopste nisu prepoznavali telefon kao storage uredjaj).

Nazad
Vrh Dno